Binnenkort op Netflix: 'After Life' seizoen 3 (trailer)

Trailer 'After Life' seizoen 3 met Ricky Gervais

Bekijk de beelden uit het laatste seizoen van After Life met Ricky Gervais.

Bram de Groot, 2 januari 2022 om 14:23

After Life krijgt binnenkort zijn derde seizoen. Het is gelijk ook de afronding voor de dramakomedie die op 8 maart 2019 van start ging op Netflix. Ricky Gervais is zowel de schrijver, uitvoerend producent, regisseur als hoofdrolspeler. Nu hebben we de trailer voor seizoen drie.
In de serie speelt acteur en komiek Gervais het personage Tony Johnson. Er zijn ook rollen voor onder meer Tom Basden als Matt Braden, Tony Way als Lenny, Diane Morgan als Kate, Mandeep Dhillon als Sandy en Kerry Godliman als Lisa Johnson, de overleden vrouw van Tony in in flashbacks en Tony's homevideo's.

After Life: 14 januari
In het laatste seizoen van After Life rouwt Tony nog steeds wanhopig om het verlies van zijn vrouw, Lisa. Zal hij de toekomst ooit echt omarmen als hij het verleden niet los kan laten? Kijk After Life vanaf 14 januari, alleen op Netflix.


De synopsis voor de serie Tony is een journalist die voor de lokale krant Tambury Gazette werkt. Sinds zijn echtgenote aan borstkanker overleden is, kampt hij met depressieve en suïcidale gedachten. Hij stond ooit op het punt zelfdoding te plegen, maar besloot het uiteindelijk niet te doen omdat zijn hond honger had. Sindsdien beschouwt hij zijn situatie als een soort superkracht; hij kan zeggen en doen waar hij zin in heeft, want hij heeft toch lak aan het leven.Bron: Netflix

Lees meer over: After Life, Netflix, Ricky Gervais, Kerry Godliman

Populair nieuws