search

Ons nieuws van zondag 2 januari 2022

'Peaky Blinders' onthult details seizoen 6!
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' onthult details seizoen 6!

De eerste trailer laat vooral veel losse, explosieve beelden zien.

Alweer in september 2019 verscheen het vijfde en voorlopig laatste seizoen van Peaky Blinders. De afgelopen periode werd er hard gewerkt aan het zesde en definitief laatste seizoen van de Britse misdaad serie, en gisteren verscheen eindelijk de trailer.

Het vijfde seizoen werd afgerond met een opvallende cliffhanger. Tommy Shelby (Cillian Murphy) weet te ontsnappen aan een aanslag. In de slotscène rent Tommy een leeg veld in, waar Grace (Annabelle Wallis) op hem wacht. Tommy is er slecht aan toe en zet een pistool tegen zijn hoofd en begint te schreeuwen. Einde.

Wat voorspelt de eerste trailer?
Veel! Er komen nieuwe vijanden en de laatste zin "One last deal to be done, then we Peaky Blinders rest" geeft aan dat de bikkelharde misdaadfamilie voor grote uitdagingen staat.

Zoals te verwachten is Tommy nog in leven. De fascistische politicus Oswald Mosley (Sam Claflin) is dus nog niet van hem af. Ook keren Joe Cole's John Shelby en Anya Taylor-Joy's Gina Gray terug die in Amerika zijn. En ja! Tom Hardy's Alfie Solomons is er ook weer bij. Helaas zien we Helen McCrory niet als Polly. De actrice kwam verleden jaar te overlijden.

Echte afronding in (bioscoop)film
Het zesde seizoen, dat nog geen datum heeft, zal de serie niet afronden. Dat gaat een (bioscoop)film doen en er worden ook spin-offs verwachten.

In Nederland vind je de misdaadserie op Netflix. Hieronder nog even de beelden.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' heeft een onheilspellende boodschap voor je
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' heeft een onheilspellende boodschap voor je

Het nieuwe seizoen van de Netflix-hit The Umbrella Academy komt eraan!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het officiële Twitter-account van The Umbrella Academy deelde een cryptische boodschap rond seizoen 3 van de serie. De hoop van fans is natuurlijk dat, naast de posters die vandaag zijn vrijgegeven, er ook nog een releasedatum onthuld wordt.

The Umbrella Academy draait om een groep disfunctionele broers en zussen die allemaal tegelijk geboren zijn op 1 oktober 1989, bij niet-zwangere moeders. Zeven kinderen worden geadopteerd en opgevoed door de excentrieke miljardair Sir Reginald Hargreeves.

The Umbrella Academy seizoen 3
De eerste reeks afleveringen trok 45 miljoen kijkers in 2019 en werd daarmee een van de meest succesvolle series ooit van Netflix.

Het derde seizoen werd in november 2020 aangekondigd en de opnames werden afgelopen augustus afgerond. Sindsdien hebben we weinig te horen gekregen over het nieuwe seizoen, op vandaag dan de posters na.

We zien op de foto op Twitter dat de Sparrow Academy eraan zit te komen. Je ziet namelijk zeven silhouetten van vliegende spreeuwen en het logo van het nieuwe seizoen. Als caption: "incoming", ofwel: het zit eraan te komen!



The Umbrella Academy seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai' seizoen 5 wordt nog heftiger
Series / Nieuws

'Cobra Kai' seizoen 5 wordt nog heftiger

Thomas Ian Griffith belooft dat de boel echt knotsgek wordt in Cobra Kai 5.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Thomas Ian Griffith noemt het vijfde seizoen van Cobra Kai nog beter dan de vierde reeks afleveringen.

Griffith is te zien als Terry Silver in Cobra Kai seizoen 4, een vroegere vriend en partner van John Kreese. Hij verscheen voor het eerst in The Karate Kid: Part III als de voornaamste slechterik die Daniel LaRusso hersenspoelt. Uiteindelijk wordt hij gered door Mr. Miyagi en vertrekt Silver vol schaamte

Cobra Kai seizoen 5
In het vierde seizoen van Cobra Kai heeft Griffith een belangrijke rol als Terry Silver. Hij sprak tijdens een interview met de site Screen Rant over wat we mogen verwachten van de nieuwe reeks afleveringen.

Volgens hem zal het vijfde seizoen een belangrijke rol hebben voor zijn personage. En doet de serie er nog een schepje bovenop.

"Alles wat ik kan zeggen, is dat ik seizoen vier ongelofelijk vond. De emotionele verhaallijnen en fysieke actie, en ik dacht vooral: 'hoe gaan we dit overtreffen?' Nou, dat doen ze dus in seizoen 5. Ze brengen het naar het volgende niveau. Ik kan echt niet wachten tot iedereen het kan zien."

Cobra Kai binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' onthult de gevaarlijke Sparrow Academy!
Series / Posters

'The Umbrella Academy' onthult de gevaarlijke Sparrow Academy!

De Sparrow Academy ziet er behoorlijk leip uit met al die littekens.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Posters voor het aankomende derde seizoen van [The Umbrella Academy introduceren de Sparrow Academy. Hoewel we nog moeten wachten op de eerste trailer, kwam Netflix vandaag met gave posters.

Die posters onthullen de leden van de Sparrow Academy, een keihard en behoorlijk onfris groepje dat het over heeft genomen van de Umbrella Academy.

The Umbrella Academy-posters
In de finale van het tweede seizoen van The Umbrella Academy zie je hoe de bende de wereld wederom succesvol redt van de armageddon. Maar als ze terugkeren naar hun eigen tijdlijn, vinden ze dat zij vervangen zijn door de Sparrow Academy, die aangevoerd wordt door een nog levende Ben Hargreeves.

Dit zijn de leden:

MARCUS: Charmant, gespierd, groot. Eerlijk, veeleisend. Marcus houdt als nummer 1 de Sparrow-familie bij elkaar. Hij is dodelijk, gecalculeerd, slim en sterk. Een echte leider.

BEN: Sparrow #2 is niet de lieve Ben die we kennen, maar een tacticus die Machiavelli ter harte genomen heeft. En hij heeft natuurlijk die innerlijke octopus! En streeft naar 't leiderschap.

FEI: Fei ziet de wereld op een andere manier. Ze komt over als een misantroop tegen die liever alleen wil zijn dan ook maar één seconde met je doorbrengen. Maar eerlijk gezegd wil ze vooral een vriend hebben. Zij is Sparrow 3.

ALPHONSO nummer vier op de lijst heeft behoorlijk wat littekens door de vele gevechten die hij gewonnen heeft. Hij houdt er enorm van om mensen te slaan, maar nog meer van een goede pizza en een six pack bier.

SLOANE: Deze vijfde Sparrow is romanticus en dromer en heeft het gevoel dat er een hogere roeping voor haar is. Sloan is iemand die streeft naar een ander leven.

JAYME: Nummer zes op de lijst is echt een loner, iemand die alleen praat als het moet. Ze is slim en scherp als een mes en brengt haar meeste tijd met Alphonso door; haar enige vriend.

EXISTENTIAL DREAD INDUCING PSYKRONIUM CUBE: Nummer 7 en een kubus van onbekende oorsprong die de kamer enorm koud en angstaanjagend kan maken. Het orakel van de groep.



The Umbrella Academy zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort op Netflix: 'After Life' seizoen 3 (trailer)
Series / Trailer

Binnenkort op Netflix: 'After Life' seizoen 3 (trailer)

Bekijk de beelden uit het laatste seizoen van After Life met Ricky Gervais.

After Life krijgt binnenkort zijn derde seizoen. Het is gelijk ook de afronding voor de dramakomedie die op 8 maart 2019 van start ging op Netflix. Ricky Gervais is zowel de schrijver, uitvoerend producent, regisseur als hoofdrolspeler. Nu hebben we de trailer voor seizoen drie.

In de serie speelt acteur en komiek Gervais het personage Tony Johnson. Er zijn ook rollen voor onder meer Tom Basden als Matt Braden, Tony Way als Lenny, Diane Morgan als Kate, Mandeep Dhillon als Sandy en Kerry Godliman als Lisa Johnson, de overleden vrouw van Tony in in flashbacks en Tony's homevideo's.

After Life: 14 januari
In het laatste seizoen van After Life rouwt Tony nog steeds wanhopig om het verlies van zijn vrouw, Lisa. Zal hij de toekomst ooit echt omarmen als hij het verleden niet los kan laten? Kijk After Life vanaf 14 januari, alleen op Netflix.



De synopsis voor de serie Tony is een journalist die voor de lokale krant Tambury Gazette werkt. Sinds zijn echtgenote aan borstkanker overleden is, kampt hij met depressieve en suïcidale gedachten. Hij stond ooit op het punt zelfdoding te plegen, maar besloot het uiteindelijk niet te doen omdat zijn hond honger had. Sindsdien beschouwt hij zijn situatie als een soort superkracht; hij kan zeggen en doen waar hij zin in heeft, want hij heeft toch lak aan het leven.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series
Series / Featured

Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series

Prime Video voegde maar liefst acht series nieuw toe aan zijn aanbod.

Vandaag zetten we voor je op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Het zijn er heel wat!

The Expanse (S06E04): Holden komt op gespannen voet te staan met zijn crew als een controversieel besluit aan het licht komt. Op Ceres worstelt Avasarala om een humanitaire crisis te voorkomen. Drummers groeiende factie doet een gedurfde inval waarbij veel op het spel staat. Filip, gedegradeerd tot medewerker reparatiedienst, doet een onverwachtse ontdekking.

The Sandhamn Murders (seizoen 4, aflevering 1-4): Een moordenaar heeft genadeloos toegeslagen op het idyllische eiland Sandhamn. Politie-inspecteur Thomas Andreasson (Cedergren) moet de zaak tot een goed einde brengen. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek van de knappe juriste Nora. Hun samenwerking levert veel resultaat op, meer dan Thomas had kunnen vermoeden…

Beck (seizoen 5-8): In BECK volume 5 worden inspecteur Beck en zijn partner Gunvald opnieuw op het verkeerde been gezet wanneer zij een tiental moorden proberen te ontrafelen. Alle sporen wijzen in de richting van één persoon. Totdat Beck dieper op de details ingaat en op goed verborgen motieven stuit die naar een heel andere dader leiden…

Gomorra (seizoen 1-4): Ciro is de rechterhand van godfather Pietro Savastano en mentor van diens zoon Gennaro, die allesbehalve klaar is om zijn vader op te volgen. Wanneer Pietro bij een nutteloze wraakactie verschillende leden van zijn eigen clan opoffert, vertrouwt hij zijn baas niet langer. Als Pietro vervolgens in de cel belandt, ziet Ciro de kans schoon chaos te zaaien om een bloedige bendeoorlog in Napels.

Stella Blomkvist (seizoen 1 en 2): Stella Blómkvist is geen doorsnee advocaat. Ze is slim en meedogenloos, heeft een duister verleden en houdt van seks, whisky en makkelijk geld. Ze neemt bij voorkeur gevaarlijke zaken aan en houdt zich niet aan de regels, behalve als die voor haar voordelig uitpakken. Met haar morele souplesse en sympathie voor de underdog is ze steeds de juiste persoon op de verkeerde plek en tijd.

The Bridge (seizoen 1-4): In deze Zweeds - Deense bloedstollende crime serie zijn 2 landen gescheiden door een brug maar verbonden door criminaliteit. De stugge Zweedse Saga Norén (Sofia Helin) en haar naaste collega's Martin Rohde (Kim Bodnia) en Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) zijn door de seizoenen heen tot elkaar veroordeeld in hun strijd tegen moord, terreurdaden en milieuproblematiek.

The Truth Will Out (seizoen 2, 5 afleveringen): Om de waarheid te achterhalen heeft Wendel snel een team nodig. Hij kan op korte termijn echter alleen maar kiezen uit een groep misfits, rechercheurs waar de andere afdelingen niet meer mee willen werken. Het is niet de enige tegenslag voor Wendel. Zo krijgt hij tegenwerking van de machthebbers die de seriemoordenaar in eerste instantie veroordeelden en zich nu in het hemd voelen gezet.

Top of the Lake (seizoen 1 en 2): In een meer op het indrukwekkende Nieuw-Zeelandse Zuidereiland staat de twaalfjarige Tui Mitcham in het ijskoude water. Ze blijkt vijf maanden zwanger. Kort nadat ze hulp krijgt aangeboden, verdwijnt het meisje. De jonge, onverschrokken detective Robin Griffin (Elisabeth Moss) bijt zich obsessief vast in de zaak, en graaft zo pijnlijke geheimen op uit haar eigen verleden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' stopt niet met dit controversiële element in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' stopt niet met dit controversiële element in seizoen 2

The Wheel of Time stopt niet met de grote liefdes tussen de personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins bevestigt dat de connectie tussen Egwene en Perrin in seizoen 1 van de serie voortgezet wordt in het tweede seizoen. Die zou verbonden kunnen zijn met toekomstige relaties in de serie.

"Ik denk dat je in de boeken het idee ziet van: 'Heeft Perrin gevoelens voor Egwene?' We hebben dat een beetje uitgemolken," aldus Judkins in een interview met CBR. "Ik denk dat het door gaat."

The Wheel of Time-romantiek
De showrunner vertelde dat fans misschien wel heel kritisch en vooral ook luid zijn geweest over de mogelijke romance tussen de twee personages; hij vindt het vooral heel belangrijk om daar toch mee door te gaan.

"Elk van de personages krijgt een belangrijke relatie. Egwene met Gawyn. En dan Perrin met Faile. En dus nemen we die relaties en de twee grote relaties die veel nadruk krijgen in de boeken, en gaan we ermee aan de slag. Ik denk dat een romantische relatie op de voorgrond ook echt gebruikt moet worden."

The Wheel of Time is een serie van Prime Video. Deze moet dit jaar nog een tweede seizoen krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert deze 'Percy Jackson'-filmster terug in de serie?
Series / Nieuws

Keert deze 'Percy Jackson'-filmster terug in de serie?

Alexandra Daddario zou zomaar terug kunnen keren, maar wil ze dat zelf wel?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Percy Jackson komt vermoedelijk volgend jaar ergens naar streamingdienst Disney+. Ditmaal moet het echt goed gaan met het verfilmen van het bronmateriaal; zelfs schrijver Rick Riordan heeft er enorm vertrouwen in.

We kregen tot nu toe twee films te zien op basis van de boeken van Riordan: Percy Jackson and the Lightning Thief en Percy Jackson: Sea of Monsters. De boel werd niet heel goed ontvangen, al kon actrice Alexandra Daddario rekenen op heel wat lof. Keert zij dan misschien terug in de serie, bijvoorbeeld met een cameo?

Percy Jackson-rol
Alexandra Daddario speelde de rol van Annabeth Chase in de twee films. Fans hoopten heel erg dat zij misschien wel een rol zou kunnen hebben in de serie, bijvoorbeeld in de vorm van een kleine cameo.

Maar dat zit er echt niet in:

"Nee. Nee, ik houd van Percy Jackson. Toen ik voor de rol tekende, had ik echt geen idee wat het was. Ik was toen net acteur in New York City. Ik was een kind en werkte in een bar. Ik had echt geen idee van Hollywood of al dat spul. En dus, toen ik het baantje kreeg, wist ik niet echt waar ik mee van start zou gaan. Ik wist dat het een heel grote film was. En dat is waarschijnlijk de beste ervaring die een 22/23-jarige kan hebben."

Percy Jackson komt naar Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de tien tofste 'The Walking Dead'-momenten van 2021
Series / Featured

Dit zijn de tien tofste 'The Walking Dead'-momenten van 2021

The Walking Dead zet de tofste momenten van het afgelopen jaar op een rij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead blikt terug op de 'beste momenten' van 2021. De zombieserie keert op 20 februari terug op AMC.

Nadat de pandemie de finale van het tiende seizoen, A Certain Doom, uitstelde, keert de franchise weer helemaal terug. De tweede reeks van acht afleveringen van The Walking Dead is dus bijna te zien, en later dit jaar moet de derde reeks van acht afleveringen van het elfde seizoen te zien zijn.

The Walking Dead-momenten
AMC kwam zelf met wat nominaties voor de beste momenten. Zo zet men in op HERE's NEGAN een aflevering die het onvertelde oorsprongsverhaal van Negan en de dood van zijn door kanker gevelde vrouw Lucille vertelt in de begindagen van de apocalypse.

Een andere aflevering: ONE MORE, waarin Mays een gevangen Aaron en Father Gabriel dwingt een schokkend spel van Russisch roulette te spelen. Nog eentje: ACHERON: PART 1, waarin we de Commonwealth voor het eerst zien.

Verder ziet men ook OUT OF THE ASHES als topfavoriet, waarin Carol Aaron vraagt om medeleven te tonen voor de Whisperers die nog leven in de Hilltop.

The Walking Dead zie je op Disney+.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uit deze 19 series trok Netflix afgelopen jaar de stekker
Series / Nieuws

Uit deze 19 series trok Netflix afgelopen jaar de stekker

Er verschenen veel nieuwe series en seizoenen in 2021. Voor sommige series hield het op.

Afgelopen maand trok Netflix nog de stekker uit de twee series Cowboy Bebop en Julie and the Phantoms. Het waren zeker niet de enige series die in 2021 werden gecanceld door de streamingdienst.

Uiteindelijk werden er negentien series vroegtijdig gestopt en dus niet afgerond. Geen leuk nieuws voor de fans van die shows. Dertien series werden gestopt na slechts één seizoen. Eigenlijk alleen The Last Kingdom en Castlevania hadden een langer leven met respectievelijk vijf en vier seizoenen.

19 gecancelde Netflix-series in 2021
Hieronder het overzicht van de gestopte series op Netflix. Er zijn uiteenlopende redenen. Zo was er het effect van corona, maar ook tegenvallend ontvangst en zwakke kijkcijfers bij een te fors budget spelen hier en daar een rol.

Voor het cancelen van The Irregulars, Jupiter's Legacy, Cursed en Cowboy Bebop is een tegenvaller. Die series werden groots aangekondigd.

Special - Gestopt op 10 maart na 2 seizoenen, 16 afleveringen
Castlevania - Gestopt op 16 april na 4 seizoenen, 32 afleveringen
The Duchess - Gestopt op 29 april na 1 seizoen, 6 afleveringen
The Last Kingdom - Gestopt op 30 april na 5 seizoenen, 46 afleveringen
The Irregulars - Gestopt op 4 mei na 1 seizoen, 8 afleveringen
Jupiter's Legacy - Gestopt op 2 juni na 1 seizoen, 8 afleveringen
Grand Army - Gestopt op 17 juni na 1 seizoen, 9 afleveringen
Dad Stop Embarrassing Me! - Gestopt op 19 juni na 1 seizoen, 8 afleveringen
#blackAF - Gestopt op 23 juni na 1 seizoen, 8 afleveringen
Country Comfort - Gestopt op 2 juli na 1 seizoen, 10 afleveringen
The Crew - Gestopt op 2 juli na 1 seizoen, 10 afleveringen
Bonding - Gestopt op 2 juli na 2 seizoenen, 15 afleveringen
Mr. Iglesias - Gestopt op 2 juli na 2 seizoenen, 21 afleveringen
Cursed - Gestopt op 9 juli na 1 seizoen, 10 afleveringen
Hit & Run - Gestopt op 20 september na 1 seizoen, 9 afleveringen
Dash & Lily - Gestopt op 6 oktober na 1 seizoen, 8 afleveringen
Zero Chill - Gestopt op 17 november na 1 seizoen, 10 afleveringen
Cowboy Bebop - Gestopt op 9 december na 1 seizoen, 10 afleveringen
Julie and the Phantoms - Gestopt op 18 december na 1 seizoen, 8 afleveringen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher: Blood Origin' is niet wat je denkt
Series / Featured

'The Witcher: Blood Origin' is niet wat je denkt

Netflix komt met een The Witcher-prequel en die wordt anders dan je zou denken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het begint er steeds meer op te lijken dat de prequel op The Witcher, The Witcher: Blood Origin, niet is wat je denkt. De serie zou wel eens behoorlijk af kunnen wijken van de verwachtingen die het publiek ervan heeft.

De miniserie krijgt zes afleveringen en zal de oorsprong van de eerste Witchers laten zien. Maar dat niet alleen: de show introduceert ook enkele aspecten die van belang zijn voor het derde seizoen van The Witcher.

The Witcher: Blood Origin
De trailer van The Witcher: Blood Origin debuteerde aan het eind van The Witcher. De prequel lijkt helemaal niet om de oorsprong van de Witchers te draaien.

Dat lijkt eerder een los bijverhaal te zijn. De rest draait vermoedelijk met name om de elfen en het lijkt verder ook een oorsprongsverhaal van Elder Blood te zijn.

In een recent interview vertelde showrunner Declan De Barra dat zijn focus met name ligt op het Continent zoals dat er voor de Conjunction of the Spheres bij lag. De mensen en monsters kwamen terecht in de wereld van de elfen.

"Ik was vooral gefascineerd met het idee van hoe een pre-gekoloniseerde wereld er voor de elfen uit zou zien," aldus De Barra.

De trailer van The Witcher: Blood Origin legt nadruk op precies die wereld en de drie elfen die de hoofdrol spelen: Eile (een rol van Sophia Brown), Fjall (gespeeld door Laurence O'Fuarain) en Sciana (Michelle Yeoh).

Wanneer The Witcher: Blood Origin te zien is weten we nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-actrice hielp deze ster aan een nieuwe serie
Series / Nieuws

'Friends'-actrice hielp deze ster aan een nieuwe serie

Lisa Kudrow blijkt een van haar co-sterren geholpen te hebben aan een serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lisa Kudrow heeft haar Friends coster Courteney Cox geholpen gecast te worden als hoofdrolspeler in een komedieserie genaamd Shining Vale.

De serie moet in de loop van maart te zien zijn op Starz. Waar je de serie hier in Nederland kunt zien is nog niet bekend. We volgen Pat, een worstelend schrijver van romantische boeekn. Zij worstelt op creatief vlak als zij en haar echtgenoot hun twee kinderen mee uit Brooklyn wegnemen.

Friends coster helpen
De horror-komedie is mede bedacht door Jeff Astrof en Sharon Horgan. En het lbijkt dat Cox de rol kon krijgen dankzij Lisa Kudrow.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Astrof hoe hij jarenlang aan sitcoms werkte. Hij werkte mee aan de eerste twee seizoenen van Friends, waarin Cox de rol van Monica Geller speelde.

Het blijkt dat Lisa Kudrow het scenario van Shining Vale in handen had en doorgaf aan Cox. Die las het en was meteen verkocht: "Dit scenario is het enige ooit dat echt voor mij geschreven is. Ik wil het maken. Ik wil het maken," zijn volgens Astrof de woorden die Cox uitsprak toen ze hem belde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Witcher' doet dit alleen voor de gamers
Series / Video/clip/featurette

Netflix-serie 'The Witcher' doet dit alleen voor de gamers

The Witcher geeft The Wild Hunt duidelijk een grote rol en doet dat met reden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een gloednieuwe featurette vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Witcher. Die duikt in het verhaal van de Wild Hunt, die genoemd zijn in de serie en een grotere rol krijgen dan ze in de boeken van schrijver Andrzej Sapkowski hadden.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt dat de Wild Hunt toegevoegd is aan de serie, omdat ze zo populair zijn in CD Projekt Red's game The Witcher 3: Wild Hunt. De geestrijders komen daarmee eerste voor in de serie dan je zou verwachten.

The Witcher-schurken
Hissrich vertelt in de video dat er veel meer zit aan te komen in de serie rond de Wild Hunt. Elk van de ridders zal bekeken worden en een uitgebreid achtergrondverhaal krijgen.

De hint is dat dit onder meer verkend zal worden in de serie The Witcher: Blood Origin, waarin de koning van de Wild hunt, Eredin Bréacc Glas te zien schijnt te zijn en gespeeld zou worden door acteur Jacob Collins Levy.

De serie The Witcher krijgt in elk geval een derde seizoen van Netflix. En dat niet alleen: de spin-off The Witcher: Blood Origin is ook snel te zien.



De serie The Witcher zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt in 2022 met al deze Marvel Studios-series
Series / Featured

Disney+ komt in 2022 met al deze Marvel Studios-series

Marvel Studios maakt er ook in 2022 een feestje van op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Marvel Cinematic Universe blijft voorlopig groeien. In 2020 was er het eerste jaar waarin we geen Marvel Studios-film te zien kregen sinds 2009. Maar 2021 kregen we weer films te zien en ging de filmstudio van start met televisieseries op Disney+.

We kregen er meerdere te zien; in januari begon WandaVision, gevolgd door The Falcon and the Winter Soldier, daarna was het de beurt aan de opvallende serie Loki en toen kregen we de animatieserie What If...? te zien. Het jaar werd afgerond met Hawkeye en nu is het wachten op de volgende serie in de franchise. In dit artikel zetten we de nieuwe series op een rij.

Nieuwe Marvel Studios-series
In 2022 verkent Marvel Studios een aantal nieuwe helden. We zetten alles voor je op een rij:

MOON KNIGHT: Oscar Isaac speelt Marc Spector. Hij is een voormalig marinier die aan een meervoudige identiteitsstoornis lijdt en dankzij de Egyptische god van de maan superkrachten krijgt.

SHE-HULK: Jennifer Walters is een advocaat die gespecialiseerd is aan op supermensen gerichte zaken. De komedie krijgt afleveringen van 20 minuten en heeft een hoofdrol voor Tatiana Maslany als Jennifer. De show brengt ook Bruce Banner terug, evenals Abomination.

SECRET INVASION: Nick Fury en de Skrull Talos moeten het opnemen tegen een hele rits andere Skrulls die belangrijke posities op Aarde ingenomen hebben.

MS. MARVEL: Ze is altijd fan geweest van Captain Marvel en krijgt ineens zelf superkrachten. Kamala Khan wordt in de serie Ms. Marvel en steekt daarna over naar de actiefilm The Marvels.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'The Book of Boba Fett' stiekem verbonden aan Darth Maul?
Series / Featured

Is 'The Book of Boba Fett' stiekem verbonden aan Darth Maul?

The Book of Boba Fett lijkt een paar connecties met Darth Maul te hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars-serie The Book of Boba Fett is van start gegaan. De eerste aflevering was eindelijk te zien en die bevatte twee grote connecties met het nalatenschap en de geschiedenis van Darth Maul.

Hoewel de antagonist van The Book of Boba Fett voorlopig een mysterie zal blijven, wordt er al gehint naar de mogelijke slechterik. Daar vertellen we je in dit artikel over.

The Book of Boba Fett-schurk
Hoewel Maul om het leven kwam tijdens een duel met Obi-Wan Kenobi op Tatooine in de jaren voorafgaand aan de film A New Hope, bleef zijn misdaadorganisatie Crimson Dawn bestaan.

The Book of Boba Fett bevat twee belangrijke teases die wijzen op de Crimson Dawn en het feit dat de organisatie nog altijd bestaat. Hoewel Maul echt dood is als The Book of Boba Fett begint, lijkt het erop dat Boba zou kunnen strijden tegen zijn opvolger: Lady Qi'ra.

Hint #1: Fennec en Boba worden aangevallen in Mos Espa. De identiteit van de moordenaars is niet bekend, maar duidelijk is dat ze een rode outfit en een zwarte kap dragen. Dat past wel goed bij de Crimson Dawn!

Hint #2: De tweede hint is de naam die ze krijgen in de aftiteling: Night Wind. De Crimson Dawn had in het begin al Deathstick als moordenares, die dochter van een van de Nightsisters was. Dat zijn heksen van de thuiswereld van Darth Maul, Dathomir.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.