search
'Peacemaker's vader is een l*l eersteklas
Series / Nieuws

'Peacemaker's vader is een l*l eersteklas

James Gunn over de pa van Peacemaker in de serie van HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens schrijver / regisseur James Gunn is de vader van Peacemaker nog erger dan die van Star-Lord. Later deze maand kan je Peacemaker zien, een serie van James Gunn die als spin-off van The Suicide Squad dient.

De film The Suicide Squad was vorig jaar in augustus in de bioscoop te zien. Hij was goed ontvangen bij zowel het bredere publiek, als bij critici. The Suicide Squad maakte van Gunn de eerste persoon die zowel films voor DC Films als Marvel Studios maakte.

Peacemaker-vader
De serie Peacemaker krijgt acht afleveringen en brengt allerlei personages terug, waaronder Steve Agee's John Economos en Jennifer Holland's Emilia Harcourt. Ook zien we nieuwe personages, waaronder Peacemaker's vader, Auggie Smith, die gespeeld wordt door Robert Patrick.

In een nieuw interview vertelt Gunn dat Peacemaker's vader geen goede man zal zijn. Sterker nog: hij wordt erger dan de beruchte vader van Star-Lord, Ego. Gunn legt uit dat Peacemaker's manier van zijn voortkomt uit 't werk van zijn vader:

"Weet je, ik schrijf het personage, dus ik houd enorm van hem. Ik denk ook echt dat hij een boel goede kwaliteiten heeft, en hij probeert absoluut het juiste te doen. Maar hij is op een verdomd slechte manier opgevoed. En zijn vader is de ergste vader die ik ooit geschreven heb. En ik schreef Ego, die Peter Quill's moeder doodde met kanker."



Aanbevolen artikelen