search

Ons nieuws van maandag 3 januari 2022

Dit 'The Umbrella Academy'-personage wordt belangrijker in seizoen 3
Series / Nieuws

Dit 'The Umbrella Academy'-personage wordt belangrijker in seizoen 3

Ritu Arya mag meer aan de slag met haar rol in The Umbrella Academy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de finale van het tweede seizoen van The Umbrella Academy wordt onthuld dat Lila Pitts een van de lang verloren Hargreeves-zussen is. Zij is een van de 43 kinderen die op dezelfde dag geboren worden zonder uitleg.

De ouders van Lila werden vermoord door de Handler, die haar vervolgens voor zichzelf claimde. Het is een belangrijke onthulling, eentje die het personage in het aankomende derde seizoen een interessant verhaal kan geven. Ritu Arya, die de rol speelt, vertelt dat ze dieper in haar verhaal gaat duiken.

The Umbrella Academy-verhaal
Tijdens een interview met ComicBook.com vertelde Arya over The Umbrella Academy en het verhaal van haar personage in het komende nieuwe seizoen.

"Ik hoop dat het publiek het leuk gaat vinden om meer van Lila te zien naarmate het seizoen vordert," begon Arya haar verhaal. "Ik hoop dat mensen ervan gaan genieten. Ik vond het in elk geval leuk om op te nemen en heb er echt wel van genoten om dieper in het personage te duiken, en haar relaties meer te leren kennen. Ik hoop dat we dat ook goed over weten te brengen."

We weten nog niet wanneer The Umbrella Academy seizoen 3 te zien is. Wel voert Netflix langzaamaan de marketingcampagne op, wat eigenlijk alleen maar goed nieuws kan zijn.

The Umbrella Academy seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederland keek massaal naar deze series op Netflix
Series / Featured

Nederland keek massaal naar deze series op Netflix

Netflix heeft er weer een paar veelbekeken nieuwe series bij als we dit lijstje zo zien!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag bekijken we welke series allemaal enorm goed bekeken worden op Netflix. Deze week is er een toch vrij opvallende nummer één: Cobra Kai.

Vaak zie je dat een serie die net van start is gegaan met een nieuw seizoen op Netflix, niet bovenaan de lijst staat. Daar is de tijd te kort voor. Maar dat geldt niet voor de nummer één van deze week: Cobra Kai. De nummer twee is de nummer één van vorige week, Emily in Paris en nu al van de troon gestoten. Hekkensluiter is The Witcher, dat pas een paar weken te zien is op Netflix.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Cobra Kai (seizoen 4): Dit vierde seizoen zet de avonturen van Daniel LaRusso en William Zabka door. En hoe!

2. Emily in Paris (seizoen 2): Emily woont nog altijd in Parijs en echt gemakkelijk heeft ze het niet met alle relatieproblemen en cultuurverschillen.

3. The Witcher (seizoen 2): De show laat zien hoe het verder gaat met de avonturen van Geralt of Rivia en Ciri. Ditmaal zien we onder meer zijn jeugdthuis, Kaer Morhen en ontmoeten we nieuwe Witchers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Angry Birds: Summer Madness' verschijnt al snel op Netflix
Series / Nieuws

'Angry Birds: Summer Madness' verschijnt al snel op Netflix

Netflix stuurde niet alleen de eerste beelden de wereld in, maar gaf de reeks ook een releasedatum...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix verwent ook de jongsten onder haar abonnees aan de start van het nieuwe jaar. Eind deze maand verschijnt namelijk (eindelijk) de animatieserie Angry Birds: Summer Madness!

Eerder werd door Netflix reeds bekend gemaakt dat er een nieuwe animatieserie van Angry Birds zou verschijnen. De reeks kreeg de naam Angry Birds: Summer Madness. Niet alleen heeft de streamingdienst nu de eerste beelden de wereld ingestuurd, daarnaast weten we nu ook wanneer ze zal worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daar is het bovendien ook helemaal niet lang meer op wachten!

2021
Voor de jonge fans van Angry Birds was het behoorlijk lang geduld koesteren tot de serie uiteindelijk zou gaan verschijnen. Ze werd dan ook reeds aan het begin van het jaar 2020 aangekondigd. In eerste instantie moest ze ook in 2021 verschijnen, maar dat bleek niet haalbaar.

In Angry Birds: Summer Madness zien we hoe de vier tienervogels Red, Chuck, Stella en Bomb het behoorlijk naar hun zin hebben op het Splinterwood zomerkamp. Dit tot er plots een groep andere vogels een plekje gaat claimen op het basketbalveld. Slagen ze er toch nog in om er een leuke zomer van te maken?

Deze gloednieuwe animatieserie is te bekijken op Netflix vanaf 28 januari 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Rebelde' de opvolger van 'Élite'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Rebelde' de opvolger van 'Élite'

Er wordt stevig uitgekeken naar de lancering van de gloednieuwe, Mexicaanse tienerserie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Spaanse serie Élite is erin geslaagd om heel wat harten te veroveren. De opvolger lijkt al in de startblokken te staan. Op woensdag 5 januari 2022 verschijnt namelijk de gloednieuwe, Mexicaanse serie Rebelde op Netflix.

Rebelde neemt ons mee naar de Elite Way School. Wanneer het nieuwe schooljaar aanbreekt wordt meteen duidelijk dat er rekening zal moeten worden gehouden met een bekende vijand. Het gaat hierbij om de genootschap met de naam Lodge. Zij bedreigt de muzikale hoop van de eerstejaarsstudenten.

Gebaseerd op Argentijnse telenovela
Ondanks het feit dat Rebelde een Mexicaanse reeks is blijkt ze haar mosterd te hebben gehaald bij de Argentijnse telenovela Rebelde Way.

Verantwoordelijk voor het schrijven van de reeks waren Ilse Apellaniz, José Miguel Núñez, Talia Rothenberg en Pericles Sánchez. Verantwoordelijk voor de regie is Santiago Limón. Enkele leden van de cast zijn met name Azul Guaita, Sergio Mayer Mori en Andrea Chaparro.

De kans is groot dat de bovenstaande namen je niet meteen wat zullen zeggen, maar in Mexico is dat toch even helemaal anders. Daar zijn het net deze namen die ervoor zorgen dat de reeks op zoveel interesse kan rekenen.

Ben jij benieuwd naar wat deze gloednieuwe Mexicaanse tienerserie allemaal te bieden zal hebben? De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje. Het bekijken van het volledige eerste seizoen is mogelijk op Netflix vanaf komende woensdag 5 januari 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' heeft het leven van Ed Sheeran verpest
Series / Nieuws

'South Park' heeft het leven van Ed Sheeran verpest

South Park maakte een aflevering tegen roodharigen en daar heeft Sheeran last van gehad.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Muzikant Ed Sheeran zegt dat een aflevering van South Park die in 2005 verscheen zijn leven "verpest" heeft. Dat vertelde de acteur tijdens een interview met Slam Radio.

Sheeran vertelt dat de manier waarop South Park in die aflevering behoorlijk grof omging met roodharigen ('gingers') ertoe leidde dat mensen in de Verenigde Staten roodharigen enorm belachelijk maken. Voor die aflevering verscheen wisten mensen volgens Sheeran "niet echt wat een ginger was".

South Park-aflevering
"Rood haar hebben in Engeland is altijd al iets geweest waar mensen je over belachelijk maakten," aldus Sheeran. "Maar het was nooit een ding in Amerika. Mensen wisten niet wat een ginger was in Amerika."

Hij ging verder: "Die aflevering van South Park heeft verdorie mijn leven verpest."

In de aflevering, Ginger Kids uit seizoen 9, zien we hoe Cartman helemaal los gaat op roodharigen met een bleke huid en sproetjes. Hij noemde het een ziekte, 'Gingervitis', en claimde dat ze geen ziel hebben. Het leidt tot heel wat gedoe, waarbij Stan en Kyle besluiten om Cartman terwijl hij slaapt in een roodharige te veranderen. Dat gaat ook weer mis, want Cartman verzamelt de roodharigen om een 'Ginger Separatist Movement' op te zetten, die ertoe leidt dat roodharige kinderen niet-roodharigen ontvoeren en zich erop voorbereiden hun levens op te offeren.

"Ik ging naar Amerika en iedereen zei daar: 'Ik hou van je haar man'. En ik dacht alleen maar: 'Oh mijn god, dus mensen houden van mijn haar?' En toen kwam die aflevering uit en was het dat voor de rest van mijn leven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maakt Dwayne Johnson een serie voor HBO Max
Series / Nieuws

Maakt Dwayne Johnson een serie voor HBO Max

Black Adam krijgt mogelijk een hele rits verschillende spin-offs op HBO Max.

Black Adam co-producent Hiram Garcie bevestigt dat het team achter de film actief werkt aan een hele rits spin-offs. Personages die je ontmoet in de film met Dwayne Johnson zijn dan ook te zien.

Warner Bros. zet groots in op DC Comics-series die op HBO Max te zien moeten zijn. The Suicide Squad was in augustus 2021 in de bioscoop te zien en krijgt over tien dagen de eerste DC/HBO Max-serie: Peacemaker. Dan krijgt The Batman nog een tweetal spin-off series: The Penguin en Gotham City P.D. en horen we ook nog eens dat er een serie aan zit te komen rond Black Adam. Althans, dat is goed mogelijk.

Black Adam-series maken
Tijdens een interview met Collider vertelde Hiram Garcia, die voorzitter is van Seven Bucks Productions en de film Black Adam heeft helpen produceren, het volgende:

"We introduceren een heleboel personages daar. En een boel van hen zijn echt fanfavorieten. Dus we werken aan mogelijke spin-offs die we zouden kunnen maken rond die personages," aldus Garcia.

Wellicht dat Hawkman en Dr. Fate geschikt zouden zijn voor een eigen film of een eigen serie. En Garcia beloofde: "Je gaat aankondigingen horen ten aanzien van een aantal van deze personages en over wie we iets kunnen gaan vertellen als het allemaal werkt."

We weten nog niet wanneer de spin-offs eventueel te zien zouden kunnen zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' komt met weer een reünie
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' komt met weer een reünie

Jonathan Frakes hint naar mooie momenten voor fans van de serie Picard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Star Trek: Picard zet het verhaal van Jean-Luc Picard voort na de gebeurtenissen van Star Trek: The Next Generation. We weten dat in dat seizoen John de Lancie's Q ook terugkeert.

Acteur Jonathan Frakes was betrokken bij het eerste seizoen. Hij regisseerde twee afleveringen en speelde William Riker in nog eens twee afleveringen. Frakes keert ook terug voor het tweede seizoen en onthult dat er heel wat aan de hand is qua cameo's.

Nieuwe rol spelen
De Lancie's Q en Brent Spiner's Dr. Soong zijn samen met Frakes' William Riker te zien. Dat onthulde Frakes tijdens een interview met de site CinemaBlend.

"Ik heb een scène met hem en Soong, die Brent [Spiner] speelt in Picard," aldus Frakes tegenover CinemaBlend. "En dat is een van mijn favoriete scènes van dit seizoen."

Frakes vertelde ook dat het ontzettend leuk is om met De Lancie te werken. "Hij is echt een van mijn favoriete vrienden en een van mijn favoriete acteurs. Hij is geweldig gecast als Q en hij is ook een van de meest gecompliceerde schurken, samen met de Borg Queen."

Dat belooft dus wat voor het aankomende nieuwe seizoen! Star Trek: Picard stream je, zolang het nog duurt, op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans helemaal wild na zien eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 6
Series / Nieuws

Fans helemaal wild na zien eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 6

Het zesde seizoen van Peaky Blinders gaat het verhaal van Tommy en co. afronden.

Dit weekend verscheen dan eindelijk de eerste trailer voor het zesde seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders, in Nederland te zien op Netflix. In het eveneens afrondende seizoen krijgen we te zien hoe het leven van de Cillian Murphy's Tommy Shelby verdergaat. En dat willen veel mensen zien.

Het vijfde seizoen stamt alweer uit 2019. Eigenlijk zouden we nog twee seizoenen krijgen, maar de makers besloten door corona nog maar een seizoen te maken. Daarna volgt er in ieder geval nog een (bioscoop)film.

Fans door het dolle na trailer
Online hebben fans nu laten weten dolenhousiast te zijn na het zien van de trailer. Er wordt wel aangegeven dat er wordt gebaald van de situatie dat seizoen zes het laatste seizoen is. Zo schrijft een fan "Ik ben er nog niet klaar voor om Peaky Blinders te zien eindigen."

"Ik ben zo klaar met dat al mijn favoriete personages te zien sterven in tv-shows en ik weet gewoon dat het ook gaat gebeuren in Peaky Blinders," schrijft een ander. En weer een andere fan: "De nieuwe trailer voor Peaky Blinders ziet er intens uit. We kregen Alfie te zien... Hints naar Polly... Nog een keer een politieke Tommy..."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Breaking Bad | Bing nu! | 5 seizoenen
Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Met onder meer Bryan Cranston, Aaron Paul en Anna Gunn en je kunt ook kijken naar de spin-off Better Caul Saul[i] en de film [i]El Camino: A Breaking Bad Movie.



Fargo | Bing nu! | 3 seizoenen
Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven. Van de vier verschenen seizoenen staan er op dit moment drie op Netflix.



Dark | Bing nu! | miniserie
Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. Deze succesvolle Duitse heeft drie seizoenen en rollen voor Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Karoline Eichhorn en Sebastian Rudolph.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 12 bekende series krijgen in 2022 het laatste seizoen
Series / Nieuws

Deze 12 bekende series krijgen in 2022 het laatste seizoen

Veel afrondingen op televisie en streaming van geliefde series met een allerlaatste seizoen.

Dit jaar worden er heel wat grote series afgerond met een afsluitend seizoen. De series zijn dus niet gecanceld en worden met het laatste seizoen daadwerkelijk afgerond. Hieronder zetten we de twaalf opvallendste afrondingen bij elkaar.

Een van de opvallendste series is Better Call Saul, de spin-off van Breaking Bad. Het zesde seizoen wordt in 2022 op Netflix verwacht. Netflix rondt Ozark in twee delen af. Het eerste deel van seizoen vier verschijnt nog deze maand.

The Walking Dead, in Nederland te volgen op Disney+ Star, is straks ook klaar. Verleden jaar startte al het uitgebreide elfde seizoen. In 2022 wordt het restant uitgezonden, maar liefst zestien afleveringen. En ja, Peaky Blinders wordt dit jaar afgerond met seizoen zes. Een datum is nog niet onthuld.

12 bekende series die in 2022 worden afgerond

Animal Kingdom (TNT) - Seizoen 5
Better Call Saul (AMC / Netflix) - Seizoen 6
The Expanse (Prime Video) - Seizoen 6
Happy Valley (BBC) - Seizoen 3
His Dark Materials (HBO) - Seizoen 3
Killing Eve (BBC America) - Seizoen 4
The Last Kingdom (Netflix) - Seizoen 5
Ozark (Netflix) - Seizoen 4 (Deel 1 & 2)
Peaky Blinders (BBC / Netflix) - Seizoen 6
Ray Donovan (Showtime) - Film
This Is Us (NBC) - Seizoen 6
The Walking Dead (AMC / Disney+) - Seizoen 11

Andere series die worden afgerond zijn After Life, Arthur, Better Things, black-ish, Claws, Dead to Me, Derry Girls, A Discovery of Witches, Family Reunion, Grace and Frankie, Kevin Can F**k Himself, Motherland: Fort Salem, Queen Sugar, Search Party en Wu-Tang: An American Saga.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' van Netflix verliest misschien wel zijn belangrijkste medewerker
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' van Netflix verliest misschien wel zijn belangrijkste medewerker

De Avatar: The Last Airbender-serie moet het zonder zijn componist doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vermoedelijk is dit jaar nog een live-action Avatar: The Last Airbender-remake te zien op Netflix. Die verliest nog een belangrijk lid van het team.

In 2020 werden fans behoorlijk ongerust over de serie Avatar: The Last Airbender. Makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko stapten namelijk op bij de remake van Netflix, wat ze deden wegens creatieve verschillen. Tegelijk blijkt nu dat componist Jeremy Zuckerman ook opgestapt is. Zonder daar al te veel ruchtbaarheid aan te geven.

Slecht nieuws?
De componist is verantwoordelijk voor heel wat iconische muziek in de serie. Hij zou zijn oorspronkelijke muziek opnieuw maken, met een groter productiebudget en een heel orkest ter beschikking.

Maar Zuckerman is ook opgestapt en keert niet terug voor de remake van Netflix.

Zuckerman's vertrek is een groot verlies, want de vraag rijst nu of de muziek die hij maakte voor de live-action remake nog wel gebruikt mag worden. Aangezien het vertrouwen in de remake bij fans al op een dieptepunt beland is, is 't feit dat de muziek wellicht ook niet gebruikt mag worden extra pijnlijk voor de fans.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 5 epische fantasyseries wil je in 2022 niet missen
Series / Featured

Deze 5 epische fantasyseries wil je in 2022 niet missen

2022 wordt een topjaar voor fans van fantasy, met heel wat gave series!

Van een trip terug naar het Upside Down (voor het eerst in drie (!) jaar) tot meer draken op HBO. 2022 wordt een fantastisch jaar voor fans van fantasyseries.

We zetten in dit artikel vijf toffe fantasyseries waar we dit jaar enorm naar uitkijken op een rij.

THE BOYS (seizoen 3): Moet dit jaar ergens te zien zijn. Hughie, Butcher en de rest van de groep keert eindelijk terug. Wanneer weten we nog niet precies, maar de hoop van fans is dat de serie in de loop van de zomer weer door gaat met nieuwe afleveringen.

OUTLANDER (seizoen 6): Claire en Jaime keren in maart eindelijk terug. Seizoen 6 telt slechts acht afleveringen, een stuk korter dan de gewoonlijk veel langere afleveringen. Maar de première alleen al neemt anderhalf uur in beslag en dat is goed nieuws!

LORD OF THE RINGS (seizoen 1): op 2 september lanceert Prime Video deze serie. Er is nog geen trailer te zien geweest, hooguit één foto. We weten dat de prequelserie in de gebeurtenissen van de tweede era van Midden-Aarde duikt.

STRANGER THINGS (4): In de zomer lanceert het nieuwe seizoen van de Netflix-serie. We weten dat de familie Byers naar Californië verhuisd is, in een poging het Upside Down achter zich te kunnen laten. En die arme Hopper zit vast in een Russische goelag. Al weten we dat 'ie nog leeft!

HOUSE OF THE DRAGON (seizoen 1): Eind 2022 gaat deze serie van start en leren we meer over de burgeroorlog die onder de familie Targaryen woedde. De prequel focust zich op de Dance of Dragons.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-ster over grote controverse in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher'-ster over grote controverse in seizoen 2

Seizoen 2 van The Witcher doet het niet helemaal handig volgens fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel critici helemaal blij zijn met de terugkeer van Henry Cavill's Geralt of Rivia, en de kijkcijfers bijzonder goed zijn van de nieuwe afleveringen van de serie The Witcher van Netflix, zijn fans van het bronmateriaal niet blij met elk mogelijk aspect.

De serie heeft een score van 94% op Rotten Tomatoes bij de critici. Bij gebruikers is 't echter een stuk slechter: daar krijgt de serie slechts een score van 62%. Een van de redenen achter die teleurstelling ligt vermoedelijk in de grote veranderingen die zijn gemaakt ten aanzien van het bronmateriaal.

The Witcher-veranderingen
Een van de belangrijkste veranderingen heeft te maken met het personage Eksel.

Hij is een van de meest populaire personages uit de boeken en wordt in de serie gedood door een Leshen. Co-ster Paul Bullion vertelde daarover in een interview met The Direct:

"Ik wist echt honderd procent zeker dat fans daar niet blij van zouden worden. Hij is een fanfavoriet. Je kan het zien in de fanart en de fanfictie rond Witchers: Eskel, Lambert en Coen. Ik denk dat als je een van die Witchers weg zou nemen - los van Geralt - er een grote schok door de fans zou gaan. Het is goed om het publiek te laten gissen. Zelfs als je expert van het bronmateriaal bent."

Volgens hem wist hij ook meteen dat het moeilijk zou vallen. "Maar is het niet geweldig om iets te kijken en te denken: 'Dat zag ik niet aankomen'?"

The Witcher zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-schurk zou winnen van Superman
Series / Nieuws

'The Boys'-schurk zou winnen van Superman

Homelander vs Superman kent volgens Eric Kripke een duidelijke winnaar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video's The Boys weet het superhelden-gebeuren naar een heel nieuw niveau te tillen. Zo nu en dan worden er vergelijkingen gemaakt tussen Homelander van The Boys en Superman.

Tijdens een nieuw interview legt showrunner Eric Kripke uit waarom de superheld Homelander het met gemak zou winnen van de Man of Steel.

The Boys-humor
Tijdens een interview met The Illuminerdi vertelde Kripke: "Ik bedoel, Homelander moet bijna wel winnen. Want Superman heeft een moraal en Homelander is een keiharde sociopaat. Dus Homelander heeft er letterlijk nul moeite mee om de testikels van Superman af te rukken. En Superman gaat boven de gordel slaan. Daarom is het eigenlijk gewoon geen wedstrijd."

Het idee van een gevecht tussen Homelander en Superman is iets waar fans van The Boys en van DC Comics het al vaker over hebben gehad.

Acteur Antony Starr, die Homelander speelt, deelde zelfs al eens erotische fanfictie van de twee personages. "Ik weet het niet zeker, maar het lijkt erop dat Homelander en Superman verwikkeld zijn in een dodelijk gevecht. Offfffff heel agressief flirten."

The Boys zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt 'And Just Like That...' seizoen 2 er nog wel na deze controverse?
Series / Nieuws

Komt 'And Just Like That...' seizoen 2 er nog wel na deze controverse?

And Just Like That staat onder druk door een van de castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gesprekken over een tweede seizoen voor And Just Like That liggen naar verluidt stil vanwege het schandaal rond Mr. Big-acteur Chris Noth.

De serie pikt het verhaal van drie van de vier hoofdpersonen in Sex and the City op. De show beleefde nogal tumultueuze weken nadat de show van start ging op 9 december.

And Just Like That
Aan het einde van de eerste aflevering zie je hoe Mr. Big om het leven komt aan een hartaanval na een ritje op een Peloton. Dat leidde tot enorme klappen op het aandeel van Peloton, al speelde men er slim op in door de marketing.

Tegelijk werd Noth beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de filmset. Meerdere vrouwen meldde zich en vertelden dat hij zich volledig ongepast gedragen had.

Volgens US Magazine was And Just Like That de beste première op HBO Max tot nu toe. HBO was dan ook in gesprekken over een tweede seizoen, maar die gesprekken liggen nu stil. Volgens een bron "zijn alle gesprekken stilgelegd" en "heeft iedereen het er zwaar mee".

HBO Max heeft geen kijkcijfers gedeeld van de serie. Mogelijk hebben die te lijden gehad aan deze verhalen rond een van de hoofdrolspelers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ongelofelijke concept art 'The Witcher' seizoen 2 onthuld
Series / Foto's

Ongelofelijke concept art 'The Witcher' seizoen 2 onthuld

The Witcher toont de Wild Hunt op deze vette foto's; check ze snel!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is hele toffe concept art vrijgegeven van The Witcher seizoen 2, en dan specifiek van de Wild Hunt. Die schurken flitsen voorbij in het nieuwe seizoen.

The Witcher seizoen 2 zet het verhaal direct voort na het einde van het eerste seizoen. Je ziet dus hoe Geralt of Rivia de jonge Ciri meeneemt naar Kaer Morhen, waar hij ooit opgegroeid is, met het idee dat ze daar veilig kan zijn.

De Wild Hunt
Het nieuwe seizoen van The Witcher was een succes, met maar liefst 142 miljoen uur aan streams in slechts drie dagen tijd.

De serie wordt aangevoerd door Henry Cavill als Geralt, Freya Allan als Ciri en Anya Chalotra als Yennefer. Het tweede seizoen stelt ons ook voor aan een aantal nieuwe castleden, waaronder Kim Bodnia als Vesemir en Graham McTavish als Dijkstra.

Maar we zien ook de Wild Hunt, die als mythologische schurken een grote rol krijgen in de toekomst. In het kader daarvan kwam Netflix met onderstaande, bijzonder mooie, concept art:













Seizoen 1 en 2 van The Witcher zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker's vader is een l*l eersteklas
Series / Nieuws

'Peacemaker's vader is een l*l eersteklas

James Gunn over de pa van Peacemaker in de serie van HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens schrijver / regisseur James Gunn is de vader van Peacemaker nog erger dan die van Star-Lord. Later deze maand kan je Peacemaker zien, een serie van James Gunn die als spin-off van The Suicide Squad dient.

De film The Suicide Squad was vorig jaar in augustus in de bioscoop te zien. Hij was goed ontvangen bij zowel het bredere publiek, als bij critici. The Suicide Squad maakte van Gunn de eerste persoon die zowel films voor DC Films als Marvel Studios maakte.

Peacemaker-vader
De serie Peacemaker krijgt acht afleveringen en brengt allerlei personages terug, waaronder Steve Agee's John Economos en Jennifer Holland's Emilia Harcourt. Ook zien we nieuwe personages, waaronder Peacemaker's vader, Auggie Smith, die gespeeld wordt door Robert Patrick.

In een nieuw interview vertelt Gunn dat Peacemaker's vader geen goede man zal zijn. Sterker nog: hij wordt erger dan de beruchte vader van Star-Lord, Ego. Gunn legt uit dat Peacemaker's manier van zijn voortkomt uit 't werk van zijn vader:

"Weet je, ik schrijf het personage, dus ik houd enorm van hem. Ik denk ook echt dat hij een boel goede kwaliteiten heeft, en hij probeert absoluut het juiste te doen. Maar hij is op een verdomd slechte manier opgevoed. En zijn vader is de ergste vader die ik ooit geschreven heb. En ik schreef Ego, die Peter Quill's moeder doodde met kanker."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' brengt klassieke schurk terug in seizoen 13
Series / Video/clip/featurette

'Doctor Who' brengt klassieke schurk terug in seizoen 13

BBC-hitserie Doctor Who komt met weer een leuk element voor de fan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who brengt een monster van de klassieke serie terug: de Sea Devils.

De tijd van showrunner Chris Chibnall en Thirteenth Doctor-actrice Jodie Whittaker komt langzaamaan tot een einde. Russell T. Davies keert straks terug als showrunner en op dit moment houdt de BBC audities voor de opvolger van Whittaker als de volgende Doctor.

Doctor Who-vervanger
Chibnall moest door het coronavirus een andere aanpak dan normaal hanteren ten aanzien van het dertiende seizoen van Doctor Who. Hij kwam met een seizoen van zes afleveringen, maar nam ook drie specials op die dit jaar allemaal te zien zijn.

De eerste daarvan was op nieuwjaarsdag te zien en liet zien hoe de Doctor het op moest nemen tegen een groep Executioner Daleks. Zodra de aflevering voorbij was, bevestigde de BBC dat de volgende special in de lente van 2022 te zien zou zijn.

Met die bevestiging ook meteen het nieuws dat klassieke schurken terug keren. In de aflevering, die Legend of the Sea Devils heet, zie je de Sea Devils en een piratenkoningin. De synopsis:

De Doctor, Yaz en Dan komen terecht in het negentiende eeuwse China, waar een kuststadje bedreigd wordt door een angstaanjagende piratenkoningin, Madame Ching, en een monsterlijke buitenaardse kracht die ze onbedoeld vrij laat. Zullen de Doctor, Yaz en Dan winnen van de Sea Devils en de wereld succesvol beschermen?

Doctor Who zie je op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Expanse' rondt 't verhaal van zijn eerste schurk ineens af
Series / Featured

'The Expanse' rondt 't verhaal van zijn eerste schurk ineens af

The Expanse rondt zonder al te veel poespas het verhaal van Jules Pierre Mao af.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een bonusscène aan het einde van aflevering 4 van seizoen 6 van The Expanse bevestigt het lot van Jules Pierre-Mao, ondanks dat die onthulling nog ontbreekt in de boeken.

Mao was de eigenaar van mao-Kwikowski Mercantile en Protogen en voerde niet toegestaan, onethisch onderzoek uit naar het protomolecuul. Daaronder zat ook een experiment waarbij zijn dochter Julie om het leven kwam en de bevolking van Eros volledig uitstierf. Mao was dan ook lange tijd de voornaamste slechterik in de serie.

The Expanse-verhaal
Mao kreeg in de tweede helft van het derde seizoen een gevangenisstraf voor al zijn misdrijven. The Expanse onthult via zijn oudere dochter Clarissa, die een ander pad gekozen had dan haar vader, dat Jules dood is.

Clarissa's complexe reis begon in seizoen 3 toen zij wraak zocht op James Holden voor 't feit dat Jules-Pierre Mao door hem in de gevangenis kwam te zitten. Clarissa had ook een levenslange gevangenisstraf gekregen, maar ontsnapte samen met Amos uit de gevangenis na de asteroïdeaanval van Marco Inaros op Aarde.

in een losse scène met de naam Night Watch leert Clarissa via het nieuws dat Jules-Pierre Mao in de gevangenis om het leven gekomen is door een onderliggende medische conditie. In de momenten daarna wordt ze woedend.

The Expanse kan je op Prime Video bingen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.