'Doctor Who' brengt klassieke schurk terug in seizoen 13

'Doctor Who' brengt klassieke schurk terug

BBC-hitserie Doctor Who komt met weer een leuk element voor de fan.

Jim Pedd, 3 januari 2022 om 06:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doctor Who brengt een monster van de klassieke serie terug: de Sea Devils.
De tijd van showrunner Chris Chibnall en Thirteenth Doctor-actrice Jodie Whittaker komt langzaamaan tot een einde. Russell T. Davies keert straks terug als showrunner en op dit moment houdt de BBC audities voor de opvolger van Whittaker als de volgende Doctor.

Doctor Who-vervanger
Chibnall moest door het coronavirus een andere aanpak dan normaal hanteren ten aanzien van het dertiende seizoen van Doctor Who. Hij kwam met een seizoen van zes afleveringen, maar nam ook drie specials op die dit jaar allemaal te zien zijn.

De eerste daarvan was op nieuwjaarsdag te zien en liet zien hoe de Doctor het op moest nemen tegen een groep Executioner Daleks. Zodra de aflevering voorbij was, bevestigde de BBC dat de volgende special in de lente van 2022 te zien zou zijn.

Met die bevestiging ook meteen het nieuws dat klassieke schurken terug keren. In de aflevering, die Legend of the Sea Devils heet, zie je de Sea Devils en een piratenkoningin. De synopsis:

De Doctor, Yaz en Dan komen terecht in het negentiende eeuwse China, waar een kuststadje bedreigd wordt door een angstaanjagende piratenkoningin, Madame Ching, en een monsterlijke buitenaardse kracht die ze onbedoeld vrij laat. Zullen de Doctor, Yaz en Dan winnen van de Sea Devils en de wereld succesvol beschermen?

Doctor Who zie je op Prime Video.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, BBC, jodie Whittaker, Chris CHibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws