'Angry Birds: Summer Madness' verschijnt al snel op Netflix

'Angry Birds: Summer Madness' al snel op Netflix

Netflix stuurde niet alleen de eerste beelden de wereld in, maar gaf de reeks ook een releasedatum...

Geoffrey Ketels, 3 januari 2022 om 16:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix verwent ook de jongsten onder haar abonnees aan de start van het nieuwe jaar. Eind deze maand verschijnt namelijk (eindelijk) de animatieserie Angry Birds: Summer Madness!
Eerder werd door Netflix reeds bekend gemaakt dat er een nieuwe animatieserie van Angry Birds zou verschijnen. De reeks kreeg de naam Angry Birds: Summer Madness. Niet alleen heeft de streamingdienst nu de eerste beelden de wereld ingestuurd, daarnaast weten we nu ook wanneer ze zal worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daar is het bovendien ook helemaal niet lang meer op wachten!

2021
Voor de jonge fans van Angry Birds was het behoorlijk lang geduld koesteren tot de serie uiteindelijk zou gaan verschijnen. Ze werd dan ook reeds aan het begin van het jaar 2020 aangekondigd. In eerste instantie moest ze ook in 2021 verschijnen, maar dat bleek niet haalbaar.

In Angry Birds: Summer Madness zien we hoe de vier tienervogels Red, Chuck, Stella en Bomb het behoorlijk naar hun zin hebben op het Splinterwood zomerkamp. Dit tot er plots een groep andere vogels een plekje gaat claimen op het basketbalveld. Slagen ze er toch nog in om er een leuke zomer van te maken?

Deze gloednieuwe animatieserie is te bekijken op Netflix vanaf 28 januari 2022.


Lees meer over: Angry Birds Summer Madness, serie, series, Netflix, animatieserie

Populair nieuws