Nieuw op Netflix: 'Rebelde' de opvolger van 'Élite'

Nieuw op Netflix: 'Rebelde' opvolger van 'Élite'

Er wordt stevig uitgekeken naar de lancering van de gloednieuwe, Mexicaanse tienerserie...

Geoffrey Ketels, 3 januari 2022 om 16:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Spaanse serie Élite is erin geslaagd om heel wat harten te veroveren. De opvolger lijkt al in de startblokken te staan. Op woensdag 5 januari 2022 verschijnt namelijk de gloednieuwe, Mexicaanse serie Rebelde op Netflix.
Rebelde neemt ons mee naar de Elite Way School. Wanneer het nieuwe schooljaar aanbreekt wordt meteen duidelijk dat er rekening zal moeten worden gehouden met een bekende vijand. Het gaat hierbij om de genootschap met de naam Lodge. Zij bedreigt de muzikale hoop van de eerstejaarsstudenten.

Gebaseerd op Argentijnse telenovela
Ondanks het feit dat Rebelde een Mexicaanse reeks is blijkt ze haar mosterd te hebben gehaald bij de Argentijnse telenovela Rebelde Way.

Verantwoordelijk voor het schrijven van de reeks waren Ilse Apellaniz, José Miguel Núñez, Talia Rothenberg en Pericles Sánchez. Verantwoordelijk voor de regie is Santiago Limón. Enkele leden van de cast zijn met name Azul Guaita, Sergio Mayer Mori en Andrea Chaparro.

De kans is groot dat de bovenstaande namen je niet meteen wat zullen zeggen, maar in Mexico is dat toch even helemaal anders. Daar zijn het net deze namen die ervoor zorgen dat de reeks op zoveel interesse kan rekenen.

Ben jij benieuwd naar wat deze gloednieuwe Mexicaanse tienerserie allemaal te bieden zal hebben? De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje. Het bekijken van het volledige eerste seizoen is mogelijk op Netflix vanaf komende woensdag 5 januari 2022.


Lees meer over: Rebelde, Elite, Netflix, serie, series

Populair nieuws