search
Eindelijk: Gave trailer voor 'Snowpiercer' seizoen 3
Series / Trailer

Eindelijk: Gave trailer voor 'Snowpiercer' seizoen 3

Binnenkort start op Netflix het nieuwe seizoen van deze boeiende sci-fi serie.

Het tweede seizoen van Snowpiercer liet een aantal zeer interessante ontwikkelingen zien. Zo verscheen Mr. Wilford van Sean Bean aan boord van de Snowpiercer en verdween Melanie Cavill van Jennifer Connelly. In het aanstaande derde seizoen gaat het ijzige verhaal verder.

Uiteraard ontbreekt Daveed Diggs als Andre Layton niet, en ook Mickey Sumner en Alison Wright keren weer terug als respectievelijk als Bess Till en Ruth Wardell. Een belangrijk nieuw gezicht is Asha, een rol gespeeld door Archie Panjabi. Het bestaande personage Sykes (Chelsea Harris) wordt een 'season regular'.

Aan het einde van seizoen twee maakten Layton en Ruth, die naar de compostwagen van Big Alice werden verbannen, een plan om Snowpiercer te heroveren. Met de hulp van Javier (Roberto Urbina) en Alexandra (Rowan Blanchard), kwamen Layton en Ruth terug naar Snowpiercer en verzamelden ze hun handlangers. Josie (Katie McGuinness) vernietigde de Aquarium-wagon en scheidde daarmee het hoofd van Snowpiercer van de overige 1.023 auto's.

Trailer voor seizoen drie!
De serie wordt in de States wekelijks uitgezonden door TNT. Die zender heeft nu een nieuwe trailer online gezet. Vanaf 25 januari verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen