Veel goed nieuws over 'Snowpiercer' aangekondigd

Eerste foto's, een teaser en de startdatum van seizoen drie zijn onthuld.

Bram de Groot, 08-12-2021 17:14

In het tweede seizoen van de scifi-serie Snowpiercer was er een belangrijke rol weggelegd voor Sean Bean (Game of Thrones) en gelukkig voor de fans keert hij terug in het volgende, derde seizoen. Nu is de datum bekend en hebben we twee eerste foto's van een nieuw personage.
In seizoen drie van Snowpiercer zien we actrice Archie Panjabi als het nieuwe personage Asha. Je kent de actrice mogelijk uit series als Good Wife en Departure.

Panjabi speelt Asha, een personage dat "seizoen 3 superspannend zal maken," vertelde uitvoerend producent Becky Clements van Tomorrow Studios eerder aan TVLine. "Het is een soort samenkomst van alle dingen die we hebben behandeld."

Het nieuwe personage zou lang hebben gedacht dat ze de laatste persoon op aarde is, doordat ze heeft weten te overleven onder extreme omstandigheden. Als ze wordt ontdekt door iemand uit de trein, komen haar overlevingsinstincten naar boven.

Snowpiercer seizoen 3: terug vanaf 24 januari
De ijskoude serie Snowpiercer keert op 24 januari terug op de zender TNT en in Nederland volg je deze wekelijks op Netflix. "The earth is warming. Hope is rising." valt er te lezen bij onderstaande promo voor het nieuwe seizoen.
Bron: TV Line

Lees meer over: Snowpiercer, Serie, Bong Joon ho, Chris Evans, TNT, Sean Bean, Andre Layton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader