search

Ons nieuws van dinsdag 4 januari 2022

'Game of Thrones'-ster over zijn bizar populaire personage
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster over zijn bizar populaire personage

Syrio Forel was zo populair dat fans jaren hoopten dat hij terug zou keren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Miltos Yerolemou was te zien als Syrio Forel in de serie Game of Thrones. De Brit was gedurende één seizoen te zien als het First Sword of Braavos, die ingehuurd werd door Ned Stark om zijn dochter Arya te leren de Braavosi-zwaardtechniek 'water dancing' te leren.

Cersei lannister stuurt, na de arrestatie van Ned, haar bewapende wachters op Arya af, maar zij kan ontkomen omdat Syrio verdedigt haar met een houten zwaard - tot een van de ridders van de Kingsguard, Meryn Trant, het zwaard doormidden klieft en hem ogenschijnlijk doodt.

Immens populair
Syrio bleek immens populair. Zo erg zelfs dat, ondanks dat je niet te zien kreeg dat hij dood ging en het er wel heel erg op leek, fans hoopten dat hij alsnog terug kon keren in een van de nieuwe seizoenen.

Acteur Yerolemou vond dat prachtig:

"Het is behoorlijk opvallend. Ik heb een paar erg krachtige ervaringen gehad. Ik voelde mij nederig en heel trots dat ik een personage heb kunnen spelen waar mensen zo erg van hielden. Ik heb dat nooit als iets vanzelfsprekends gezien. Vooral als ik mensen ontmoet die vertellen dat ze het moeilijk hebben in hun leven, mensen die zelf tegenover de dood staan, die vertellen wel eens dat ze heel veel comfort halen uit die regels tekst. Het is soms echt overweldigend. Ik voel me er altijd heel nederig door. Ik krijg veel verzoeken van fans die 'Not Today' op hun lichaam schrijven. En zij maken er dan een tattoo van. Ik denk dat daarin het vreemdste zit dat ze van mij vragen."

"Vaak heb je met een paar miljoen mensen hier en een paar miljoen mensen daar te maken. Maar hier heb je het over miljarden mensen die in de serie geïnvesteerd hebben. Dus de serie werd een groot succes en we konden het verhaal vertellen zoals we dat hoopten, recht doend aan het bronmateriaal. Dat is alles wat we altijd wilden doen, iets onvergetelijks maken. Maar we hadden ons nooit gerealiseerd dat we iets zoals dit konden maken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peperdure Netflix-hit onthult releasedatum seizoen 2
Series / Foto's

Peperdure Netflix-hit onthult releasedatum seizoen 2

Space Force is volgende maand terug op Netflix met zijn nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De bijeengeraapte groep ruimtekadetten staat op het punt om weer de strijd aan te binden in het tweede seizoen van Space Force. Dat wordt in februari vrijgegeven op de streamingdienst.

Seizoen 2 van Space Force zet de missie van Steve Carell's Mark R. Naird voort, terwijl die leiding geeft aan de nieuwe tak van het Amerikaanse leger. Iets waar het leger trots op is en wat het met groot genoegen promoot. Netflix kondigde al aan dat Norm Hiscock zich bij het tweede seizoen voegde als co-showrunner en als aanvulling op Jimmy O. Yang en Greg Daniels mee zou werken.

Space Force-foto's
Voor het nieuwe seizoen van Space Force keert de volledige cast terug. Op de eerste foto's die Netflix van het nieuwe seizoen heeft vrijgegeven, zie je hen.

Het seizoen pikt de draad op als General Naird en zijn team van underdogs hun waarde moeten bewijzen aan een nieuwe overheid, en intussen moeten ze ook nog eens dealen met grote personele wijzigingen. Kan de groep dat allemaal wel aan? Immers is de Space Force vooral menselijk.

Check hieronder de foto's:















Het tweede seizoen van Space Force binge je vanaf 18 februari 2022 op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot sterfgeval in einde 'Yellowstone' seizoen 4
Series / Nieuws

Groot sterfgeval in einde 'Yellowstone' seizoen 4

De succesvolle serie moet verder zonder een belangrijk personage in de show.

Het vierde seizoen van de serie Yellowstone is afgerond na een zinderende finale. En de slotaflevering had ook een groot sterfgeval te onthullen en dat is uiteraard niet het nieuws dat je wilt lezen als je de serie / aflevering nog moet zien. LET DUS OP: SPOILERS.



Een groot deel van seizoen vier van Yellowstone is gericht op de nasleep van de aanval op de familie Dutton aan het einde van het derde seizoen en de verschijning van Jamie's biologische vader Garrett Randle, die opdracht gaf tot de aanslag. En laat het nou die Garrett Randall (Will Patton) die het vierde seizoen niet overleeft.

Beth maakt haar plan
Beth (Kelly Reilly) bedenkt een plan om de man te vermoorden, die volgens John (Kevin Costner) de opdracht gaf op de aanslag op haar familie. Wanneer ze de man ontmoet, komt ze erachter dat Jamie en zijn biologische vader erbij betrokken waren.

Beth confronteert Jamie en biedt hem verschillende keuzes over hoe verder te gaan, wetende dat zijn vader probeerde de familie te laten vermoorden en dat hij de hele zaak in de doofpot heeft gestopt. Jamie (Wes Bentley) kiest uiteindelijk voor de enige optie die hem in leven houdt, wat inhoudt dat hij terug naar huis gaat en zijn vader vermoordt.

Yellowstone is een van de succesvolste series sinds jaren en verschijnt in de States op de streamingdienst Paramount+. In Nederland wordt het drama nog niet aangeboden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye'-maker snapt boze fans wel na controversiële scène na de aftiteling
Series / Nieuws

'Hawkeye'-maker snapt boze fans wel na controversiële scène na de aftiteling

De componist van Hawkeye kan zich goed voorstellen dat fans iets anders verwacht hadden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rogers: The Musical-componist en co-lyricist Marc Shaiman begrijpt de reactie van teleurgestelde fans wel op de scène na de aftiteling van Hawkeye.

De zesdelige Marvel Studios-serie was op streamingdienst Disney+ te zien. Clint Barton werkt daarin samen met Kate Bishop en confronteert de machtige vijanden die hij in zijn tijd als Ronin gemaakt heeft. Een van de highlights van Hawkeye is vermoedelijk helemaal aan het begin te zien, Never Meet Your heroes. Daarin zie je Clint en zijn kinderen de Broadway-show Rogers: The Musical bezoeken. Hoewel Clint het er niet mee eens zijn, waren de cheesy lyrics en choreografie een hit bij de vele musical-liefhebbende Marvel-fans.

Na de aftiteling
Na de epische finale, waarin het duo het opnam tegen de Tracksuit Maffia en hun baas, zie je de aftiteling. En zoals gebruikelijk bij een Marvel-serie, zie je daarna ook nog een scène.

Maar waar je vaak bij Marvel-films en -series een scène ziet die hint naar de toekomst, geldt voor deze serie van Marvel Studios niet dat er zoiets te zien is. In plaats daarvan zie je het musicalnummer. En Shaiman vindt het begrijpelijk dat mensen het er niet helemaal mee eens waren.

"Ik begrijp dat er een boel mensen waren die een scène verwacht hadden, en ook gehoopt hadden op een scène, die hintte naar de toekomst van het MCU. Ik begrijp dat volkomen. Maar het was moeilijk om te weten dat als we ons werk goed zouden hebben gedaan, we iets gemaakt zouden hebben waar niet iedereen blij van werd. Het is bijna bitterzoet, maar om in het Marvel Cinematic Universe te zijn, is gestoord," aldus de componist.

Hawkeye binge je nu in zijn geheel op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ai! Slecht nieuws over 'NCIS: Los Angeles'
Series / Foto's

Ai! Slecht nieuws over 'NCIS: Los Angeles'

Het einde van de serie NCIS: Los Angeles lijkt per ongeluk onthuld te zijn door een van de castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
NCIS bevindt zich nu in zijn negentiende seizoen. En er worden heel wat spin-offs gemaakt, waarvan NCIS: Los Angeles de langstlopende is.

NCIS: Los Angeles is een grote hit voor CBS geweest sinds deze in 2009 van start ging. Maar een van de castleden hint erop dat de serie NCIS: Los Angeles zomaar eens tot een verrassend einde zou kunnen komen nadat het huidige en dertiende seizoen afgerond is.

NCIS: Los Angeles einde
Eric Olsen, die sinds seizoen 2 te zien is als fanfavoriet personage Deeks, deelde een nieuwe blik op seizoen 13 op zijn Instagram-account.

Hij onthulde een foto van zichzelf als het personage, helemaal klaar voor de actie. "We staan op het punt om er weer mee van start te gaan", schreef hij in zijn caption. Fans maken zich vooral zorgen door de hashtags die hij gebruikte.

Een daarvan is namelijk #thefinalseason. Nog een ander: #jk en #butyouneverknow en #embracethejourney. Daarmee hint de acteur ernaar dat het toch niet voorbij is, maar misschien wel eens zou kunnen eindigen.

NCIS: Los Angeles volgt het Office of Special Projects.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Grey's Anatomy'-actrice wil wel terugkeren
Series / Nieuws

Deze 'Grey's Anatomy'-actrice wil wel terugkeren

Grey's Anatomy kan Sara Ramirez prima terug brengen, want de actrice wil wel!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De verhaallijn van Torres was in Grey's Anatomy behoorlijk belangrijk. Maar ook baanbrekend. Want zij was vroeg in de serie al openlijk biseksueel. Ze wordt vaak gezien als een van de belangrijkste LHBTI+ personages in de Amerikaanse geschiedenis.

Torres heeft een belangrijke rol in de franchise en is ook al jaren te zien. Bovendien had ze een behoorlijk woelige geschiedenis in de serie, want Sara Ramirez speelde een personage dat meermaals getrouwd is en ook ouder werd. Haar personage Torres vertrok uit Seattle en bouwde in New York City weer een nieuwe band op met Arizona Robbins, met wie ze een kind had.

Terugkeer in Grey's Anatomy
Tijdens een recent interview met People vertelde Ramirez over het spelen van Torrez. Het is een rol die hen heel belangrijk vindt en ook een rol die goed past bij de queer representaties.

Hen beschouwt Torres als "de rol van een leven".

"Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder de ervaring die ik bij Grey's Anatomy heb gehad en mijn hart staat er zeker voor open om terug te keren als Dr. Callie Torres. Maar dat gebeurt alleen als ze in de schrijversruimte een verhaal bedenken dat organisch voelt en een personage als Callie ook echt terug moet brengen."

Grey's Anatomy zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zesde seizoen 'Outlander' laat een waar doel zien
Series / Nieuws

Zesde seizoen 'Outlander' laat een waar doel zien

Brianna en Roger hebben een doel te vervullen, maar of dat lukt...

We zagen een paar dagen geleden al een video met Sophie Skelton die in seizoen zes terugkeert als het personage Brianna Randall Fraser. Zij vertelde in die video dat er een herkenbare uitdaging zal zijn. Nu is het woord aan Richard Rankin.

In Outlander speelt Rankin sinds seizoen het personage Roger MacKenzie, hij is de geliefde van Brianna en in het volgende seizoen zullen we zien hoe het stel kiest om zich te vestigen en hun leven daar voor goed op te bouwen.

Doordat dit nu zo wordt bekrachtigd, is de kans groot dat deze zaken voor Brianna en Roger toch niet zo uitpakken als dat ze willen en dat ze hun ware doel mogelijk niet waar gaan maken. Of toch wel?

Richard Rankin over seizoen zes Outlander
Hieronder zie je een nieuwe promo waarin Rankin kort ingaat op wat je van zijn Roger kunt verwachten in het nieuwe seizoen dat op 6 maart van start gaat op de originele zender Starz.

In Nederland volg je de succesvolle dramaserie op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: Gave trailer voor 'Snowpiercer' seizoen 3
Series / Trailer

Eindelijk: Gave trailer voor 'Snowpiercer' seizoen 3

Binnenkort start op Netflix het nieuwe seizoen van deze boeiende sci-fi serie.

Het tweede seizoen van Snowpiercer liet een aantal zeer interessante ontwikkelingen zien. Zo verscheen Mr. Wilford van Sean Bean aan boord van de Snowpiercer en verdween Melanie Cavill van Jennifer Connelly. In het aanstaande derde seizoen gaat het ijzige verhaal verder.

Uiteraard ontbreekt Daveed Diggs als Andre Layton niet, en ook Mickey Sumner en Alison Wright keren weer terug als respectievelijk als Bess Till en Ruth Wardell. Een belangrijk nieuw gezicht is Asha, een rol gespeeld door Archie Panjabi. Het bestaande personage Sykes (Chelsea Harris) wordt een 'season regular'.

Aan het einde van seizoen twee maakten Layton en Ruth, die naar de compostwagen van Big Alice werden verbannen, een plan om Snowpiercer te heroveren. Met de hulp van Javier (Roberto Urbina) en Alexandra (Rowan Blanchard), kwamen Layton en Ruth terug naar Snowpiercer en verzamelden ze hun handlangers. Josie (Katie McGuinness) vernietigde de Aquarium-wagon en scheidde daarmee het hoofd van Snowpiercer van de overige 1.023 auto's.

Trailer voor seizoen drie!
De serie wordt in de States wekelijks uitgezonden door TNT. Die zender heeft nu een nieuwe trailer online gezet. Vanaf 25 januari verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series voegt Netflix nieuw toe komende week
Series / Featured

Deze series voegt Netflix nieuw toe komende week

Netflix maakt zoals altijd weer de week een feestje met nieuwe series.

Elke maandag blikken we vooruit op al het nieuws dat Netflix toevoegt aan zijn aanbod. Deze week is van niet al te veel titels bekend gemaakt dat ze toegevoegd gaan worden.

Het zijn drie series:

VANAF 5 JANUARI
Rebelde: Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Lodge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

VANAF 6 JANUARI
The Club (Part 2): In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

VANAF 7 JANUARI
Hype House: Een opvallende blik op de levens van de tien grootste social media sterren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' gebruikt verwijderde beelden uit deze 'Star Wars'-film
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' gebruikt verwijderde beelden uit deze 'Star Wars'-film

De verbintenis tussen de serie en de franchise wordt verder strakgetrokken.

In het eerste hoofdstuk van The Book of Boba Fett wordt niet alleen gerefereerd naar Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi), maar wordt ook gebruikgemaakt van verwijderde beelden uit een andere Star Wars-film.

Star Waars keerde afgelopen woensdag terug op Disney+ met het debuut van The Book of Boba Fett we zien hoe Fett terugkeert naar Tatooine na de gebeurtenissen in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Terug naar Geonosis
Bijzonder is de flashback naar The Battle of Geonosis uit Star Wars: Episode II - Attack of the Clones. We zien hier hoe de jonge Boba de helm van zijn vader Jango Fett vindt, nadat deze werd onthoofd door Jedi Mace Windu. Bepaalde shots uit dit segment waren nog niet eerder te zien.

Daniel Logan, die de jonge versie van Boba speelde in Attack of the Clones, heeft nu bevestigd dat sommige de beelden niet eerder te zien waren, want de betreffende shots zaten niet in Attack of the Clones. Bekijk hieronder een vergelijking van de beelden.

De tweede aflevering van The Book of Boba Fett is vanaf morgen te streamen via Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Attack on Titan' krijgt speciale afbeelding voor laatste afleveringen
Series / Foto's

'Attack on Titan' krijgt speciale afbeelding voor laatste afleveringen

Later deze maand gaan we eindelijk zien hoe het einde begint.

Het is alweer een tijdje geleden dat we de laatste aflevering van Attack on Titan zagen, maar gelukkig komt daar snel verandering in. Over een dikke week gaan we namelijk zien hoe het einde van de serie begint!

Om de laatste afleveringen op te hypen, zijn er de laatste maanden al heel wat trailer, posters en ander promotiemateriaal gedeeld. Regisseur Yuichiro Hayashi, die de serie onder zijn hoede nam bij de verhuizing naar animatiestudio MAPPA Studios, doet nu ook zelf een duit in het zakje.

Cart Titan met bodypaint
Via zijn Twitter-account deelde Hayashi een stuk artwork van de zogenaamde Cart Titan, die een enorm kanon op zijn rug draagt en loopt op zijn armen en benen. Verschil met het eerdere uiterlijk van de Cart Titan is dat hij ditmaal tijgerstrepen heeft.

Bekijk hieronder het nieuwe stuk artwork:



De eerste van de laatste afleveringen van Attack on Titan wordt op 9 januari 2022 verwacht.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na 'The Book of Boba Fett' nog een 'Star Wars'-serie op komst!
Series / Nieuws

Na 'The Book of Boba Fett' nog een 'Star Wars'-serie op komst!

Lucasfilm zoekt naar een paar medewerkers en dat hint op een nieuwe serie.

Het lijkt erop dat er weer een geanimeerde Star Wars-serie aan zit te komen. Op Reddit werd onthuld dat het Canadese animatiebedrijf ICON Creative Studio (Elaenor of Avalon) in november op LinkedIn vroeg om mensen met ervaring in 'Modeling/Texturing', 'Rigging' en 'Animation' te solliciteren voor een samenwerking met Lucasfilm.

Zoals gebruikelijk bij dit soort vacatures werd niets geschreven over het type content dat gemaakt moet worden. Ook wordt niet genoemd of het gaat om Star Wars-gerelateerde content. Ook weten we niet in welke era het geheel zich af moet spelen of dat het om gevestigde personages gaat.

Star Wars-serie?
Het onbekende project zou zich bij twee andere geanimeerde Star Wars-series voegen die op Disney+ gelanceerd werden dit jaar: Star Wars: The Bad Batch en Star Wars: Visions.

Star Wars: The Bad Batch is een directe voortzetting van Star Wars: The Clone Wars, en draait specifiek om het team The Bad Batch uit het zevende seizoen, dat de mede-kloon Omega volgt en vlucht voor het Keizerrijk.

De serie Star Wars: Visions is een anthologie die losjes verbonden is aan de Star Warstijdlijn. Die show vertelde allerhande verschillende losse verhalen rond nieuwe elementen van de franchise, maar omvatte tegelijk ook klassieke elementen zoals de Jedi en lichtzwaarden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Game-over voor Dexter in trailer 'Dexter: New Blood'?
Series / Trailer

Game-over voor Dexter in trailer 'Dexter: New Blood'?

De serie Dexter: New Blood krijgt een trailer die er niet goed uit ziet voor onze held.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het ziet ernaar uit dat Dexter moet betalen voor zijn vele misdrijven in de nieuwe trailer voor Dexter: New Blood. De video is gemaakt voor de seizoensfinale van de serie.

We zien in The Family Business heel wat geheimen onthuld worden. Zo leert Dexter zijn code aan Harrison, zonder te onthullen dat hij mensen doodt. Wetende dat Kurt achter hen aan zit, moet Dexter snel handelen om zijn zoon en hemzelf in veiligheid te brengen. Maar Chief of Police Angela Bishop leert onmiskenbare feiten die haar leiden tot de conclusie dat Jimmy niet is wie hij zegt te zijn.

Dexter: New Blood-promo
De aflevering van Dexter: New Blood flitst terug naar de dagen van Dexter in Miami, waarin hij een ervaring met een clown genaamd Mr. Wiggles gebruikt om de details van zijn code aan Harrison uit te leggen. De twee brengen de kerst zelfs door bij Angela en haar dochter Audrey, als Kurt ineens verschijnt.

Wetend dat ze snel moeten handelen, ontdekken Dexter en Harrison een verborgen bunker waar Kurt zijn slachtoffers hield. Daaronder bevond zich ook zijn vorige slachtoffer, Molly Park. Dexter gebruikt het luik om Kurt te vermoorden. en bekend aan Harrison dat hij een seriemoordenaar is en de Trinity Killer vermoord heeft.

Showtime heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor de laatste aflevering van Dexter: New Blood. De laatste beelden zijn die van Dexter die gearresteerd wordt. Het is een intense trailer!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onheilspellende wending voor 'Cobra Kai' seizoen 5
Series / Nieuws

Onheilspellende wending voor 'Cobra Kai' seizoen 5

Het vijfde seizoen van Cobra Kai neemt een heel nieuwe wending.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vijfde seizoen van de serie Cobra Kai gaat een grote vraag van The Karate Kid Part III beantwoorden: wat zou er gebeurd zijn als Daniel LaRusso verloren had?

De hitserie keerde terug voor zijn vierde seizoen op Netflix en deed dat op de laatste dan van het vorige jaar. Hoewel de show begon op YouTube Red, werd deze voor seizoenen 3 en 4 overgenomen door Netflix. De kijkcijfers waren zo goed dat Netflix al snel een vijfde seizoen bestelde.

Cobra Kai seizoen 5
Hoewel kijkers pas net kunnen zien wat zich afspeelt in het vierde seizoen van Cobra Kai, is er al heel wat interesse in wat er hierna komen gaat.

Het nieuwe seizoen draait om de Miyagi-Do en Eagle Fang Karate die samen proberen te werken om zo te winnen van Cobra Kai tijdens het All Valley Tournament. Volgens showrunner Hayden Schlossberg, een van de showrunners van de serie overigens, gaat het nieuwe seizoen een belangrijke vraag beantwoorden.

Volgens hem laat Cobra Kai straks namelijk zien wat er gebeurd zou zijn als Daniel LaRusso de strijd aan het einde van Karate Kid Part III verloren zou hebben. Hieronder de Tweet:



Je ziet Cobra Kai nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Father' komt met bijzondere nieuwe trailer
Series / Trailer

'How I Met Your Father' komt met bijzondere nieuwe trailer

De serie How I Met Your Father laat z'n personages nog eens zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende Hulu-serie How I Met Your Father geeft fans een geinige blik op de nieuwjaarsbeloftes van de personages van de serie. Met nog een paar weken te gaan tot de release, is dat een mooie manier om de marketing voort te zetten.

De langverwachte spin-off serie How I Met Your Father laat zien hoe Hilary Duff de hoofdrol van Sophie speelt. We volgen hetzelfde uitgangspunt als in How I Met Your Mother en zien hoe Sophie en haar vrienden proberen in deze moderne tijd van dating-apps en het moderne daten te overleven.

How I Met Your Father gaat bijna van start
Bijna gaat How I Met Your Father van start. De Hulu-serie, die hier in Nederland vermoedelijk te zien zal zijn op Disney+, krijgt tien afleveringen in zijn eerste seizoen, dat op 18 januari gelanceerd wordt.

De video met daarin alle goede voornemens voor het nieuwe jaar, laat zien dat de personages heel wat plannen hebben. Ook krijgen we meteen verschillende perspectieven op de relaties binnen de vriendengroep die we volgen in de serie.

Naast Duff zien we ook Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma in de hoofdrollen. Verder speelt Kim Cattrall een oudere versie van Sohie in de Hulu-serie, waar Bob Saget de verteller was van How I Met Your Mother.

Hieronder de video:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cobra Kai' brengt fanfavoriete personages terug!
Series / Nieuws

Cobra Kai' brengt fanfavoriete personages terug!

Cobra Kai brengt een paar oude bekenden terug voor 't vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cobra Kai is eindelijk van start op Netflix met zijn vierde seizoen. Fans kunnen dus eindelijk het nieuwe hoofdstuk in het geliefde Karate Kid-verhaal bingen.

Het nieuwe seizoen laat zien hoe Daniel LaRusso en Johnny Lawrence als rivalen hun onderlinge verschillen terzijde schuiven om John Kreese te verslaan. Het All-Valley Under-18 Karate Tournament neemt de franchise een nieuwe richting in en brengt zelfs twee personages die we lange tijd niet gezien hebben, terug.

Cobra Kai-terugkeer
Cobra Kai heeft natuurlijk al heel wat Karate Kid-personages teruggebracht. Denk immers maar aan Terry Silver die heel wat momenten heeft in seizoen 4. Maar fans van de serie waren vermoedelijk heel enthousiast om twee aanvullende terugkeren.

Het gaat dan om Aisha, gespeeld door Nichole Brown en Stingray, gespeeld door Paul Walter Hauser.

Aisha is sinds het eerste seizoen een fanfavoriet personage, maar ontbrak op mysterieuze wijze geheel uit het derde seizoen. In seizoen 4 bezoekt Sam haar in een ander stadje en komt hij erachter dat haar ouders verhuisd zijn na de grote vechtpartij aan het einde van het tweede seizoen.

Vervolgens krijgen we heel wat tijd met Stingray, die als volwassen lid van de Cobra Kai vaak als een soort grap behandeld is.

Cobra Kai seizoen 1 tot en met 4 kan je op Netflix zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker is niet klaar met de rol
Series / Nieuws

'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker is niet klaar met de rol

Jodie Whittaker is altijd bereid om terug te keren voor meer Doctor Who!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who-ster Jodie Whittaker laat weten dat ze hoopt op een dag terug te kunnen keren als de Doctor, lang nadat haar laatste aflevering (later dit jaar) te zien is.

Sinds Whittaker haar vertrek als Doctor Who heeft aangekondigd, wordt er al gespeculeerd over wie het van haar over zal gaan nemen. Volgens de traditie regenereert het personage als een acteur of actrice vertrekt. Een nieuwe acteur kan het daarmee over nemen en het verhaal kan toch doorgaan. In de zestig jarige geschiedenis van Doctor Who hebben we dertien acteurs in de hoofdrol gezien.

Doctor Who-toekomst
Whittaker werd in 2018 de Thirteenth Doctor en schreef geschiedenis als eerste vrouw die de rol speelde. Haar laatste avontuur ging in 2021 van start met de zesdelige reeks Doctor Who: Flux, en nu krijgen we nog twee specials met haar te zien.

Whittaker rekent erop dat haar regeneratie niet de laatste keer zal zijn dat Whovians de Thirteenth Doctor te zien krijgen.

Dat vertelde ze in een recent interview met Entertainment Weekly. De actrice kijkt ernaar uit om te zien wat terugkerend showrunner Russell T. Davies gaat doen met de franchise. En gaat ervan uit dat ze terugkeert voor meer:

"Ik heb het geluk dat ik zijn nummer gekregen heb. Voor alle mensen om het stokje aan over te dragen, is dit echt een absolute eer en een genot. Het is absoluut in goede handen en de serie gaat een prachtige tijd tegemoet. Zodra je in Doctor Who zit, wil je eigenlijk nooit meer vertrekken. Ik denk dat het mij hoop geeft dat je eigenlijk nooit voor altijd vertrekt bij deze serie."

De eerste tien seizoenen van Doctor Who kan je nu bingen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Succesvolle 'Yellowstone'-serie breidt nog verder uit
Series / Nieuws

Succesvolle 'Yellowstone'-serie breidt nog verder uit

Yellowstone zet in de finale van seizoen 4 nog een spin-off op: 6666.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Yellowstone kwam afgelopen zondag tot een spetterend einde. De finale rondt een boel van de verhalen af en lanceert tegelijk een nieuw verhaal, eentje dat een gloednieuwe serie kan gaan lanceren.

Eerder dit jaar kondigden Paramount+ en Taylor Sheridan al aan dat ze van plan waren om meerdere Yellowstone spin-offs te ontwikkelen. De eerste daarvan debuteerde afgelopen maand, in de vorm van 1883, een oorsprongsverhaal voor de familie Dutton. En nu komt er nog een spin-off aan: 6666.

Yellowstone spin-off
Al het hele vierde seizoen heeft Yellowstone de zaadjes geplant voor 6666, uitgesproken als Four Sixes. Jimmy vertrekt nu en krijgt vermoedelijk zijn eigen serie.

Jimmy vond niet alleen zichzelf toen hij naar Texas afreisde, maar vond ook de liefde. Hij werd verliefd op dierenarts Emily. De op een na laatste aflevering gaf de indruk dat hij het uit zou maken met haar, maar hij betaalde enkel zijn schuld aan John Dutton en Yellowstone af.

Opmerkelijk genoeg zei Jimmy in de finale van seizoen 4 dat Emily en hij verloofd zijn. John maakt het hem gemakkelijk, want hij scheldt alle schulden kwijt. En geeft aan dat Jimmy terug kan keren naar 6666 als hij dat zou willen. Aan het einde van de aflevering doet Jimmy precies dat en laat hij Yellowstone achter zich en rijdt hij richting Texas voor zijn nieuwe leven.

Daarmee komt er dus een tweede spin-off uit in de franchise! Extra mooi: 6666 is een echte en werkende ranch die recent gekocht werd door Taylor Sheridan. De serie wordt daar opgenomen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.