search
Netflix-serie met titel van 14 woorden krijgt nieuwe trailer!
Series / Trailer

Netflix-serie met titel van 14 woorden krijgt nieuwe trailer!

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window.

En we hebben na de teaser nu de eerste volledige trailer voor de serie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window. Juist, een serie met een titel van veertien woorden, een hele mond vol. Er zijn rollen voor onder meer Kristen Bell en Tom Riley.

Met een mix van wijn, pillen, ovenschotels en een hyperactief verbeeldingsvermogen droomt Anna van haar knappe overbuurman en is getuige van een moord, luidt het verhaal in het kort. Duidelijk weer een 'Girl in the Window'.

The Woman in the House trailer #2
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window gaat op 28 januari in première, alleen op Netflix. Hieronder zie je de nieuwe trailer.



De synopsis via Netflix: Voor Anna, wiens hart gebroken is, is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel. Totdat ze getuige is van een gruwelijke moord... Of toch niet?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen