'The Book of Boba Fett' heeft stiekem een gruwelijk detail

'The Book of Boba Fett' heeft een gruwelijk detail

De serie The Book of Boba Fett van Disney+ toont iets heel naars.

Jim Pedd, 5 januari 2022 om 13:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aflevering 1 van de serie The Book of Boba Fett bevat een kort moment waaruit blijkt dat Trandoshans geen lieverdje zijn. Echt absoluut geen lieverdjes.
Op een zeker moment in de eerste aflevering van de serie zie je dat Boba Fett offers ontvangt van de leiders van de grote clans van Tatooine. Een daarvan is een Trandoshan, Dokk Strassi genaamd, die de baas is van de Trandoshan-familie in Mos Espa en 'beschermheer' van de bedrijven daarvan is. Hij brengt als offer de pels van een Wookiee.

Trandoshans jagen op Wookiees
Daarmee bevestigt de Star Wars-franchise voor het eerst dat Trandoshans op Wookiee's jagen. Een behoorlijk gruwelijk detail, maar wel een waar al vaker naar gehint werd.

We wisten al dat Trandoshans in hetzelfde zonnestelsel als de Wookiee's op planeet Kashyyyk wonen. En dat het voor hen een soort bloedsport was om te jagen op andere intelligente wezens.

Nu blijkt dat daar inderdaad ook Wookiee's tussen zitten. In de films werd al eens gehint naar activiteiten van de premiejager Bossk, die zich met name bezig hield met vechten tegen Wookiees en hen opjoeg voor het Keizerrijk.

The Book of Boba Fett staat op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws