Netflix voegt deze week een erg geliefde serie nieuw toe en meer

Netflix voegt deze week geliefde serie nieuw toe

Dit is komende week allemaal nieuw op streamingdienst Netflix te zien.

Jim Pedd, 10 januari 2022 om 19:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke maandag blikken we vooruit op alle nieuwe series die toegevoegd worden aan het aanbod van Netflix. Vorige week was, toegegeven, wat karig, maar dat gaat gelukkig niet op voor deze week. Zo kan je het nieuwe seizoen van After Life zien, waar heel wat mensen enorm naar uitgekeken hebben.
VANAF 13 JANUARI
Chosen: Een zeventienjarig meisje ontdekt een ontstellende waarheid over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt.

The Journalist: Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.

VANAF 14 JANUARI
After Life (seizoen 3): Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

The House: In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.

Archive 81: Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht, Preview, After Life

Populair nieuws