Seizoen 4 'Borgen' komt er sneller aan dan verwacht

'Borgen' seizoen 4 komt sneller dan verwacht

Het nieuwe seizoen zou zomaar komende lente reeds kunnen verschijnen op Netflix...

Geoffrey Ketels, 10 januari 2022 15:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de Deense serie Borgen. Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat het vierde seizoen heel wat sneller zal verschijnen dan in eerste instantie gedacht. De nieuwe afleveringen zouden zomaar komende lente reeds te zien kunnen zijn op streamingdienst Netflix.
Borgen wordt algemeen bestempeld als één van de beste series van Deense bodem ooit gemaakt. Ze groeide uit tot een wereldwijd succes van zodra ze in september 2020 werd toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix.

Borgen vertelt het verhaal van Birgitte Nyborg, de eerste vrouwelijke premier van Denemarken. De jaren waarin ze actief was als premier hebben een niet onaanzienlijke impact gehad op haar privéleven.

Vierde seizoen
Ook in het vierde seizoen blijft de focus uiteraard liggen op Birgitte Nyborg. Nu is ze minister van Buitenlandse Zaken geworden. In tussentijd is Katrine Fønsmark eveneens gepromoveerd tot hoofd van een grote afdeling van het landelijke televisiestation.

De eerste drie seizoenen van Borgen zijn nog steeds te bekijken op Netflix. Daar komen dus naar alle waarschijnlijkheid komende lente ook de afleveringen van het vierde seizoen bij.

Lees meer over: Borgen, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Borgen

Populair nieuws