Goed nieuws voor fans van 'Shadow and Bone'!

Goed nieuws voor fans van 'Shadow and Bone'!

Netflix-serie Shadow and Bone komt snel met een tweede seizoen.

Jim Pedd, 11 januari 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het tweede seizoen van Shadow and Bone zijn eindelijk van start. Dat meldt castlid David Wurawa in een bericht op Twitter.
Daarmee heeft het nog best een tijdje geduurd voordat Shadow and Bone weer door kon. De serie debuteerde op 23 april 2021 op Netflix en is gebaseerd op de boeken van de Amerikaanse schrijver Leigh bardugo. Het eerste seizoen bleek een groot succes en werd 1,2 miljard minuten bekeken.

Shadow and Bone seizoen 2
Centraal in Shadow and Bone staat de tiener en het weeskind Alina Starkov. Zij ontdekt dat ze een kracht heeft die de wereld zou kunnen redden van de Shadow Fold, een mysterieus 'gordijn' van schaduw dat het land in twee delen hakt. De serie verkent thema's van macht, corruptie, klasse en coming of age.

Wurawa speelde de rol van Edyck in de serie, een van de mensen die voor de Dime Lions werkte. Hij was in de eerste twee afleveringen te zien.

Op sociale media meldt hij (in een Instagram Story) nu ook te zien te zijn in het tweede seizoen. En hij laat al meteen zien dat de serie druk begonnen is met opnames van het tweede seizoen!

Shadow and Bone binge je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Shadow and Bone, seizoen 2, Netflix

Populair nieuws