Nieuw op Netflix: Twee intrigerende verhaallijnen in de spannende serie 'Archive 81'

Nieuw op Netflix: De spannende serie 'Archive 81'

De trailer die eerder werd gelanceerd heeft het verlangen naar de reeks nog meer aangescherpt...

Geoffrey Ketels, 10 januari 2022 om 14:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Regelmatig is het zo dat een trailer die wordt gelanceerd erin slaagt om instant je verlangen naar het verschijnen van een bepaalde serie aan te wakkeren. Dat is precies wat er is gebeurd met de aankomende miniserie Archive 81.
Enkele dagen geleden verscheen de trailer van de aankomende miniserie Archive 81 die meteen de zintuigen van heel wat (potentiële) fans op scherp heeft gezet. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige podcast en vertelt het verhaal van de archivaris Dan Turner.

Turner wordt aangesteld als archivaris om een collectie van beschadigde videobanden te restaureren uit het jaar 1994. Het gaat daarbij concreet om het werk van de documentairemaakster Melody Pendras. Zij deed onderzoek naar een gevaarlijke sekte die haar activiteiten ontplooide in een nabijgelegen appartementencomplex.

Ervaren team
Het team dat verantwoordelijk is voor Archive 81 beschikt zonder meer over een uitstekende ervaring. Zo maakt Rebecca Sonnenshine deel uit van de crew die eerder reeds betrokken was bij onder meer de serie The Vampire Diaries met Nina Dobrev.

In ieder geval doet de trailer van deze aankomende miniserie alvast meer dan het beste vermoeden. Wil jij graag meteen volledig aan de slag met deze reeks? Dan moet je daarvoor nog even wachten, meer bepaald tot 14 januari 2022. Dan verschijnt de reeks namelijk op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Archive 81, serie, series, Netflix

Populair nieuws