search
Trailer real-time ziekenhuisserie 'Critical'
Series / Trailer

Trailer real-time ziekenhuisserie 'Critical'

De medische variant van '24'.



Hierboven vind je de trailer van Critical, een nieuwe ziekenhuisserie van Sky TV. Lennie James, die in de toekomst ook te zien zal zijn in The Walking Dead, speelt trauma-adviseur Glen Boyle in een serie die wordt omschreven als een real-time emotionele achtbaanrit waarbij elke seconde telt gedurende het meest levensbedreigende uur van een operatie. Elke aflevering, dertien in totaal, vertelt in een uur tijd een verhaal dat zich afspeelt op één bepaalde locatie.

Critical speelt zich af in een hoog aangeschreven traumacentrum waar enkel de meest ernstige gevallen terecht kunnen. Elke aflevering betreft een nieuwe en afzonderlijke situatie. Of een patiënt levend uit de operatie komt, hangt af van de keuzes en procedures van de dokters, dus de vraag is of dit team van professionele artsen bestand is tegen deze uitdagingen.

Critical, een serie die afkomstig is van Jed Mercurio, bevat verder rollen voor Neve McIntosh, Prasanna Puwanarajah, John MacMillan, Ellen Thomas, Mali Harries, Paul Bazely, Danny Kirrane, Peter Sullivan, Emma Fryer, Orion Lee en Juliet Oldfield. De show moet deze maand nog in première gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen