search
Acteur uit 'Minority Report' keert terug voor de tv-serie
Series / Nieuws

Acteur uit 'Minority Report' keert terug voor de tv-serie

Daniel London zal wederom te zien zijn als Wally, de verzorger van de precogs.

Hoewel Tom Cruise het te druk heeft om terug te keren als John Anderton, is er wel een andere acteur uit Minority Report (2002) die eveneens in Fox's nieuwe tv-serie te zien zal zijn. Daniel London is wederom Wally, de verzorger van de precogs, oftewel de technologie waarmee de helderzienden onder controle worden gehouden.


Het project van Spielbergs Amblin TV speelt zich tien jaar later af dan de gebeurtenissen in de film. Het verhaal volgt Dash, een van de drie precogs die er vanwege zijn constante toekomstvisioenen niet in slaagt om een normaal leven te leiden. Na een ontmoeting met Lara Vega, een vrouwelijke rechercheur met een zwaar verleden, beseft de precog dat hij met zijn gaven iets voor de wereld kan betekenen. Wally helpt Vega en Dash bij hun missie om laatstgenoemde een nieuwe identiteit te geven.

Er is ook een rol voor Li Jun Li, die het personage Akeela zal gaan spelen. Zij werkt bij het forensisch onderzoeksteam en is nauw betrokken bij Vega. De pilot wordt geregisseerd door Mark Mylod, met een scenario van Max Borenstein. Kevin Falls treedt op als showrunner.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen