Dit gebeurt NA 'La Casa de Papel'

Dit gebeurt NA 'La Casa de Papel'

La Casa de Papel is een grote hit op Netflix en voorbij. Maar...

Jim Pedd, 13 januari 2022 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

La Casa de Papel is voorbij. Actrice Itziar Ituño vertelt dat ze denkt dat de Professor niet stopt met overvallen plannen en plegen na de gebeurtenissen in de finale van de serie.
De serie La Casa de Papel was gedurende vijf seizoenen te zien op Netflix. Op 3 december 2021 debuteerden de laatste vijf afleveringen. De serie liet een paar uitgebreide overvallen zien en verspreidde die over meerdere seizoenen. De bende werd verder aangevoerd en geleid door een meesterbrein met de naam El Profesor. Hij leidde de overval op de Spaanse Munt en de Bank van Spanje.

La Casa de Papel
Een van de hoofdpersonen in de serie is Raquel Murillo, gespeeld door Itziar Ituño, die begint als rechercheur die onderzoek doet naar El Profesor en vervolgens verliefd op hem wordt en zich zelfs bij hen voegt onder de codenaam Lisbon.

De twee eindigden het verhaal gelukkig getrouwd, met miljoenen op zak. Tijdens een La Casa de Papel-conventie genaamd The Hold Up Gang in Parijs op 8 januari, sprak de actrice over haar gedachten over de toekomst van de serie. Volgens haar zou de professor gewoon doorgaan met overvallen:

"Ik denk dat, zonder echt te weten waar het heen zou gaan met hun relatie, het zeker is dat de Professor naar een andere bank gaat om die te overvallen. En ik weet niet zeker of Lisbon met hem mee zou gaan, aangezien haar moeder en dochter ziek zijn."

La Casa de Papel zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, El Profesor

Populair nieuws