search
Check hier de briljante 'The Book of Boba Fett' onthulling
Series / Nieuws

Check hier de briljante 'The Book of Boba Fett' onthulling

The Book of Boba Fett onthult iets wel heel speciaals.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett heeft zojuist alles veranderd aan wat Star Wars-fans dachten van Rancors. De nieuwe aflevering, The Streets of Mos Espa, bevat een verrassende cameo die hun plek in de franchiser behoorlijk uitdiept.

Nadat we zagen hoe er een moordpoging gedaan werd op het leven van Boba Fett, keert hij nu weer terug in de derde aflevering. De neven van Jabba the Hutt bleken achter die moordpoging te zitten. Om weer een goed voetje te halen bij Boba Fett, gaven ze hem een baby Rancor cadeau.

Een briljant moment
Het blijkt dat Rancors zich binden aan de eerste persoon die ze zien. Voor hen is het als een ouder. En de dieren worden alleen gewelddadig op het moment dat ze geprovoceerd worden.

Dat Luke Skywalker dus een Rancor doodde in de film Return of the Jedi moet behoorlijk traumatisch geweest zijn voor zijn houder.

Daarmee geeft Disney de Rancor dus een iets andere lading dan we tot nu toe van de monsters gewend waren. Hieronder de foto:The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen