search

Ons nieuws van donderdag 13 januari 2022

'Outlander' seizoen 6 is meteen gruwelijk schokkend
Series / Nieuws

'Outlander' seizoen 6 is meteen gruwelijk schokkend

De serie Outlander pikt de draad direct na het einde van seizoen 5 op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Outlander-actrice Sophie Skelton vertelt hoe het zesde seizoen van de serie de brute aanval in de finale van het vijfde seizoen oppikt.

De historische dramaserie ging in 2014 van start op televisiezender Starz. De boel startte met hoge kijkcijfers en een positieve ontvangst. De serie speelde zich in eerste instantie af in het jaar 1945 en volgt Claire Randall, een verpleegster in de Tweede Wereldoorlog die op mysterieuze wijze terecht komt in het Schotland van 1743. In de serie speelt Skelton de rol van Brianna Fraser.

Outlander seizoen 6
De finale van het vijfde seizoen van Outlander liet een gewelddadige aanval op Claire zien, nadat zijn ontvoerd werd door Lionel Brown en zijn mensen. Haar marteling door Brown werd vertoond, en hij liet vervolgens de rest van de bende binnen. Wat daarna gebeurde weten we nog niet.

Maar duidelijk is dat Claire het enorm zwaar heeft gehad en dat de aanval op haar een gruwelijk moment was voor fans om naar te kijken. Velen vragen zich dan ook af hoe het verder zal gaan met Claire en hoe ze hiervan gaat herstellen.

"Seizoen 6 pikt de draad echt op een persoonlijke manier op voor Brianna, die heel nauw op haar moeder zal willen letten. Maar niet op een manier zodat ze zich verstikt voelt door de zorg van Brianna. Maar zij voelt veel empathie voor wat Claire mee moet maken, en ze herkent dan ook de kleinste tekens die andere mensen niet zullen zien."

Outlander zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'Yellowstone' gaat snel door met seizoen 5
Series / Nieuws

Hitserie 'Yellowstone' gaat snel door met seizoen 5

Yellowstone is een van de meest populaire series van heel de wereld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Yellowstone brak records voor het Paramount Network. Terwijl de prequelserie 1883 op dit moment te zien is op Paramount+, kunnen fans niet wachten om te zien wat de vijfde reeks afleveringen brengt.

Volgens uitvoerend producent David Glasser heeft showrunner Taylor Sheridan het nieuwe seizoen nog niet afgerond. Maar de opnames laten tegelijk niet eens zo heel lang meer op zich wachten.

Bijna van start
Tijdens een interview met Variety vertelde Glasser dat de opnames naar verwachting in mei beginnen. De première van het vijfde seizoen van Yellowstone wordt in de herfst verwacht.

"We bevinden ons echt op het hoogtepunt van de serie," begon Glasser. "Ik denk dat de serie nog altijd volwassen aan het worden is en dat er nog veel verhaal te vertellen is. Ik weet dat Taylor een boel te vertellen en veel te schrijven heeft. Hij zit nu diep in seizoen 5 van Yellowstone. Hij heeft wat ongelofelijke dingen waar het publiek zeker wild van zal worden."

De toekomst van Yellowstone als franchise ziet er ook mooi uit. Naast het vijfde seizoen, komen er ook spin-off series aan, buiten 1883 zien we straks namelijk ook 6666, wat je uitspreekt als Four Sixes.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste stomende beelden van 'Too Hot To Handle' seizoen 3
Series / Nieuws

Eerste stomende beelden van 'Too Hot To Handle' seizoen 3

Het derde seizoen is al vanaf 19 januari te bekijken bij streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor de vele fans van stomende datingshows! Netflix heeft namelijk de eerste beelden de wereld ingestuurd van het derde seizoen van de reeks Too Hot To Handle. Dat derde seizoen laat bovendien ook niet lang meer op zich wachten.

In vergelijking met andere datingshows slaagt Too Hot To Handle er toch altijd in om het net even iets anders aan te pakken. Dat doet ze door de singles uit te dagen om... elkaar zo weinig mogelijk aan te raken. Althans, seksuele betrekkingen zijn eigenlijk volledig verboden.

Niet zoenen, niet strelen en al zeker geen enkele vorm van seks hebben dus. Elke regel die overschreden wordt hakt meteen stevig in op het prijzengeld dat kan worden gewonnen.... en dat bedraagt toch een slordige 200.000 dollar!

19 januari
Voor het derde seizoen trekken we naar de Turks- en Caicoseilanden. Dat er terug heel wat prachtige vrijgezellen zijn geselecteerd voor dit nieuwe seizoen wordt meteen duidelijk gemaakt door de trailer die werd gelanceerd.

Die trailer is hieronder terug te vinden. Wil je graag meteen aan de slag kunnen met het derde seizoen van de reeks? Dan is dat mogelijk vanaf 19 januari... uiteraard op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer van nieuwe thrillerserie 'Suspicion' van de makers van 'Homeland'
Series / Nieuws

Eerste trailer van nieuwe thrillerserie 'Suspicion' van de makers van 'Homeland'

In de reeks worden vier doodgewone Britten verdacht van ontvoering, maar zijn die verdenkingen wel terecht?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van thrillerseries kijken ongetwijfeld uit naar het verschijnen van de gloednieuwe reeks Suspicion. Voor deze mensen is er nu goed nieuws. Apple heeft namelijk de eerste trailer de wereld ingestuurd.

In de serie Suspicion worden vier doodgewone Britten ervan verdacht om iemand te hebben ontvoerd. De vraag dringt zich echter op of deze verdachtmakingen wel terecht zijn.

New York
Alle vier de Britten die worden verdacht worden op een zeker ogenblik uit hun dagelijks leven weggerukt en aangehouden. De verdenkingen zorgen er dan ook voor dat de levens van deze personen danig op hun kop worden gezet. Slagen ze erin hun onschuld te bewijzen of is er toch één van hen schuldig?

Al snel wordt duidelijk dat de vier Britten toch iets overeenkomstigs hebben. Ze bleken namelijk allemaal op hetzelfde moment in New York te zijn geweest.

De cast van de reeks bestaat uit onder meer Uma Thurman, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel en Elizabeth Henstridge.

Zet de trailer je reeds op het puntje van je stoel en kan je niet wachten om meer te kunnen zien van deze reeks van de makers van Homeland? Dat moet je nog slechts even geduld koesteren. Het volledige eerste seizoen is namelijk te bekijken op Apple TV+ vanaf 4 februari 2022!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix de spannende thrillerserie 'The Journalist'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix de spannende thrillerserie 'The Journalist'

Er worden in de reeks alvast heel wat verschillende taboes behoorlijk stevig aangepakt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het jaar 2019 verscheen er een film met de naam The Journalist die behoorlijk wat stof deed opwaaien, vooral in Japan. Vanaf vandaag is op Netflix de gelijknamige reeks terug te vinden die de reputatie van de eerder verschenen film duidelijk alle eer aan zal weten te doen.

The Journalist vertelt het verhaal van Anna Matsuda. Zij is een journalist die werkt voor de Toto Newspaper. Het gaat hierbij om een nieuwsblad welke over de reputatie beschikt best een buitenbeentje te zijn in de wereld van de media.

Matsuda heeft er haar doel van gemaakt om ingewikkelde kwesties die deel uitmaken van de Japanse samenleving aan de kaak te stellen. Dat dit niet altijd even voor de hand liggend is spreekt voor zich.

Taboes
Er worden door de reeks, gelijkaardig als de film in het jaar 2019, verschillende maatschappelijke taboes stevig aangepakt. De cast van deze reeks bestaat uit vooral in Japan toch wel best gerenommeerde namen als Ryoko Yonekura, Go Ayano en Ryusei Yokohama.

Interessant om weten is bovendien ook dat de regie van de reeks in handen is van Michihito Fuji. Het betreft hier dezelfde regisseur die ook verantwoordelijk was voor de eerder verschenen film.

Het eerste seizoen van de serie The Journalist is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een forse tegenslag voor 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Weer een forse tegenslag voor 'The Mandalorian'

Seizoen 3 van The Mandalorian is vertraagd en wel door het coronavirus.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We weten nog altijd niet wanneer The Mandalorian te zien zou kunnen zijn. Maar vandaag horen we dat het nieuwe seizoen van de serie voorlopig even de opnames heeft moeten stilleggen.

In 2021 kregen we geen nieuw seizoen van The Mandalorian. En dus was het de hoop van fans dat we dit jaar nog iets te zien zouden krijgen. Alleen lijkt 't erop dat we iets langer moeten wachten op de terugkeer van de serie rond Din Djarin.

The Mandalorian seizoen 3
Bespin Bulletin meldt dat de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian stil zijn gelegd. Volgens de site werd de beslissing gemaakt en keren cast en crew dus voorlopig even niet terug na de kerstvakantie naar de filmset.

Dat komt voort uit zorgen over het toenemend aantal COVID-19 besmettingen in Los Angeles. Het lijkt erop dat Lucasfilm liever even wacht tot iedereen zeker veilig aan de serie zou kunnen werken, dan dat men alvast begint met de mogelijkheid dat men moet stoppen wegens besmettingen.

The Mandalorian staat dus op standby. Voor Pedro Pascal geldt overigens dat hij nog bezig is met The Last of Us en dat iemand anders de rol van Din Djarin voor hem speelt, met de helm op.

The Mandalorian seizoen 1 en 2 zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' onthult verdrietig moment
Series / Foto's

'The Umbrella Academy' onthult verdrietig moment

Seizoen 3 van The Umbrella Academy komt eraan en teast een verdrietig moment.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Umbrella Academy-showrunner Steve Blackman deelde een nieuw storyboard voor het aankomende derde seizoen van de serie. Daarop zie je Allison op een nogal somber moment.

De Netflix-serie The Umbrella Academy heeft rollen voor Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min. Het derde seizoen is later dit jaar op de streamingdienst te zien.

The Umbrella Academy seizoen 3
Het derde seizoen van The Umbrella Academy laat zien hoe de Hargreeves-kinderen in een vreemde en nieuwe wereld terecht komen.

Nadat ze de apocalypse in de jaren zestig wisten te voorkomen, keren Vanya, Luther, Diego, Allison, Klaus en Five terug in het heden. De Academy blijkt nooit verwoest te zijn en hun vader Sir Reginald Hargreeves overleed ook nooit. De kinderen weten de bizarre waarheid al snel te achterhalen en het blijkt dat Ben nog leeft en Sparrow Number 2 heet.

Op zijn Instagram deelde Blackman dus een panel van een storyboard voor seizoen 3, waarop je Allison ziet staan. Check 't hieronder. The Umbrella Academy zie je op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' krijgt een intens en duister einde
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' krijgt een intens en duister einde

Cillian Murphy vertelt wat je mag verwachten van de laatste afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

nHet zesde seizoen van Peaky Blinders, dat tevens het laatste in de franchise zal zijn, wordt volgens acteur Cillian Murphy "gotisch". Maar dat niet alleen: hij teaset ook een behoorlijk duister nieuw en laatste seizoen.

De nieuwe afleveringen moeten dit jaar nog te zien zijn op de BBC en bij Netflix. "Ik denk dat het behoorlijk intens gaat worden. Het woord dat we maar blijven gebruiken is 'gotisch'," aldus de Ier. "Ja, het wordt zwaar!"

Duister einde van Peaky Blinders
De acteur vertelde verder dat het volgens hem ook een heel "zwaarmoedig" seizoen wordt. En dat niet alleen, hij denkt ook dat de boel lekker duister is en dat het "heel erg intens" zal zijn.

De meest recente aflevering van Peaky Blinders die je kon zien, is meer dan twee jaar geleden uitgezonden.

Volgens maker Steven Knight is het de bedoeling om Peaky Blinders daarna af te ronden met een film. In eerste instantie was er nog een zevende seizoen gepland, maar door problemen rond het coronavirus werd uiteindelijk besloten er een film van te maken.

Peaky Blinders zie je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Avatar: The Last Airbender' zijn dolblij met dit nieuws
Series / Nieuws

Fans van 'Avatar: The Last Airbender' zijn dolblij met dit nieuws

De makers van Avatar: The Last Airbender komen nu ineens met concrete ontwikkelingen.

Avatar: The Last Airbender had vorig jaar een succesvol jaar. De franchise lijkt alleen maar te groeien en hoe!

Netflix is nu druk bezig met de opnames van zijn live-action Avatar: The Last Airbender-serie. En de bedenkers, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, werken ook aan een eigen studio. Die is in zijn geheel gewijd aan de franchise en brengt als het goed is nieuwe films en nieuwe series. Allemaal nieuw animatiemateriaal. En daarover is nu goed nieuws.

Avatar: The Last Airbender-nieuws
Lauren Montgomery, een bekende producent en voorstander van animatie in Hollywood, meldt dat Avatar Studios op zoek is naar personagedesigners. En snel ook!

"Avatar Studios zoekt naar een zeer gemotiveerde en flexibele character designer om zich bij ons team te voegen. De designer zal helpen de look van personages voor de aankomende film te conceptualiseren en ontwikkelen en helpt ontwerpen van vroege concepten tot uiteindelijke modellen te maken", lezen we in de vacature.

De full-time positie vraagt specifiek om artists die een voorliefde voor Avatar: The Last Airbender hebben, maar ook enorm houden van anime en alles wat met animatie te maken heeft.

Hieronder de update:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de briljante 'The Book of Boba Fett' onthulling
Series / Nieuws

Check hier de briljante 'The Book of Boba Fett' onthulling

The Book of Boba Fett onthult iets wel heel speciaals.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett heeft zojuist alles veranderd aan wat Star Wars-fans dachten van Rancors. De nieuwe aflevering, The Streets of Mos Espa, bevat een verrassende cameo die hun plek in de franchiser behoorlijk uitdiept.

Nadat we zagen hoe er een moordpoging gedaan werd op het leven van Boba Fett, keert hij nu weer terug in de derde aflevering. De neven van Jabba the Hutt bleken achter die moordpoging te zitten. Om weer een goed voetje te halen bij Boba Fett, gaven ze hem een baby Rancor cadeau.

Een briljant moment
Het blijkt dat Rancors zich binden aan de eerste persoon die ze zien. Voor hen is het als een ouder. En de dieren worden alleen gewelddadig op het moment dat ze geprovoceerd worden.

Dat Luke Skywalker dus een Rancor doodde in de film Return of the Jedi moet behoorlijk traumatisch geweest zijn voor zijn houder.

Daarmee geeft Disney de Rancor dus een iets andere lading dan we tot nu toe van de monsters gewend waren. Hieronder de foto:The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit gebeurt NA 'La Casa de Papel'
Series / Nieuws

Dit gebeurt NA 'La Casa de Papel'

La Casa de Papel is een grote hit op Netflix en voorbij. Maar...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
La Casa de Papel is voorbij. Actrice Itziar Ituño vertelt dat ze denkt dat de Professor niet stopt met overvallen plannen en plegen na de gebeurtenissen in de finale van de serie.

De serie La Casa de Papel was gedurende vijf seizoenen te zien op Netflix. Op 3 december 2021 debuteerden de laatste vijf afleveringen. De serie liet een paar uitgebreide overvallen zien en verspreidde die over meerdere seizoenen. De bende werd verder aangevoerd en geleid door een meesterbrein met de naam El Profesor. Hij leidde de overval op de Spaanse Munt en de Bank van Spanje.

La Casa de Papel
Een van de hoofdpersonen in de serie is Raquel Murillo, gespeeld door Itziar Ituño, die begint als rechercheur die onderzoek doet naar El Profesor en vervolgens verliefd op hem wordt en zich zelfs bij hen voegt onder de codenaam Lisbon.

De twee eindigden het verhaal gelukkig getrouwd, met miljoenen op zak. Tijdens een La Casa de Papel-conventie genaamd The Hold Up Gang in Parijs op 8 januari, sprak de actrice over haar gedachten over de toekomst van de serie. Volgens haar zou de professor gewoon doorgaan met overvallen:

"Ik denk dat, zonder echt te weten waar het heen zou gaan met hun relatie, het zeker is dat de Professor naar een andere bank gaat om die te overvallen. En ik weet niet zeker of Lisbon met hem mee zou gaan, aangezien haar moeder en dochter ziek zijn."

La Casa de Papel zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fans zijn helemaal wild na 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans zijn helemaal wild na 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett scoort enorm goed en maakt mensen uiterst blij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett lanceerde deze week zijn derde hoofdstuk. En introduceerde daarmee een filmlegende in het Star Wars-universum.

In The Streets of Mos Espa zie je hoe Boba Fett een moordpoging afslaat van Black Krrsatan, die gestuurd is door de Hutt-broers. Om hun excuses aan te bieden, sturen de neven de Daimyo een baby-Rancor. En die wordt gebracht door niemand minder dan Danny Trejo!

Grote verrassing, of toch niet?
Fans waren natuurlijk weg geblazen door deze cameo. Want wie had nou gedacht aan een rol voor Danny Trejo in de franchise?

Nou, dat is eigenlijk helemaal niet gek. We hadden immers wel moeten weten dat Trejo te zien zou zijn. Hij werkt namelijk al jaren en jaren samen met Robert Rodriguez. Zij maakten samen de Spy Kids-films, Machete, From Dusk Till Dawn, Desperado en nog meer!

Aangezien Rodriguez zowel regisseur als uitvoerend producent bij The Book of Boba Fett is, had het geen verrassing hoeven zijn dat ook Trejo aan boord van het project was.

Dat Fett een band met zijn nieuwe Rancor opbouwt, wijst erop dat Trejo ook in de toekomst weer te zien zal zijn.

Hieronder een greep uit de vele reacties van fans. The Book of Boba Fett zie je op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe diep zit deze Disney+-serie in de problemen?
Series / Nieuws

Hoe diep zit deze Disney+-serie in de problemen?

Ms. Marvel ondergaat heropnames. Het gerucht was dat 't fors zou zijn.

Vorige week hoorden we geruchten over de heropnames van Ms. Marvel. Die zouden behoorlijk uitgebreid zijn, waarmee vragen rezen over hoe het ervoor stond met de show.

Nu horen we via Atlanta Filming dat er in werkelijkheid niets aan de hand is. De serie ondergaat "minimale heropnames". Het geheel telt ook slechts zes afleveringen. In een poll vroeg Atlanta Filming eerder wat fans verstaan onder 'uitgebreide' heropnames en nu meldt men: "op basis van die resultaten, zijn de heropnames van Ms. Marvel niet uitgebreid".

Heel normaal
Over het algemeen zijn heropnames in Hollywood heel normaal. Veel films en series ondergaan een zekere mate van aanvullende opnames, om een reeks redenen.

Hoewel heropnames vaak als een mogelijke rode vlag gezien worden, heeft Marvel Studios ze juist omarmd. Op die manier kunnen projecten na afloop van test screenings juist bijgeschaafd worden om beter te voldoen aan de hoge verwachtingen van de fans.

Zelfs de meest recente serie van Marvel Studios, Hawkeye, onderging heropnames voor z'n debuut. Ms. Marvel zie je vermoedelijk dit jaar nog op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter: New Blood' blijkt recordbrekende serie
Series / Nieuws

'Dexter: New Blood' blijkt recordbrekende serie

De serie Dexter: New Blood scoort extreem goed bij de kijker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dexter: New Blood vestigt nieuwe kijkcijferrecords voor Showtime. De finale van het nieuwe seizoen was afgelopen zondag, op 9 januari, te zien en bracht het verhaal van de seriemoordenaar tot een einde na vijftien jaar verhalen.

De boel speelt zich een decennium na de finale van het achtste seizoen af. Daarin zie je hoe Dexter zijn dood in Miami in scène zet en verhuist naar Oregon om als houthakker aan de slag te gaan. In Dexter: New Blood woont 'ie in een klein stadje genaamd Iron Lake. Daar leeft hij onder de alias Jim Lindsay en gaat 'ie met de politiechef Angela Bishop.

Dexter: New Blood-kijkcijfers
Nu Dexter: New Blood voorbij is, kan je je afvragen hoe het ging met de kijkcijfers. Nou, extreem goed!

Dexter: New Blood blijkt met zijn tien afleveringen de meest bekeken serie ooit te zijn van Showtime. Er keken per week gemiddeld acht miljoen kijkers op alle platformen. De finale trok 3 miljoen kijkers, waarvan twee derde via streaming en on demand. 1 miljoen stemden dus live in op het kabelkanaal.

De finale van Dexter: New Blood is ook meer bekeken dan de finale van het derde seizoen van Homeland, dat in 2013 met 2,9 miljoen kijkers voorheen het meest bekeken tv-evenement van de zender was.

Dexter: New Blood zie je in Nederland bij de VPRO.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.