Netflix heeft weer een drukke week: dit is allemaal nieuw

Netflix heeft weer een drukke week

Het was weer heerlijk druk op Netflix deze week met nieuwe series.

Jim Pedd, 14 januari 2022 14:55

Het was weer een lekker drukke week op Netflix. De streamingdienst voegde onder meer de laatste aflevering van het derde seizoen van Undercover toe en kwam met het derde en laatste seizoen van After Life. Maar ook de Koreaanse serie The Journalist is interessant!
Single's Inferno (8 afleveringen): Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Undercover (3 seizoenen): Bob hoopt zijn leven te beteren en gaat op een gevaarlijke undercovermissie om een politiemol op te sporen, maar dan komt Ferry Bouman weer op zijn pad.

Our Beloved Summer (S01E06): Op de ochtend van de live tekenshow wordt Ung wakker met gaten in zijn geheugen. Yeon-su ziet hem aan het werk en ziet een onbekende kant van hem.

The Future Diary (7 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

Cheer (2 seizoenen): Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.

Chosen: Een zeventienjarig meisje ontdekt een ontstellende waarheid over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt.

The Journalist: Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.

After Life (seizoen 3): Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

The House: In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.

Archive 81: Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws