Scifi-serie 'Raised by Wolves' seizoen 2 krijgt gave trailer

Trailer scifi-serie 'Raised by Wolves' seizoen 2

Mother en Father en hun menselijke kinderen op de verre planeet Kepler-22b.

Bram de Groot, 14 januari 2022 15:54

Alweer in 2020 verscheen de scifi-serie Raised by Wolves op de zender HBO Max. De ontvangst is met een 8,5 op de IMDb zeer zeker sterk en de fans kunnen zich klaarmaken voor het volgende seizoen.
De Amerikaanse sciencefictionserie heeft rollen voor onder meer Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Travis Fimmel, Niamh Algar en Jordan Loughran en de bedenker luistert naar de naam Aaron Guzikowski.

Hieronder zie je een neuwe trailer voor het tweede seizoen van Raised by Wolves waarin je flitsen ziet uit het verder avontuur op Kepler-22b. Vanaf 3 februari start het tweede seizoen op HBO Max. Helaas is de streamingdienst nog niet in NL beschikbaar.


In de serie wordt de aarde tijdens een oorlog tussen ongelovigen, de atheïsten en gelovigen, de 'Mythraic Order', vernietigd. Twee androids worden door een atheïst naar de planeet Kepler-22b gezonden om het menselijke ras te redden door er menselijke kinderen groot te brengen. Later komt ook een Ark met overlevende gelovigen op de planeet aan.Bron: HBO Max

Lees meer over: Raised by Wolves, Ridley Scott, Travis Fimmel, HBO Max, seizoen 2

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws