search
Scifi-serie 'Raised by Wolves' seizoen 2 krijgt gave trailer
Series / Trailer

Scifi-serie 'Raised by Wolves' seizoen 2 krijgt gave trailer

Mother en Father en hun menselijke kinderen op de verre planeet Kepler-22b.

Alweer in 2020 verscheen de scifi-serie Raised by Wolves op de zender HBO Max. De ontvangst is met een 8,5 op de IMDb zeer zeker sterk en de fans kunnen zich klaarmaken voor het volgende seizoen.

De Amerikaanse sciencefictionserie heeft rollen voor onder meer Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Travis Fimmel, Niamh Algar en Jordan Loughran en de bedenker luistert naar de naam Aaron Guzikowski.

Hieronder zie je een neuwe trailer voor het tweede seizoen van Raised by Wolves waarin je flitsen ziet uit het verder avontuur op Kepler-22b. Vanaf 3 februari start het tweede seizoen op HBO Max. Helaas is de streamingdienst nog niet in NL beschikbaar.



In de serie wordt de aarde tijdens een oorlog tussen ongelovigen, de atheïsten en gelovigen, de 'Mythraic Order', vernietigd. Twee androids worden door een atheïst naar de planeet Kepler-22b gezonden om het menselijke ras te redden door er menselijke kinderen groot te brengen. Later komt ook een Ark met overlevende gelovigen op de planeet aan.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen