search
Arrowverse-fans opgelet: John Diggle krijgt een eigen serie!
Series / Nieuws

Arrowverse-fans opgelet: John Diggle krijgt een eigen serie!

Het Arrowverse breidt uit met de nieuwe serie Justice U, die John Diggle centraal stelt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van David Ramsey's John Diggle is zeker nog niet voorbij. Deze week is via The Hollywood Reporter aangekondigd dat hij zijn Arrow-rol opnieuw speelt in Justice U, een mogelijke nieuwe serie die voor The CW gemaakt wordt.

De serie is in stilte een maand in ontwikkeling en wordt geschreven door The Vampire Diaries' Michael Narducci en Grey's Anatomy's Zoanne Clark. ls het script goed genoeg bevonden wordt, mag Ramsey de pilot ook regisseren, als onderdeel van zijn overkoepelende deal met Berlanti Productions.

Justice U-serie
In Justice U gaat John Diggle op een heel nieuwe missie. Hij wil vijf jonge metamensen rekruteren die undercover moeten gaan als nieuwe studenten aan een prestigieuze universiteit. Daar zal hij hun opleiding overzien en hen trainen om de helden van 'morgen' te worden.

Het is onduidelijk of de serie nieuwe personages toevoegt die banden hebben met het Arrowverse, of dat het bij John Diggle blijft.

Wel is het de tweede nieuwe DC-serie die in de maak is bij The CW. Men werkt ook aan de Gotham Knights-serie. Het toffe is natuurlijk dat de toekomst van Diggle groot lijkt te zijn in het hele Arrowverse, aangezien we hem ook al als gastster hebben gezien in Batwoman, The Flash, Superman & Lois en DC's Legends of Tomorrow.

Sinds Arrow in 2020 afgerond werd, willen veel fans al graag zien of Diggle nou in werkelijkheid John Stewart is, aangezien de finale van de serie ernaar hintte dat hij een Green Lantern-ring kreeg.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen