Nieuwe 'The Walking Dead'-serie is van start!

Nieuwe 'The Walking Dead'-serie is van start!

The Walking Dead gaat als franchise alleen maar groter worden, blijkt ook nu weer.

Jim Pedd, 14 januari 2022 11:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tales of the Walking Dead komt dan eindelijk tot leven. De opnames van de anthologie-serie gaan volgens de Gainesville Times van start in Hall County op dinsdag 18 januari.
Er zou een complete en grote locatie gehuurd zijn door de opnames: een locatie op 5711 Holiday Road die verbouwd is tot een 'Mini Mart'-supermarkt en een '2 Panchos' Mexicaans restaurant. Stalwart Productions LLC heeft de locatie voor ongeveer 53 dagen geleased, in ruil voor een donatie van 30.000 dollar.

Tales of the Walking Dead
De serie Tales of the Walking Dead is de derde spin-off van The Walking Dead en moet in de zomer van 2022 te zien zijn.

Tales of the Walking Dead bestaat uit zes afleveringen die volledig op zichzelf komen te staan en elk een uur duren. De boel focust zowel op nieuwe als op bekende personages in de wereld van The Walking Dead.

De serie wordt ontwikkeld door Chief Content Officer Scott Gimple, maar showrunner is Channing Powell. Die was eerder betrokken als schrijver en producent bij The Walking Dead en Fear the Walking Dead.

Producenten bevestigden al dat acteurs en personages van eerdere seizoenen van die twee series terugkeren. Welke castleden te zien zijn weten we nog niet, al gaan de verhalen dat we Abraham Ford (Michael Cudlitz) en Beta van the Whisperers (Ryan Hurst) weer zien.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Tales of the Walking Dead, AMC, Scott Gimple

Populair nieuws