Vechtende robots komen naar Disney+

Vechtende robots komen naar Disney+

Real Steel krijgt een televisieserie van streamingdienst Disney+ en maker Shawn Levy.

Jim Pedd, 14 januari 2022 om 12:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Geen film blijft onaangeraakt als het op remakes aankomt. Een Real Steel-verfilming verkeert volgens Variety in een vroeg stadium van ontwikkeling.
De serie wordt gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011, die weer gebaseerd was op het korte verhaal Steel van Richard Matheson.

Real Steel
De film Real Steel speelde zich af in een niet al te verre toekomst, waarin menselijke boksers vervangen zijn door grote vechtrobots. Hugh Jackman is te zien als voormalig bokser, die samen met zijn van hem vervreemde zoon een oude robot die ze op een afvalhoop vinden fikst en in een kampioen verandert.

Het project verkeert nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. Ook is er nog geen schrijver aan verbonden. Het is dus niet duidelijk of de serie connecties heeft met de gebeurtenissen van de oorspronkelijke film, of een compleet andere richting inslaat met nieuwe personages.

Shawn Levy, die de Real Steel-film regisseerde, produceert de serie via 21 Laps. Hoewel de film gemengd ontvangen werd, verdiende 'ie zo'n 300 miljoen dollar aan de wereldwijde box office op een budget van 110 miljoen dollar. Ook werd Real Steel genomineerd voor een Oscar voor de beste visuele effecten.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Real Steel, Disney Plus, Hugh Jackman, Shawn Levy

Populair nieuws