Disney+ komt snel met 'Agatha: House of Harkness'

De serie Agatha: House of Harkness moet erg snel gemaakt worden voor Disney+.

Jim Pedd, 14 januari 2022 10:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kathryn Hahn keert terug als de heksachtige Agatha Harkness, het personage dat ze speelde in de serie WandaVision. Nu blijkt dat de productie van de serie eind 2022 van start moet.
De site The Cosmic Circus meldt dat het idee is dat de Disney+ serie opgenomen wordt vanaf oktober 2022. De opnames vinden plaats in de Amerikaanse staat Georgia. Het productiebedrijf achter Agatha: House of Harkness zal Oakhaven heten in een mooie knipoog richting Scooby-Doo! and the Witch's Ghost, een direct-to-video film die zich afspeelt in een klein stadje in New England dat barst van bovennatuurlijke elementen.

Agatha: House of Harkness
Hahn speelde eerst de nieuwsgierige buurvrouw, een behoorlijk veelvoorkomend personage in de sitcoms waar WandaVision haar inspiratie uit haalde. Gedurende de serie bleek dat er veel meer achter Agatha school.

In werkelijkheid bleek Agatha een heks te zijn die een fascinatie ontwikkeld had voor Wanda's chaos magie. De performance kreeg zowel kritisch lof als van fans, wat leidde voor een deal voor hahn waarbij ze in meerdere films en series te zien was.

Agatha Harkness werden in de jaren zeventig bedacht door Stan Lee en Jack Kirby en is een overlever van de oorspronkelijke Salem Witch Trials van eind zeventiende eeuw. Zij is meer een verkeerd begrepen held dan een schurk. Later wordt ze zelfs een vriendin van de Scarlet Witch en een mentor.

WandaVision zie je in z'n geheel op Disney+.


Bron: CBR

Lees meer over: Agatha House of Harkness, Agatha, Disney Plus, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws