Prime Video voegde deze toffe series nieuw toe

Prime Video voegde deze toffe series nieuw toe

Er verschenen maar een paar nieuwe series op Prime Video deze week.

Jim Pedd, 16 januari 2022 om 12:21

Deze week was het misschien iets rustiger dan anders op Prime Video. Er verschenen maar een paar nieuwe series op de streamingdienst, maar wel een interessante, namelijk de laatste aflevering van The Expanse.
Die sci-fi serie is nu officieel tot een einde gebracht door Prime Video, nadat de streamingdienst 'm eerder overnam van Syfy. Hieronder het lijstje met de nieuwe series:

The Expanse (S06E06): In de ijzingwekkende seizoensfinale vechten Inners en Belters zij aan zij met de crew van de Rocinante in een laatste, massale en wanhopige strijd met Marco en zijn Free Navy. Het lot van het zonnestelsel, de Ringpoorten en heel de mensheid staat op het spel.

Hitoshi Matsumoto Presents Documental (seizoen 5): Hitoshi Matsumoto presenteert een gesloten survivalspel waarin je niet mag lachen. Tien komieken strijden voor een prijs van 10 miljoen yen. De persoon die het tot het einde volhoudt zonder in lachen uit te barsten, wint!

Adult Material (seizoen 1): Hayley Squires speelt de toonaangevende Britse pornoster Jolene Dollar in Lucy Kirkwoods nieuwe drama Adult Material. Jongleren met MILF-glamour voor de camera en de realiteit van het moederschap thuis, Jolene is een postermeisje voor de industrie. Door haar ogen zien we een wereld die niet wordt bepaald door uitbuiting, maar door kansen voor arbeidersvrouwen.

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws