Deze series scoren geweldig op Netflix in Nederland

Deze series scoren goed op Netflix in Nederland

Netflix heeft een paar series die echt enorm goed bekeken worden hier in Nederland.

Jim Pedd, 16 januari 2022 12:58

Vorige week domineerde Manifest Netflix al en ook deze week staat de serie helemaal bovenaan in Nederland. Gevolgd door Undercover, dat de afgelopen weken steevast niet boven de derde stek op de toplijst uit wist te komen.
We zetten deze zondag zoals je van ons gewend bent, weer de nieuwe top drie meest bekeken series op Netflix in Nederland voor je op een rij. En dat is weer een mooi lijstje!

De meest bekeken series
Op dit moment is Manifest dus het meest populair op Netflix in Nederland. De show weet nu al twee weken de kijker enorm te boeien en voorlopig zal dat ook zo blijven, want het derde seizoen komt er nog aan. Undercover is intussen net klaar met z'n derde seizoen en staat nu op de tweede plek, gevolgd door de miniserie Stay Close.

1. Manifest (seizoen 1 en 2): In Manifest komt vlucht 828 aan in New York. De pasagiers weten niet dat ze al jaren vermist zijn, en dat iedereen zich doodschrikt van hun terugkeer. En dan is er ook nog eens een stel passagiers met vreemde krachten.

2. Undercover (seizoen 3): Dit spannende derde seizoen is nu helemaal afgerond, wat betekent dat de serie snel uit de top drie gaat verdwijnen. Je ziet in het tweede seizoen hoe Bob en Ferry noodgedwongen moeten samenwerken.

3. Stay Close (seizoen 1): Carlton Flynn verdwijnt 17 jaar later op precies dezelfde avond als Stewart Green. Dat vormt het begin van een kettingreactie in de levens van mensen om hen heen.
Lees meer over: Netflix, Top drie, Top 3, Manifest, Undercover, Stay Close

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws