search
Cancellen van deze serie was extreem pijnlijk
Series / Nieuws

Cancellen van deze serie was extreem pijnlijk

Ray Donovan-acteur Liev Schrieber vond het heel erg naar gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn inmiddels twee jaren verstreken sinds Showtime heel abrupt besloot om Ray Donovan na zijn zevende seizoen stop te zetten. Een pijnlijke keuze, niet alleen voor de fans, maar ook voor de cast en crew die al een achtste seizoen gepland hadden.

Showrunner David Hollander had zelfs de boel al uitgewerkt voor zijn achtste en laatste seizoen. Hoewel Showtime uiteindelijk een film aankondigde om het verhaal mee af te ronden (die op vrijdag 14 januari te zien was op Showtime in de Verenigde Staten), was het proces pijnlijk.

Heel pijnlijk
Acteur Liev Schreiber vertelde in een interview met TV Line dat hij nog altijd niet begrijpt waarom de serie zo plotseling geannuleerd werd, ook al was het laatste seizoen al besteld.

"Het was in eerste instantie heel pijnlijk en verwarrend," begon Schreiber. "Het leek erop dat we succesvol waren, zowel financieel als creatief. En dus was het helemaal niet logisch."

Schreiber weet inmiddels dat de toen aankomende fusie van ViacomCBS een rol had gespeeld in het annuleren, iets dat hij een "moeilijke transitie" noemde. Ook begreep hij dat de serie nog maar één seizoen te gaan had, "en dat het enorm duur zou worden voor hen". Maar het was pijnlijk.

Gelukkig waren er de fans, die de film mogelijk maakten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen