'Ray Donovan' is nu echt helemaal voorbij

'Ray Donovan' is nu echt helemaal voorbij

Liev Schreiber is voorlopig klaar met Ray Donovan, nu de film te zien is.

Jim Pedd, 16 januari 2022 om 10:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Liev Schreiber zegt dat hij klaar is met Ray Donovan nu de film te zien is. Voorlopig in elk geval.
De acteur speelde de rol in de Showtime-serie voor het eerst in 2013 toen de serie van start ging. De show brak toen kijkcijferrecords voor de televisiezender. We volgden onder meer de professionele werkzaamheden van hoofdpersoon Ray Donovan, die misdrijven moest verbergen, mensen moest omkopen en andere illegale activiteiten ondernam voor zijn rijke klanten.

Ray Donovan-film
Na zeven succesvolle seizoenen op Showtime, werd Ray Donovan ineens stopgezet zonder dat showrunner David Hollander dat even te horen kreeg. Hij was toen al bezig met het schrijven van het achtste seizoen.

Fans begonnen daarom met schrijven van brieven naar Showtime om de serie nog een seizoen te gunnen en een passend afscheid te regelen. Uiteindelijk ging de zender overstag.

Hollander mocht een film maken en die moet nu bijna te zien zijn. Schreiber hoorde de geruchten dat de film de springplank voor een franchise zou zijn, maar is "voor nu" klaar met de serie. Hij zei: "Ik heb David [Nevis, CEO van Showtime] inderdaad zoiets horen zeggen. Maar dit is voor mij het einde. Voor nu."

Waarom Showtime Ray Donovan ineens stopzette weet de acteur nog altijd niet, maar hij vermoedt dat het te maken heeft met de fusie met moederbedrijf ViacomCBS.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Liev Schreiber, Ray Donovan, Showtime

Informatie over de serie: Ray Donovan

Populair nieuws