'Star Trek: Picard' verandert oud personage enorm

'Star Trek: Picard' verandert oud personage enorm

Q is heel anders in het tweede seizoen van hitserie Star Trek: Picard.

Jim Pedd, 17 januari 2022 10:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

John de Lancie hint op een meer volwassen Q in Star Trek: Picard seizoen 2. Het tweede seizoen van de televisieserie laat langer op zich wachten dan velen verwacht hadden, maar de release komt er dan eindelijk aan.
Seizoen 1 was in januari 2020 te zien op Paramount+ en hier in Nederland op Prime Video. Later dat jaar moesten de opnames van seizoen 2 beginnen, maar dat gebeurde niet door de coronapandemie. Nu hoopt men van start te gaan met uitzendingen in februari en de opnames van het derde seizoen van Star Trek: Picard zijn inmiddels ook hervat.

Star Trek: Picard en Q
Fans zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat het nieuwe seizoen brengt rond Q. Die oude frenemy van Picard keert terug nadat hij een grote rol speelde in meerdere nieuwe series.

De Lancie onthulde tijdens een panel van de Trek Talks Telethon dat Q veranderd is ten opzichte van de vorige keer dat we hem zagen. Ditmaal is Q volwassener:

"Het is niet de Q van 34 jaar geleden. Het zou heel raar zijn om hem weer op die manier te spelen. Hij is nu ouder, wat volwassener en een meer gefocust individu, met een erg sterke interne motivatie en een verlangen om Picard over te halen iets te doen. Maar als ik het gedaan zou hebben, of in elk geval geprobeerd zou hebben te doen zoals ik dat destijds deed, dan zou het denk ik niet goed zijn geweest. Het is anders en ook zo bedoeld."

Star Trek: Picard zie je - zolang het nog duurt - op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Picard, John De Lancie

Populair nieuws