Krijgt spannende thrillerserie 'Archive 81' een tweede seizoen?

Krijgt 'Archive 81' een tweede seizoen?

Het eerste seizoen is nog maar net verschenen, maar er wordt nu al gesproken over een vervolg...

Geoffrey Ketels, 17 januari 2022 om 13:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 14 januari werd de nieuwe thrillerserie Archive 81 toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix. De reeks kan rekenen op een aardige populariteit wat er de maker toe heeft aangezet om alvast even haar licht te laten schijnen op een mogelijk vervolg.
In een interview met de maker van de reeks, namelijk Rebecca Sonnenshine is duidelijk geworden dat het mysterieuze einde van het eerste seizoen van Archive 81 zomaar eens de voorbode zou kunnen zijn voor een tweede seizoen.

Geen miniserie
Dat er nu al wordt gesproken over het mogelijks verschijnen van een tweede seizoen is toch een beetje opmerkelijk te noemen. In eerste instantie werd de reeks door Netflix namelijk voorgesteld als een miniserie. Dat label lijkt nu echter verdwenen te zijn. Ondanks het feit dat er nog geen tweede seizoen is aangekondigd lijkt het duidelijk te zijn dat de maker daarvoor zeker te vinden is. Zij liet in een recent interview onder meer het volgende optekenen:

"Ik ben van mening dat we nog niet de kans hebben gekregen om een groot deel van het verhaal te vertellen. Wel weten we wat Davenport van plan is en dat zou zomaar eens een belangrijk onderdeel kunnen worden van het tweede seizoen. We hebben nog een heleboel leuke dingen in de planning staan voor Davenport."

Het lijkt eigenlijk slechts een kwestie van tijd te zijn vooraleer er een tweede seizoen zal worden aangekondigd. Heb je het eerste seizoen van de reeks nog niet bekeken? Dan is dat uiteraard nog altijd mogelijk op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit in totaal 8 afleveringen.


Lees meer over: Archive 81, serie, series, Netflix

Populair nieuws