'Star Trek: Picard' moet snel door met de opnames

'Star Trek: Picard' moet snel door met de opnames

De serie Star Trek: Picard liep even tegen een probleem, maar moet door!

Jim Pedd, 9 januari 2022 om 08:00

De serie Star Trek: Picard bleek diep in de problemen te zijn geraakt. De opnames van het derde seizoen werden namelijk stilgelegd deze week naar aanleiding van meer dan vijftig positieve coronatests onder cast en crew.
Maar The Hollywood Reporter meldt nu dat de opnames snel weer door moeten. Het vakblad schrijft dat de opnames "volgende week, als het niet eerder kan" hervat moeten worden.

De feestdagen
De voornaamste 'schuldige' van deze problemen ligt bij de feestdagen. Volgens The Hollywood Reporter werden de crewleden allemaal positief getest nadat ze terug kwamen van hun vakantie. Velen zullen dus ook gereisd hebben via vliegvelden en hun familie bezocht hebben.

Dat Paramount op de rem trapte is niet heel vreemd. Patrick Stewart, die de hoofdrol speelt, is inmiddels 81 jaar oud. In dat opzicht is het niet heel vreemd dat men de opnames stil legde.

We weten nog niet hoe men met de productie van Star Trek: Picard om wil gaan met de vermiste crewleden. Wellicht dat er tijdelijke vervangers gezocht worden of dat de makers ervoor kiezen om negatieve PCR-tests te vragen van besmette crewleden.

Star Trek: Picard zie je op dit moment op Prime Video.
Bron: THR

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Patrick Stewart

Populair nieuws