'Daredevil' is gewelddadig en bloederig

Daredevil is gewelddadig en bloederig

En de eerste drie afleveringtitels zijn onthuld.

Jim Pedd, 20 februari 2015 om 08:00

Op de website van het Britse kijkcijferinstituut, de BBFC, zijn de titels en regisseurs van de eerste drie afleveringen van Netflix/Marvel-serie Daredevil bekend gemaakt. Daarnaast heeft de serie volgens de BBFC "sterk geweld" en "bloederige beelden".
Dan de afleveringen. De eerste draagt de titel Into the Ring en is geregisseerd door Phil Abraham. De tweede aflevering heet Cut Man en is ook door Abraham geregisseerd. Voor de derde aflevering werd Adam Kane aangetrokken en zijn product heet Rabbit In A Snow Storm".

Marvel’s Daredevil volgt de reis van Matt Murdock (Charlie Cox), die als jongetje blind raakte, maar in ruil daarvoor zijn andere zintuigen buitengewoon goed ontwikkelde. Nu vecht hij overdag tegen het onrecht als advocaat en ’s nachts als superheld Daredevil, in Hell’s Kitchen, New York City. Naast Cox spelen ook Vincent D'Onofrio (The Kingpin), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page) en Rosario Dawson (Claire Temple) rollen in de serie.

Bron: BBFC

Lees meer over: Daredevil, netflix, marvel, steven s deknight, jeph loeb, Charlie cox, matt Murdock, Wilson fisk, kingpin, elden henson, foggy nelson, deborah ann woll, karen page, rosario dawson, claire temple

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws