search
Groot nieuws voor alle 'Star Trek'-fans!
Series / Nieuws

Groot nieuws voor alle 'Star Trek'-fans!

De nieuwe serie Star Trek: Strange New Worlds start in mei en er is meer nieuws.

Het gaat goed met de Star Trek-series van de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Na onder meer Discovery en Picard verschijnt er dit jaar ook de live action-serie Strange New Worlds.

En nu is er goed nieuws voor de fans die uitkijken naar de spin-off. Strange New Worlds gaat namelijk op 5 mei van start op de streamingdienst. De serie zal vast zijn weg naar Nederland vinden via Prime Video of Netflix.

Meer New Worlds onderweg
De spin-off van Discovery laat ons Captain Christopher Pike zien aan de leiding van de U.S.S. Enterprise, enkele jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen in Star Trek: The Original Series.

In de serie zien we rollen voor Anson Mount als Captain Christopher Pike, Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Science Officer Spock. De serie start enkele jaren voor Kirk aan boord gaat van de U.S.S. Enterprise en later dus de leiding krijgt.

En dan is er nog meer goed nieuws! Paramount+ heeft onthuld dat er sowieso nog een seizoen van Strange New Worlds komt. Er kan dus ook aankomende jaren veel Star Trek gebeamd worden.

Het is overigens nog onbekend wanneer Paramount+ naar Nederland komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen