search

Ons nieuws van woensdag 19 januari 2022

Tweede seizoen 'Toy Boy' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Toy Boy' binnenkort te streamen

De aankondiging van het tweede seizoen was in eerste instantie toch een beetje een verrassing...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wist jij het eerste seizoen van de serie Toy Boy wel te smaken? Dan is er goed nieuws voor jou! Het tweede seizoen is namelijk onderweg naar Netflix!

In het eerste seizoen van Toy Boy hebben we gezien hoe Hugo Beltrán erin is geslaagd om zijn onschuld te bewijzen voor de moord op Philip Norman. Ondertussen heeft Hugo echter verschillende vijanden gemaakt en die zijn van mening dat de tijd is aangebroken om hun schuld te innen.

Luxueuze stripclub
Wanneer er een aanslag gebeurt in het Inferno gaat de droom van de toy boys in rook op. Ze zijn echter vastbesloten om te gaan onderzoeken wie er verantwoordelijk is voor de aanslag. Die zoektocht brengt ze bij een luxueuze stripclub in het mondaine Marbella. De toy boys gaan er dansen om op die manier hopelijk de waarheid te kunnen achterhalen.

Dat er een tweede seizoen verschijnt van de reeks is sowieso als verrassend te bestempelen. Toen ze in eerste instantie alleen werd uitgezonden op de Spaanse televisie vielen de kijkcijfers namelijk danig tegen. Toen Netflix de reeks overnam en op haar platform plaatste kon ze echter instant rekenen op heel wat meer populariteit.

Ondertussen is ook bekend dat de cast van het tweede seizoen er een aantal nieuwe namen bij zal krijgen. Het gaat hierbij concreet om onder meer Michele Morrone.

Het tweede seizoen van Toy Boys moet op 11 februari te zien zijn op streamingdienst Netflix. Er is tot dusver nog geen Engelstalige trailer voor het tweede seizoen gelanceerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire Belgische serie 'De Twaalf' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Populaire Belgische serie 'De Twaalf' krijgt tweede seizoen

Het tweede seizoen zal de zogenaamde 'Asspoestermoord' als onderwerp hebben...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Belgische serie De Twaalf wist duidelijk te overtuigen. In die mate zelfs dat er nu een tweede seizoen is aangekondigd.

In het tweede seizoen krijgt de jury een nieuwe zaak voor de kiezen. Anton en zijn dochter Julie worden aangeklaagd voor de moord op respectievelijk de partner en de stiefmoeder van de twee. Julie bekent, maar het vermoeden bestaat dat ze enkel heeft bekend om haar vader te beschermen. Het is aan de twaalfkoppige jury om uiteindelijk een oordeel te vellen.

Nieuwe cast?
Eén van de vragen die momenteel heerst is of er nog leden van de cast uit het eerste seizoen terug te zien zullen zijn in het tweede seizoen of niet. Dat lijkt echter vrij onwaarschijnlijk gezien het concept van de reeks. Wel terug aanwezig is actrice Maaike Cafmeyer.

Dat het concept van de reeks aanslaat en de serie ook internationaal hoge ogen gooit is bekend. Niet alleen Ricky Gervais had eerder lovende woorden over de reeks, daarnaast wordt er op dit moment gewerkt aan een Australische remake met Sam Neill.

Wanneer het tweede seizoen van De Twaalf zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Het eerste seizoen van de reeks is ook te bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cooking with Paris' krijgt geen tweede seizoen
Series / Nieuws

'Cooking with Paris' krijgt geen tweede seizoen

Het kookavontuur van de bekende blondine op Netflix heeft niet lang geduurd...

Toen het eerste seizoen van Cooking with Paris op Netflix verscheen stond ze even in de top 10. Dat was echter duidelijk niet voldoende voor de streamingdienst om een tweede seizoen te rechtvaardigen.

Het eerste seizoen van Cooking with Paris bestond uit zes afleveringen. Ze kookte in dat eerste seizoen met verschillende beroemdheden. Het ging hierbij onder meer om Demi Lovato en Nikki Glaser, maar ook om Kim Kardashian West en Nicky Hilton.

Tegenvallende resultaten
Ondanks dat de reeks bij de lancering even in de top 10 verscheen waren de algemene resultaten teleurstellend. Op IMDB bijvoorbeeld haalt de reeks slechts een score van 5,4/10. Meer dan waarschijnlijk zullen ook de kijkcijfers dus die trend hebben gevolgd.

Ondanks het feit dat de reeks een "verfrissende" kijk gaf op het leven in de keuken van de superrijken heeft Netflix er dus voor gekozen om ze geen tweede seizoen te geven. Dat zal vooral als een grote teleurstelling worden ervaren door de toch wel vele Paris Hilton fans die er verspreid over de wereld zijn terug te vinden.

Zou je toch nog graag het eerste seizoen van Cooking with Paris willen bekijken? Dat is uiteraard nog altijd mogelijk op streamingdienst Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensies 'Ozark' seizoen 4: Kijken of skippen?
Series / Featured

Recensies 'Ozark' seizoen 4: Kijken of skippen?

Ozark begint het eerste deel van z'n laatste seizoen en is dat de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix gaat deze week verder met het vierde seizoen van Ozark. We krijgen de eerste helft van het vierde en laatste seizoen te zien. Maar is dat wel de moeite waard?

Ozark draait om Marty Byrde, gespeeld door Jason Bateman. Hij is een financieel planner die zijn familie van Chicago verhuist naar een zomer-resort-gemeenschap in de Ozarks. Met zijn vrouw Wendy en twee kinderen probeert hij te ontkomen aan een witwasplan dat mis ging en hem dwingt een grote schuld af te lossen bij een Mexicaanse drugsbaron om zijn familie veilig te houden.

Ozark-recensies
Maar is het nieuwe seizoen de moeite waard? Dat zetten we voor je op een rij:

Arizona Republic: "Als het allemaal een beetje belachelijk klinkt, dan komt dat omdat het zo is. Maar het is ook enorm entertainend, met name door de performances."

Telegraph: "Ozark's lange afscheid begint top."

Variety: "Dit genereert allemaal incidenten. Maar weinig ervan draagt echt drama met zich mee."

AV Club: "Ozark bewijst met zijn terugkeer zijn waarde voor het genre, door een aangrijpend en bevredigend misdaaddrama te blijven tot het bittere (bijna) einde."

IndieWire: "Of het nou de spannende momenten zijn, het acteerwerk of de morbide nieuwsgierigheid; de serie van Mundy zoekt nog altijd naar meer zingeving in zijn laatste uren."

Ozark seizoen 4, deel 1, zie je vanaf 21 januari op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: Dit is de titel van de 'Lord of the Rings'-serie van Prime Video en hier gaat de serie over
Series / Video/clip/featurette

Eindelijk: Dit is de titel van de 'Lord of the Rings'-serie van Prime Video en hier gaat de serie over

En we weten nu meer over het verhaal van de epische verfilming van J.R.R. Tolkien's Midden-Aarde.

Zojuist heeft Prime Video officieel de titel van zijn aankomende Lord of the Rings-serie onthuld: The Rings of Power. Dat niet alleen: de trailer onthult ook opvallende en sfeervolle beelden, evenals muziek en een voiceover.

In de voiceover horen we het gedicht over de One Ring, die de oorsprong van de ring en band met de andere ringen omschrijft, evenals hun meester: Sauron:

"Drie ringen voor de elfenkoningen aard,
Zeven voor de dwergenvorsten in hun zalen schoon,
Negen voor de mensen, die de dood niet spaart,
Eén voor de Zwarte Heerser op zijn zwarte troon,
In Mordor, waar de schimmen zijn."


Lord of the Rings
De beroemdste tekst wordt niet gesproken, maar zie je wel verschijnen in de Ring en wordt daarin gebrand: "Eén Ring om allen te regeren. Eén Ring om hen te vinden. Eén Ring die hen brengen zal en in duisternis binden."

We wisten al dat de serie zich af zou spelen in de Tweede Era van Tolkiens Midden-Aarde. "Dit is een titel die wat ons betreft zou kunnen staan op een boek naast de andere klassiekers van J.R.R. Tolkien," aldus showrunners J.D. Payne en Patrick McKay in een persbericht.

"The Rings of Power verenigt alle grote verhalen van de tweede era van Midden-Aarde: het smeden van de ringen, de opkomst van de duistere heer Sauron, het epische verhaal van Númenor en de Laatste Alliantie van Elfen en Mensen. Tot nu toe heeft het publiek alleen het verhaal van de One Ring gezien, maar er waren er en we kijken er enorm naar uit om dat epische verhaal te vertellen."

Tijden de Tweede Era wilde Sauron de Elfen corrumperen door zich voor te doen als Annatar, heer van de geschenken. Hij leerde bepaalde Elfen hoe ze Ringen moesten maken. Ze maakten er 19: 16 met behulp van Sauron en drie zonder. Sauron vertrok intussen in het diepste geheim naar Mount Doom om daar zijn eigen One Ring te maken, waarmee hij hoopte hen aan zich te binden. Dat gebeurde niet, want ze voelden het meteen toen Sauron zijn ring omdeed en verborgen die vanhen. Daarna brak de oorlog uit en wist Suaron zeven van de negen ringen te vinden en verdeelde hij ze onder dwergen en mensen. Dat leidde tot de val van Númenor en de alliantie van elfen en mensen waarbij ze Barad-dûr aanvielen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten wanneer 'Star Trek: Picard' begint met seizoen 2
Series / Nieuws

We weten wanneer 'Star Trek: Picard' begint met seizoen 2

Star Trek: Picard is bijna te zien met z'n tweede en langverwachte seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Oorspronkelijk aangekondigd voor een debuut in februari, blijkt nu dat Star Trek: Picard seizoen 2 later van start gaat. Op 3 maart kan je de boel zien op Paramount+ en hier in Nederland vermoedelijk nog op Prime Video.

Tegelijk is dat natuurlijk niet helemaal zeker, gezien de wijze waarop Star Trek: Discovery slechts enkele dagen voor de start van zijn vierde seizoen van Netflix gehaald werd. Het is echter goed mogelijk dat Prime Video een meer seizoenen tellende deal had met Paramount en daarom voorlopig de serie mag streamen.

Star Trek: Picard seizoen 2
In de nieuwe reeks afleveringen van het tweede seizoen van Star Trek: Picard zie je hoe Patrick Stewart's Jean-Luc Picard te maken krijgt met zijn oude 'vijand' Q (gespeeld door John de Lancie). Hij komt samen met zijn nieuwe crew in een heel andere tijd terecht en moet er alles aan doen om te voorkomen dat de toekomst voor altijd verandert.

De serie is ook al vernieuwd voor een derde seizoen, waarvan de opnames in volle gang zijn.

Helaas weten we nog niet wanneer dat derde seizoen te zien zal zijn. Het kan goed zijn dat we daar niet eens zo heel lang op hoeven te wachten, in elk geval niet zo lang als op het tweede seizoen.

Star Trek: Picard zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meerdere 'Star Trek'-series krijgen nieuw seizoen!
Series / Nieuws

Meerdere 'Star Trek'-series krijgen nieuw seizoen!

Star Trek is voorlopig here to stay en dat blijkt vandaag maar weer.

Afgelopen dinsdag kondigde Paramount+ aan dat drie Star Trek-series nieuwe seizoenen krijgen: Star Trek: Discovery, Star Trek: Lower Decks en Star Trek: Strange New Worlds.

Star Trek: Discovery krijgt een tien afleveringen tellend vijfde seizoen. Die serie bevindt zich nu middenin de uitzendingen van het vierde seizoen, maar is even met pauze en hervat op 10 februari te uitzendingen. Voor Star Trek: Lower Decks geldt dat er een tien afleveringen tellend vierde seizoen besteld is, al moet de serie nog beginnen aan z'n derde reeks. Spin-off serie Star Trek: Strange New Worlds krijgt verder nog een tien afleveringen tellend tweede seizoen en debuteert in mei z'n eerste aflevering.

Star Trek-franchise
Daarmee is de Star Trek-franchise groter dan ooit en gek is dat niet, want voor Paramount+ is de franchise het voornaamste verkoopargument.

"Vier jaar geleden beloofden we dat we Star Trek zouden laten uitgroeien tot iets dat nooit eerder gezien is. En dankzij het ongelofelijk harde werk van onze vele getalenteerde showrunners, schrijvers en regisseurs en de buitengewone ondersteuning van CBS Studios en Paramount+, houden wij ons aan die belofte," aldus Alex Kurtzman als franchisebaas in een statement.

"Nu onze huidige series klaar staan voor de toekomst, kunnen we verder werken aan de toekomst van de volgende fase van Trek."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series / seizoenen die je binnenkort op Netflix vindt.

Snowpiercer | Seizoen 3 vanaf dinsdag

Aan het einde van seizoen 2 maakten Layton en Ruth, die naar de compostwagon van Big Alice werden verbannen, een plan om Snowpiercer terug te veroveren. Met de hulp van Javier en Alexandra keerden ze terug. Josie vernietigde de Aquarium-wagon en scheidde de kop van Snowpiercer van de overige 1.023 wagons. Seizoen drie begint met Layton en zijn kleine "piratentrein" en de zoektocht naar Melanie. Mr. Wilford wacht geduldig af.



Inventing Anna | Seizoen 1 vanaf 11 februari

Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was. Met een hoofdrol voor Ozark-actrice Julia Garner.



The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Miniserie vanaf 28 januari

Voor Anna, wiens hart gebroken is, is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel. Totdat ze getuige is van een gruwelijke moord... Of toch niet?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt deze piratenserie de volgende grote hit?
Series / Trailer

Wordt deze piratenserie de volgende grote hit?

Our Flag Means Death verschijnt dit jaar op HBO Max.

Op bijvoorbeeld de Pirates of the Caribbean-films na zijn films en series over piraten niet altijd even succesvol gebleken. Toch blijft Hollywood het proberen en nu komt HBO Max met de serie Our Flag Means Death.

Het verhaal in de komedieserie is deels gebaseerd op het leven van Stede Bonnet (1688 - 1718), een aristocraat die zijn vertrouwde leventje achter zich laat om een piraat te worden. Hij krijgt onder meer te maken met Blackbeard, de meest gevreesde en gerespecteerde piraat uit de geschiedenis.

Er zijn rollen voor onder meer Rhys Darby als Stede Bonnet, Taika Waititi als Blackbeard, Kristian Nairn als Wee John Feeney, Nathan Foad als Lucius en Samson Kayo als Oluwande.

Eerste trailer voor Our Flag Means Death
Hieronder zie je nu de eerste trailer voor de komedieserie Our Flag Means Death die ergens in maart start op HBO Max. Wie weet is de streamingdienst dan al in Nederland gelanceerd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot nieuws voor alle 'Star Trek'-fans!
Series / Nieuws

Groot nieuws voor alle 'Star Trek'-fans!

De nieuwe serie Star Trek: Strange New Worlds start in mei en er is meer nieuws.

Het gaat goed met de Star Trek-series van de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Na onder meer Discovery en Picard verschijnt er dit jaar ook de live action-serie Strange New Worlds.

En nu is er goed nieuws voor de fans die uitkijken naar de spin-off. Strange New Worlds gaat namelijk op 5 mei van start op de streamingdienst. De serie zal vast zijn weg naar Nederland vinden via Prime Video of Netflix.

Meer New Worlds onderweg
De spin-off van Discovery laat ons Captain Christopher Pike zien aan de leiding van de U.S.S. Enterprise, enkele jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen in Star Trek: The Original Series.

In de serie zien we rollen voor Anson Mount als Captain Christopher Pike, Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Science Officer Spock. De serie start enkele jaren voor Kirk aan boord gaat van de U.S.S. Enterprise en later dus de leiding krijgt.

En dan is er nog meer goed nieuws! Paramount+ heeft onthuld dat er sowieso nog een seizoen van Strange New Worlds komt. Er kan dus ook aankomende jaren veel Star Trek gebeamd worden.

Het is overigens nog onbekend wanneer Paramount+ naar Nederland komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superheldenserie van Netflix keert terug voor seizoen 2
Series / Trailer

Superheldenserie van Netflix keert terug voor seizoen 2

Bekijk de trailer voor het tweede seizoen van Raising Dion.

De serie Raising Dion keert binnenkort terug op Netflix voor het tweede seizoen. Na het eerste seizoen uit 2019 staat begin volgende maand het tweede seizoen online. Hieronder gave nieuwe beelden.

De superheldenfilm volgt het verhaal van Nicole (Alisha Wainwright) en haar zoon Dion (Ja'Siah Young) nadat Dion verschillende mysterieuze, superheld-achtige vaardigheden begint te vertonen.

Twee jaar na het verslaan van de Crooked Man (Jason Ritter) volgt seizoen twee Dion terwijl hij zijn krachten blijft verbeteren met de steun van zijn moeder en Tevin (Rome Flynn).

Nadat hij bevriend is geraakt met de nieuwe student Brayden (Griffin Robert Faulkner) - ook een king met superkrachten - ontvouwen zich een reeks alarmerende gebeurtenissen. Dion ontdekt dat het gevaar nog steeds op de loer ligt.

Dit keer moet Dion ook Atlanta redden
De inzet van het tweede seizoen wordt duidelijk hoger. Hieronder zie je de beelden en vanaf 1 februari staat seizoen twee op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ultragewelddadige beelden uit 'The Boys: Diabolical'
Series / Trailer

Ultragewelddadige beelden uit 'The Boys: Diabolical'

Acht keiharde korte avonturen uit het belachelijk harde The Boys-universum.

Op het eerste oog lijkt de animatieserie The Boys: Diabolical op een toegankelijke serie voor jong en oud. En dat komt vooral door de animatiestijl. Toch gaat het geheel net zover als de bijzonder stevige live action-serie The Boys van Prime Video.

In The Boys: Diabolical zie je niet eerder vertoonde verhalen uit het The Boys-universum en die verhalen gaan uiteraard gepaard met een hoop bloed, dood en andere stevige zaken die je maar beter weg kan houden van kinderen.

Trailer voor The Boys: Diabolical
De animatieserie zal bestaan uit acht, vermoedelijk kortere afleveringen en deze moet je waarschijnlijk zien als een vermakelijke snack totdat het derde seizoen van de moederserie in juni start.

Op 4 maart verschijnen de eerste afleveringen op Amazon Prime Video. Verder lijkt er nog weinig bekend over de stemmen, bijvoorbeeld of de cast van de live action-serie te horen is. Overigens staat er ook een live action-spinoff in de planning in het universum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opgelet: Snel meer 'Money Heist' op Netflix!
Series / Trailer

Opgelet: Snel meer 'Money Heist' op Netflix!

Nog dit jaar te zien op Netflix: Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Na het recent afgeronde Spaanse La Casa de Papel verschijnt er in 2023 de spin-off rond het personage Berlin. Maar daarvoor is er meer Money Heist te zien op Netflix. Hieronder de details.

Neftlix komt namelijk nog dit jaar met een Koreaanse versie van de serie en nu is duidelijk hoe die serie gaat heten. De titel is via een teaser onthuld: Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Money Heist: Korea - Joint Economic Area
De synopsis voor de Zuid-Koreaanse serie klinkt herkenbaar: Vermomd onder de schaduw van een masker bundelt een groep desperado's zich onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "The Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.

Een verschijningsdatum heeft de serie nog niet. Onderstaande teaser / titelonthulling laat wel het meesterbrein kort zien, gevolgd door een aantal maskers… Welke zal hij kiezen?

Ook zie je de verschillende Koreaanse acteurs die de bekende hoofdrollen gaan invullen. De release laat waarschijnlijk niet zo heel lang meer op zich wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Father' bevat briljante 'How I Met Your Mother'-verwijzing
Series / Nieuws

'How I Met Your Father' bevat briljante 'How I Met Your Mother'-verwijzing

How I Met Your Father wijst op geniale wijze op de serie waar 'ie vandaan komt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
How I Met Your Father is van start in de Verenigde Staten op Hulu en blijkt een verrassend grote verwijzing naar How I Met Your Mother te hebben. Twee momenten zelfs!

Allereerst begint de aflevering met het lied van de serie, een deel van Hey Beautiful van The Solids. Casual fans zullen weten dat dit het oorspronkelijke themalied van How I Met Your Mother is, maar hardcore-fans weten dat The Solids ook een band is waar bedenkers Carter Bays en Craig Thomas lid van zijn. Zij produceren ook deze serie!

En nog meer
Er zit verder nog een toffe easter egg in. Aan het eind van de eerste aflevering nodigt Sid de crew uit naar zijn appartement. Voor het eerst.

Dat blijkt een groot moment te zijn, want het appartement is het appartement waar Ted en Marshall allebei woonden toen de oorspronkelijke serie begon.

De personages woonden daar in verschillende samenstellingen. Zo verhuisden Marshall en Lily uiteindelijk naar het appartement om samen te wonen en leefden ze daar tot het eind van de serie in 2016. Toen vertelde Older Ted zijn kinderen dat er iemand anders woonde, al vertelde hij dat het om iemand buiten de groep ging. En nu weten we om wie!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie/gameverfilming 'The Cuphead Show!' krijgt bizarre trailer
Series / Trailer

Netflix-serie/gameverfilming 'The Cuphead Show!' krijgt bizarre trailer

Over een dikke maand krijgt Netflix er een veelbelovende nieuwe animatieserie bij.

Netflix heeft vandaag de eerste trailer onthuld voor The Cuphead Show!, een animatieserie gebaseerd op de zeer populaire en kritisch bejubelde game Cuphead.

Zowel het spel als de serie hebben een animatiestijl die sterk beïnvloed is door Amerikaanse animatie uit de jaren '30, en dan met name het vroege werk van Disney Animation Studios en Fleischer Studios.

De animatie van de serie werd gedaan door Studio MDHR, dat ook met het spel op de proppen kwam. Studiohoofden Chad en Jared Moldenhauer zijn uitvoerend producenten van de serie, evenales CJ Kettler en Dave Wasson. Wasson, die ook een aantal Mickey Mouse Shorts regisseerde, ontwikkelde de animatieserie, die bestaat uit 12 afleveringen die elk 12 minuten duren.

Cuphead & Mugman
De stem van Cuphead wordt ingesproken door Tru Valentino. Frank Todaro doet dit voor zijn broer Mugman. Andere stemacteurs zijn Joe Hanna (als Elser Kettle), Luke Millington-Drake (als The Devil), Grey Griffin (als Ms. Chalice) en Wayne Brady (als King Dice).

In The Cuphead Show! volgen we de doldwaze avonturen van Cuphead and zijn broer Mugman in de surreële wereld van de Inkwell Isles.

The Cuphead Show! is vanaf 18 februari a.s. te streamen via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' onthult gevecht tussen Din Djarin en Luke Skywalker!
Series / Foto's

'The Mandalorian' onthult gevecht tussen Din Djarin en Luke Skywalker!

Luke Skywalker blijkt bijna tegen Din Djarin gevochten te hebben in The Mandalorian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe concept art voor het tweede seizoen van The Mandalorian laat een intrigerend moment zien tussen Din Djarin en Luke Skywalker. De twee blijken bijna gevochten te hebben!

The Mandalorian zat in het tweede seizoen weer vol grote verrassingen. De grootste was Mark Hamill die terugkeerde als Luke Skywalker. Hij bleek uiterst krachtig te zijn na Return of the Jedi. En Lucasfilm ging uiterst ver in het geheim houden van de cameo.

The Mandalorian-cameo
Phil Szostak van Lucasfilm vertelde dat er geen concept art gemaakt is die Luke liet zien. "Eerlijk gezegd wisten sommige artists helemaal van niets, tot de aflevering te zien was."

"Er was een klein groepje van ons die het de hele tijd wisten. Maar Luke werd ook niet in het scenario genoemd. Het ging allemaal om Plo Koon. Er is een beeld gemaakt waarin je Plo Koon in het gewaad van Luke ziet. En Plo Koon die overleeft is natuurlijk nog veel onlogischer dan Luke, van wie we weten dat hij er gewoon is."

Seizoen 1 en 2 van The Mandalorian binge je nu op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Game of Thrones'-serie is veel opwindender dan 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-serie is veel opwindender dan 'House of the Dragon'

House of the Dragon is cool. Maar 10.000 Ships klinkt eigenlijk nog toffer.

Er zijn heel wat spin-offs van Game of Thrones in de maak. House of the Dragon is de hoogst geanticipeerde, maar er is er nog een opwindendere in de maak: 10.000 Ships.

Game of Thrones eindigde in mei 2019 na acht seizoenen en kreeg gedurende al die seizoenen heel wat kijkers aan HBO geboeid. Gek is het dus niet dat er druk gewerkt wordt aan een spin-off die draait om de burgeroorlog onder de familie Targaryen. Maar ook echt interessant is 10.000 Ships. In dit artikel vertellen we je waarom.

10.000 Ships
De serie volgt Princess Nymeria, die twee decennia over Dorne heerste. Haar verhaal speelt zich duizend jaar eerder af dan Game of Thrones en is het vroegste project in de tijdlijn van Westeros.

De legende van Nymeria is dat, terwijl zij de Summer Sea over stak, ze haar complete vloot aan schepen moest verbranden om te ontkomen aan de drakenheren van Essos.

Het is een verkenning van een heel nieuw verhaal, en een nieuw gebied. Dorne zagen we immers nog niet heel erg uitgebreid in de franchise en het volle potentieel is tot nu toe niet benut. 10.000 Ships zou dus zomaar eens daar meer van kunnen maken.

Overigens werd Nymeria pas een keer genoemd, toen Arya Stark haar direwolf naar Nymeria vernoemde. Ze was in elk geval interessant en de serie zal laten zien hoe Nymeria al haar Rhoynar-vluchtelingen uit Essos leidt, naar Dorne.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klassieke animatie-serie 'King of the Hill' keert terug
Series / Nieuws

Klassieke animatie-serie 'King of the Hill' keert terug

Na Beavis and Butthead keert er nu ook een andere beroemde serie van Mike Judge terug.

Onlangs werd nog aangekondigd dat Beavis and Butthead binnenkort zullen terugkeren, maar nu wordt er nog een beroemde serie van Mike Judge in een nieuw jasje gestoken.

Mike Judge en Greg Daniels hebben namelijk besloten om een nieuwe animatie-maatschappij genaamd Bandera Entertainment op te richten. En hoewel er meerdere projecten worden ontwikkeld, springt een herleving van King of the Hill er het meeste uit. De oorspronkelijke serie liep tussen 1997 en 2010.

Een gouden tijdperk
Daniels liet The Hollywood Reporter weten dat ze maar wat graag deel willen nemen aan de animatie-renaissance die momenteel plaatsvindt:

"We kunnen niet wachten om nieuwe tonen en stijlen naar de animatiewereld te brengen. We leven in een gouden tijdperk voor content, weet je. En daar valt ook animatie onder. Een van de dingen die we hebben besproken is om animatie naar allerlei genres te brengen."

Het is nog onduidelijk wanneer we de doorstart van King of the Hill kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult gave trailer van nieuwe misdaadserie 'Young Walander'
Series / Nieuws

Netflix onthult gave trailer van nieuwe misdaadserie 'Young Walander'

Young Wallander gaat door met zijn tweede seizoen op Netflix; check hier de trailer!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Young Wallander keert snel terug op Netflix. De streamingdienst heeft niet alleen de eerste trailer van het tweede seizoen van de populaire misdaadserie onthuld, ook weten we wanneer Young Wallander weer van start gaat!

Netflix onthulde vandaag dat Young Wallander vanaf 17 februari zijn tweede seizoen online zet. Onderaan dit artikel zie je verder de trailer voor het nieuwe seizoen van de Zweedse hitserie.

Young Wallander seizoen 2
Centraal in de serie staat de welbekende rechercheur Kurt Wallander. Hij is stuurloos, onzeker en weet niet wat zijn toekomst nog brengt nu hij weg is bij de politie. Maar de komst van een nieuwe hoofdinspecteur helpt hem.

Wallander krijgt zelfs het aanbod op zich bij de Major Crimes Unit te voegen en accepteert het. Daarop moet hij een hit-and-run aanslag onderzoeken bij een nachtclub.

Al snel vermoedt Wallander dat er veel meer aan de hand is; een vermoeden dat bewaarheid zal worden en leidt tot veel meer problemen. Nou, die problemen zijn duidelijk niet voorbij, want Young Wallander krijgt een tweede seizoen. Check hieronder de trailer:



Het eerste seizoen van Young Wallander zie je op Netflix. Op 17 februari lanceert de streamingdienst deel twee.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-serie '1883' neemt wel heel schokkende wending
Series / Nieuws

'Yellowstone'-serie '1883' neemt wel heel schokkende wending

1883 neemt heel onverwacht afscheid van een groot personage van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke aflevering van 1883 heeft tot nu toe duidelijk verteld over de gevaren die liggen op het pad naar Oregon. Sterker nog: een aantal kolonisten kwamen zelfs al om het leven in de reis.

Maar de grote personages van 1883 overleefden tot nu toe allemaal. Tot nu toe. Want in The Fangs of Freedom, de vijfde aflevering van de prequelserie op Yellowstone, werd een fanfavoriet personage gedood en is een duistere wending voor de tweede helft van het seizoen opgezet.

1883-dood
Elsa Dutton is de verteller van 1883 en haar hoop heeft de boel lekker lichtvaardig gehouden, met name als Ennis betrokken is. De twee personages ontwikkelden een liefde en werden samen het hart van de serie.

Maar hoewel acteur Eric Nelson gepresenteerd werd als 'series regular', loopt het niet goed met hem af. Ennis wordt namelijk neergeschoten in de aflevering en eindigt aan het einde terwijl hij Elsa probeert te beschermen onder de zoden.

Vijf van de zes bandieten die hen aanvallen komen meteen om het leven bij het vuurgevecht. Maar eentje weet het tot hun vee te schoppen, waarna Ennis erop af gaat en de bandiet vermoordt. De bandiet raakt hem echter ook, waarmee hij om het leven komt.

1883 eindigt z'n aflevering met Elsa die de bandiet doodt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings: Valhalla' heeft geweldig nieuws voor je
Series / Nieuws

'Vikings: Valhalla' heeft geweldig nieuws voor je

Vikings: Valhalla van Netflix gaat nog lang door als we het zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog een maand of wat en dan is Netflix-serie Vikings: Valhalla eindelijk te bingen. De serie is een vervolg op Vikings van History Channel en belooft nu al een groots avontuur te worden.

Niet alleen bestelde Netflix al een tweede seizoen, ook laat bedenker Jeb Stuart weten dat hij van plan is zelfs een derde seizoen te maken. En dat terwijl er nog geen enkele aflevering te streamen was!

Vikings: Valhalla seizoen 3!?
Stuart deelde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat hij ver vooruit plant. "We bevinden ons al in de voorbereidingen voor het derde seizoen. Er ligt nog veel materiaal op ons te wachten dat opwindend en groot is."

Netflix bestelde Vikings: Valhalla in 2019 en wilde toen al 24 (!) afleveringen laten maken. Nou, dat wordt wel geregeld, want de eerste acht vormen het eerste seizoen. De tweede reeks bestaat zeer waarschijnlijk ook uit acht afleveringen, waarna we er voor het derde seizoen dus nog eens acht mogen verwachten.

Ook deelde Stuart dat hij de serie echt vanaf het begin als een meer seizoenen tellende ervaring heeft gezien. Zo pitchte hij de serie en wil hij de personages alle ruimte geven om te groeien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' neemt een verrassende wending met seizoen 6
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' neemt een verrassende wending met seizoen 6

Peaky Blinders gaat namelijk voorbij de Tweede Wereldoorlog in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn twee manieren om een verhaal te vertellen: je bedenkt alles terwijl je bezig bent, of je heb vooraf nagedacht over het verhaal dat je wil vertellen en maakt dat waar. Voor Peaky Blinders geldt dat maker Steven Knight het beste van twee werelden combineert.

De producent heeft lange tijd gezegd dat hij de serie wilde laten eindigen precies op het moment dat het luchtalarm afgaat in Birmingham en de Blinders in angst naar de lucht kijken. Precies het begin van de Tweede Wereldoorlog. Maar dat is veranderd!

Peaky Blinders seizoen 6
Knight onthulde namelijk tijdens een recent interview met Empire dat het verhaal voorbij de Tweede Wereldoorlog gaat en misschien wel verder.

"Het draaide altijd om Groot-Brittannië tussen twee oorlogen. Hoe de les van de eerste oorlog niet geleerd was en herhaald werd," begon Knight.

"Het is ook het einde van het rijk: we betreden de Tweede Wereldoorlog en aan het eind daarvan is er geen rijk meer over. Maar ik heb de omvang veranderd. Het zal nu de Tweede Wereldoorlog voorbij gaan. Omdat ik denk dat de energie in de wereld is om dat te doen. Ik wil ook doorgaan en zien hoe het verder kan."

Duidelijk is ook dat 'ie nog veel langer door wil. "Ik denk dat dit zesde seizoen het eind van het begin is." Peaky Blinders zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.