Disney+ voegt deze series nieuw toe in februari

Disney+ voegt deze series nieuw toe in februari

Februari is een enorm drukke maand op Disney+ met heel wat nieuwe series.

Jim Pedd, 20 januari 2022 17:52

De maand februari wordt druk op Disney+. In dit overzicht zetten we alle series die alvast nieuw zijn aangekondigd voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het wordt druk!
VANAF 1 FEBRUARI
Pam & Tommy: Pam & Tommy speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James, “Yesterday”) en Tommy Lee (Sebastian Stan, “The Falcon & the Winter Soldier”). Nadat een ontevreden aannemer (Seth Rogen, “Long Shot”) de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS- nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen.

Mistresses (seizoen 1-4): Vier vriendinnen verlenen elkaar steun en advies terwijl ze de turbulente gebeurtenissen in het leven het hoofd bieden en te maken krijgen met beroering, geheimen en verraad, en dat alles binnen de gecompliceerde relaties die ze hebben gecreëerd.

VANAF 4 FEBRUARI
Best Friends Whenever (seizoen 1 en 2): Serie over twee hartsvriendinnen, Shelby en Cyd, die na een mislukt experiment alleen tezamen vooruit en terug in de tijd kunnen reizen en zo allerlei avonturen beleven met hun familie en vrienden.

Beecham House (seizoen 1): Delhi 1795 - John Beecham, een voormalige soldaat in de Oost-Indische Compagnie, is vastbesloten om het verleden achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen als een onafhankelijke handelaar. Hij neemt zijn intrek in een groots herenhuis.

Lost Cities with Albert Lin (seizoen 1): Lost Cities met Albert Lin combineert hi-tech archeologie, adembenemende beelden en echte verkenning om headliner-ontdekkingen te doen. Lost Cities brengt avontuur, wetenschap en archeologie samen via onze gastheer Albert Lin. Deze serie levert krachtige, emotionele verhalen met hi-tech beelden om de mysteries van het verleden levendig tot leven te brengen.

Snowdrop (seizoen 1): Een wanhopig liefdesverhaal tussen Youngro, een jeugdige vrouwelijke eerstejaarsstudent, en Sooho, een prestigieuze maar mysterieuze universitair afgestudeerde, die op een dag haar kamer binnenspringt, in een slaapzaal voor vrouwen, bedekt met bloed van het weglopen van een gevaarlijke situatie. Ondanks de strikte bewaking helpt ze hem bij het verbergen en genezen, wat hun relatie ontwikkelt die ingaat tegen het tragische tijdperk van 1987 in Seoul.

De Jonge Garde (seizoen 2): Een Nederlandse Disney Channel serie.

VANAF 16 FEBRUARI
My Wife and Kids (seizoen 1-4): Michael Kyle verlangt naar een traditioneel gezinsleven. Zijn vrouw Janet is echter effectenhandelaar, zijn zoon Michael Junior is fan van gangster rap en zijn dochters zijn onhandelbaar. Een traditioneel gezinsleven zit er voor Michael dan ook niet in.

The Story of God with Morgan Freeman: Morgan Freeman is op zoek naar antwoorden op de grote geloofsvragen van mensen uit verschillende culturen en religies, met in het bijzonder de religies met een god. Hiermee komt hij op historische plaatsen in de wereld en laat hij de lokale mensen aan het woord, die vertellen over hun ervaring met het geloof bij de betreffende historische plaatsen.

Grid (seizoen 1): Londen wordt aangevallen door een groep moslim- terroristen en een speciaal team van Britten en Amerikanen krijgt de opdracht om deze groep op te pakken. Het team bestaat uit de Amerikanen Maren Jackson, Max Canary en Raza Michaels en de Britten Derek Jennings en Emily Tuthill. Centraal staat de emotionele schade van de slachtoffers van terrorisme, maar ook van de bestrijders daarvan.

VANAF 21 FEBRUARI
The Walking Dead (seizoen 11B): In februari keert 'The Walking Dead' terug. Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.

VANAF 23 FEBRUARI
Wicked Tuna (seizoen 8): Het is het seizoen voor blauwvintonijn in de Outer Banks bij de kust van North Carolina, en de lokale vloot is helemaal klaar om deze winstgevende reuzen te vangen. Maar als er boten uit het Noorden de zuidelijke wateren invaren om hun deel van de quota op te strijken, zijn de lokale vissers niet blij. Deze oorlog zal absoluut niet vriendschappelijk zijn.

Find me in Paris (seizoen 3): Lena, studente aan de Parijse operaballetschool in 1905, wordt per ongeluk een tijdreiziger en belandt in het jaar 2018. Haar vriend Henri blijft achter, maar ze vinden een manier om met elkaar te kunnen communiceren.

Proud Family (seizoen 1): Volg de avonturen en tegenslagen van Penny, een typisch Afrikaans-Amerikaans meisje dat haar best doet om door de beginjaren van de tiener-dom te navigeren.

Lees meer over: Disney Plus, Februari

Populair nieuws