search

Ons nieuws van donderdag 20 januari 2022

Foto 'Narcos'-achtige Netflix-serie 'Griselda' toont onherkenbare Sofia Vergara
Series / Foto's

Foto 'Narcos'-achtige Netflix-serie 'Griselda' toont onherkenbare Sofia Vergara

Griselda Blanco was een van de beruchtste drugsdealers ter wereld in dezelfde tijd als Pablo Escobar.

Netflix heeft de eerste foto vrijgegeven van Modern Family-actrice Sofia Vergara als de beruchte Colombiaanse zakenvrouw/kartelbaas Griselda Blanco in de zesdelige miniserie Griselda. Je ziet de foto hierboven.

De serie komt uit de koker van hetzelfde team dat eerder Narcos maakte en laat zien hoe de drugsdame actief was in de jaren '80 tot en met begin 2000. Griselda was een belangrijke speler in het Medellin Cartel, een criminele organisatie die werd geleid door Pablo Escobar. Griselda zelf was degene die cocaïnesmokkel introduceerde aan Escobar.

Koningin van het kartel
Griselda zou daarnaast ook verantwoordelijk zijn geweest voor zeker 200 moorden en was ook de eerste vrouwelijke crimineel die miljardair werd door haar praktijken.

Vergara wordt in de serie omringd door acteurs als Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aiden Martinez, Martin Rodriguez en Jose Zuniga.

Het is nog onduidelijk wanneer Griselda te streamen zal zijn via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt deze series nieuw toe in februari
Series / Featured

Disney+ voegt deze series nieuw toe in februari

Februari is een enorm drukke maand op Disney+ met heel wat nieuwe series.

De maand februari wordt druk op Disney+. In dit overzicht zetten we alle series die alvast nieuw zijn aangekondigd voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het wordt druk!

VANAF 1 FEBRUARI
Pam & Tommy: Pam & Tommy speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James, "Yesterday") en Tommy Lee (Sebastian Stan, "The Falcon & the Winter Soldier"). Nadat een ontevreden aannemer (Seth Rogen, "Long Shot") de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS- nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen.

Mistresses (seizoen 1-4): Vier vriendinnen verlenen elkaar steun en advies terwijl ze de turbulente gebeurtenissen in het leven het hoofd bieden en te maken krijgen met beroering, geheimen en verraad, en dat alles binnen de gecompliceerde relaties die ze hebben gecreëerd.

VANAF 4 FEBRUARI
Best Friends Whenever (seizoen 1 en 2): Serie over twee hartsvriendinnen, Shelby en Cyd, die na een mislukt experiment alleen tezamen vooruit en terug in de tijd kunnen reizen en zo allerlei avonturen beleven met hun familie en vrienden.

Beecham House (seizoen 1): Delhi 1795 - John Beecham, een voormalige soldaat in de Oost-Indische Compagnie, is vastbesloten om het verleden achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen als een onafhankelijke handelaar. Hij neemt zijn intrek in een groots herenhuis.

Lost Cities with Albert Lin (seizoen 1): Lost Cities met Albert Lin combineert hi-tech archeologie, adembenemende beelden en echte verkenning om headliner-ontdekkingen te doen. Lost Cities brengt avontuur, wetenschap en archeologie samen via onze gastheer Albert Lin. Deze serie levert krachtige, emotionele verhalen met hi-tech beelden om de mysteries van het verleden levendig tot leven te brengen.

Snowdrop (seizoen 1): Een wanhopig liefdesverhaal tussen Youngro, een jeugdige vrouwelijke eerstejaarsstudent, en Sooho, een prestigieuze maar mysterieuze universitair afgestudeerde, die op een dag haar kamer binnenspringt, in een slaapzaal voor vrouwen, bedekt met bloed van het weglopen van een gevaarlijke situatie. Ondanks de strikte bewaking helpt ze hem bij het verbergen en genezen, wat hun relatie ontwikkelt die ingaat tegen het tragische tijdperk van 1987 in Seoul.

De Jonge Garde (seizoen 2): Een Nederlandse Disney Channel serie.

VANAF 16 FEBRUARI
My Wife and Kids (seizoen 1-4): Michael Kyle verlangt naar een traditioneel gezinsleven. Zijn vrouw Janet is echter effectenhandelaar, zijn zoon Michael Junior is fan van gangster rap en zijn dochters zijn onhandelbaar. Een traditioneel gezinsleven zit er voor Michael dan ook niet in.

The Story of God with Morgan Freeman: Morgan Freeman is op zoek naar antwoorden op de grote geloofsvragen van mensen uit verschillende culturen en religies, met in het bijzonder de religies met een god. Hiermee komt hij op historische plaatsen in de wereld en laat hij de lokale mensen aan het woord, die vertellen over hun ervaring met het geloof bij de betreffende historische plaatsen.

Grid (seizoen 1): Londen wordt aangevallen door een groep moslim- terroristen en een speciaal team van Britten en Amerikanen krijgt de opdracht om deze groep op te pakken. Het team bestaat uit de Amerikanen Maren Jackson, Max Canary en Raza Michaels en de Britten Derek Jennings en Emily Tuthill. Centraal staat de emotionele schade van de slachtoffers van terrorisme, maar ook van de bestrijders daarvan.

VANAF 21 FEBRUARI
The Walking Dead (seizoen 11B): In februari keert 'The Walking Dead' terug. Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.

VANAF 23 FEBRUARI
Wicked Tuna (seizoen 8): Het is het seizoen voor blauwvintonijn in de Outer Banks bij de kust van North Carolina, en de lokale vloot is helemaal klaar om deze winstgevende reuzen te vangen. Maar als er boten uit het Noorden de zuidelijke wateren invaren om hun deel van de quota op te strijken, zijn de lokale vissers niet blij. Deze oorlog zal absoluut niet vriendschappelijk zijn.

Find me in Paris (seizoen 3): Lena, studente aan de Parijse operaballetschool in 1905, wordt per ongeluk een tijdreiziger en belandt in het jaar 2018. Haar vriend Henri blijft achter, maar ze vinden een manier om met elkaar te kunnen communiceren.

Proud Family (seizoen 1): Volg de avonturen en tegenslagen van Penny, een typisch Afrikaans-Amerikaans meisje dat haar best doet om door de beginjaren van de tiener-dom te navigeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bikkelharde gevechten in nieuwe trailer 'Reacher'
Series / Nieuws

Bikkelharde gevechten in nieuwe trailer 'Reacher'

Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf begin februari te bekijken op het Prime Video streamingplatform...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste trailer die de wereld in werd gestuurd van de aankomende actieserie Reacher liet reeds het beste vermoeden. Nu is er door Amazon een nieuw fragment uit de reeks vrijgegeven in de aanloop naar de lancering begin februari.

De serie Reacher vertelt het verhaal van Jack Reacher. Hij is een voormalig militair politieonderzoeker die ondertussen terug het leven als normale burger heeft opgenomen. Hij zwerft doorheen het hele land met alleen maar noodzakelijke spullen op zak. Een telefoon? Die heeft hij niet.

Uiteindelijk komt Jack terecht in een kleine stad in Georgia. Meteen na zijn aankomst hier wordt hij echter gearresteerd. De plaatselijke politie verdenkt de man immers van moord. Jack stelt vervolgens alles in het werk om zijn onschuld te bewijzen. Hoe dieper hij zichzelf ingraaft in de zaak, des te duidelijker het echter wordt dat er iets flink mis is...

Killing Floor
Voor het eerste seizoen van de serie Reacher geldt dat ze is gebaseerd op het boek genaamd Killing Floor van Lee Child. Het was de Emmy-winnaar Nick Santora die er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat het boek verwerkt kon worden tot scenario voor een serie.

De cast van de reeks bestaat buiten Alan Ritchson ook uit namen als Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson en Maria Sten.

Het eerste seizoen van Reacher is te bekijken bij Prime Video vanaf 4 februari.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert zomerse trailer van nieuwe serie 'Cielo Grande'
Series / Nieuws

Netflix lanceert zomerse trailer van nieuwe serie 'Cielo Grande'

De gloednieuwe muzikale dramaserie verschijnt komende maand op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor Netflix-abonnees die houden van zon, watersporten, een gezonde portie drama en... muziek! Komende maand verschijnt op Netflix namelijk de gloednieuwe dramareeks Cielo Grande. De eerste beelden van deze nieuwe serie zijn ondertussen door Netflix de wereld ingestuurd.

In Cielo Grande maken we onder meer kennis met Steffi die ervoor kiest om in de zomervakantie af te reizen naar het Argentijnse watersportresort Cielo Grande. Steffi zal hier deelnemen aan een spannende wakeboardwedstrijd.

In het resort werken heel wat jonge mensen die allemaal over dezelfde passie beschikken, namelijk watersport. Samen proberen ze hun beste beentje voor te zetten om het hotel overeind te houden. Dat is echter niet altijd even eenvoudig.

Muziek
Cielo Grande profileert zich als een muzikale dramaserie waardoor ze veel weg heeft van een musical. De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen als Pilar Pascual, Giulia Guerrini, Luan Brum, Abril di Yorio, Thais Rippel en Ví­ctor Varona.

De opnamelocatie voor deze gloednieuwe reeks is Tigre in Argentinië. Wil jij alvast een glimp opvangen van wat deze nieuwe reeks allemaal te bieden zal hebben? Dat kan met de onderstaande trailer.

Cielo Grande is te bekijken op Netflix vanaf 16 februari.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de meer dan 20 nieuwe series op Netflix in februari
Series / Featured

Dit zijn de meer dan 20 nieuwe series op Netflix in februari

Netflix maakt van elke maand weer een feest en dat geldt zeker ook voor februari!

Het wordt druk in februari op Netflix! Zojuist is het complete overzicht met al het nieuws voor de komende maand vrijgegeven. We duiken er meteen in.

VANAF 1 FEBRUARI
Raising Dion (seizoen 2): Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

VANAF 2 FEBRUARI
Dark Desire (seizoen 2): Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

VANAF 3 FEBRUARI
Murderville: In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.

Finding Ola: Ola gaat na een ingrijpende gebeurtenis op zelfontdekkingsreis terwijl ze twee kinderen moet opvoeden en de eindjes aan elkaar moet zien te knopen.

VANAF 4 FEBRUARI
Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

VANAF 6 FEBRUARI
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

VANAF 8 FEBRUARI
Love is Blind Japan (ook op 15 en 22 februari): Potentiële huwelijkspartners in Japan ontmoeten elkaar in deze reality-datingserie. Ze daten en verloven zich ... zonder elkaar ooit te hebben gezien.

VANAF 9 FEBRUARI
Ideias í  Venda: Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.

Disenchantment (deel 4): Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

VANAF 10 FEBRUARI
Until Life Do Us Part: Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Zij worstelen tussen de eisen van hun bedrijf waarin ze huwelijken plannen en hun eigen persoonlijke crisissen.

VANAF 11 FEBRUARI
Toy Boy (seizoen 2): Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Love is Blind (seizoen 2; ook op 18 en 25 februari): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

VANAF 14 FEBRUARI
Devotion, a Story of Love and Desire: Een schijnbaar gelukkig huwelijk begint uiteen te vallen als de man wordt beschuldigd van ontrouw en beide echtgenoten in de verleiding komen door andere verlangens.

Fishbowl Wives: Zes ongelukkig getrouwde vrouwen in een luxe appartementencomplex kunnen de verleiding van vreemdgaan niet weerstaan. Gebaseerd op de mangaserie van Kurosawa R.

VANAF 17 FEBRUARI
Young Wallander: Killer's Shadow: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 9 en 10: In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

VANAF 18 FEBRUARI
One of Us is Lying: Vijf wanhopige scholieren moeten nablijven. Maar een moord, en geheimen, houden hen samen terwijl zich een kat-en-muisspel met de moordenaar ontvouwt.

Space Force (seizoen 2): Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

VANAF 25 FEBRUARI
Back to 15: Anita is ontevreden over haar baan en haar persoonlijke leven, maar ontdekt een manier om weer 15 te worden. Wat verandert ze aan haar verleden? Met Maisa in de hoofdrol.

Vikings: Valhalla: Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bijzonder gave video van 'The Lord of the Rings'-logo onthuld!
Series / Video/clip/featurette

Bijzonder gave video van 'The Lord of the Rings'-logo onthuld!

Het logo van The Lord of the Rings: The Rings of Power vereiste een wel heel complex proces.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon onthulde gisteren de titel van The Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie is de eerste die ooit gemaakt wordt rond Midden-Aarde van J.R.R. Tolkien en ziet er nu al enorm spectaculair uit. Om de titel te onthullen, kwam Amazon bovendien met een unieke video.

Die video laat zien hoe gesmolten metaal in een mal van duurzaam geteeld sequoiahout wordt gegoten. Daar vormen zich op spectaculaire wijze de letters van The Lord of the Rings: The Rings of Power, waarmee de titel dan eindelijk onthuld is. In een nieuwe video laat Prime Video zien hoe complex het proces was.

Zeer bijzondere video
Om te voorkomen dat het hout in brand vloog, was behoorlijk wat technische vaardigheid nodig. Maar dat lukte duidelijk. Check hieronder de video van achter de schermen: Het is interessant om te zien hoe Amazon er zelfs bij de onthulling van de titel van de serie kiest voor praktische effecten en dus geen met de computer gegenereerd materiaal.

Laten we hopen dat 't een hint is naar de look en feel van The Lord of the Rings: The Rings of Power, die op locatie in Nieuw-Zeeland opgenomen is in het geval van het eerste seizoen (het tweede is verkast naar het Verenigd Koninkrijk).



De serie van Prime Video duikt in het smeden van de toverringen door Sauron en de elfen en laat zien hoe die ontstaan zijn. Ook zien we onder meer de val van Númenor, een bijzonder mooi koninkrijk dat op een eiland voor de kust van Midden-Aarde ligt. The Lord of the Rings: The Rings of Power is de eerste live-action Lord of the Rings-content sinds we in 2014 het einde van de The Hobbit-trilogie konden zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The Walking Dead' seizoen 11B hint naar terugkeer in februari
Series / Trailer

Trailer 'The Walking Dead' seizoen 11B hint naar terugkeer in februari

De niet-zo-idyllische motieven van het Commonwealth spelen een rol in dit middelste deel van het afsluitende seizoen.

Het afsluitende elfde seizoen van The Walking Dead startte verleden jaar augustus al met de eerste acht afleveringen. Het seizoen zal nog twee keer terugkeren met in beide gevallen weer acht afleveringen. Hieronder zie je de trailer voor seizoen 11B.

De onderstaande nieuwe beelden, die je hieronder kunt bekijken, toont de belangrijkste overlevenden terwijl ze worden geconfronteerd met verschillende bedreigingen, waaronder de niet-zo-idyllische motieven van het Commonwealth. Het geeft ons ook een voorproefje van de actievolle sequenties waarbij onze helden in moeilijke situaties terechtkomen.

Seizoen 11B start op 21 februari op Disney+ en FOX
"Dit is het moment waarop jullie allemaal hebben gewacht! Deel twee van de epische driedelige The Walking Dead seriefinale keert terug op 20 februari," valt er op de Twitter-pagina van The Walking Dead te lezen.

In Nederland volg je The Walking Dead op Disney+ of de zender FOX. Hieronder zie je de trailer voor seizoen 11B. Vermoedelijk in Nederland vanaf 21 februari. Later dit jaar volgt seizoen 11C.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aangrijpende trailer 'Outlander' seizoen 6!
Series / Trailer

Aangrijpende trailer 'Outlander' seizoen 6!

Claire en James Fraser keren na een onderbreking van twee jaar eindelijk terug.

Starz heeft de trailer voor het zesde seizoen van zijn romantische tijdreisdrama Outlander online gezet. De serie zal begin maart op de Amerikaanse premium kabelzender terugkeren. In Nederland is dat waarschijnlijk wekelijks dat op Netflix.

De serie, die terugkeert na een onderbreking van bijna twee jaar, zet de saga voort van Claire en James Fraser die zich nu in het koloniale North Carolina bevinden terwijl de Amerikaanse revolutie start.

Flinke seizoensstart: 90 minuten
Het nieuwe seizoen heeft een kortere looptijd met acht afleveringen, maar elke aflevering heeft een langere speelduur, waaronder een seizoenspremière van maar liefst negentig minuten.

De productie van het volgende seizoen, met zestien afleveringen, begint later dit jaar. Recent werd duidelijk dat het nog niet zeker is of Outlander ook een achtste seizoen zal krijgen.



Bekijk de eerste vijf seizoenen van Outlander gewoon nog op Netflix en hieronder de video Fergus in Season 6. Vanaf 6 maart zie je seizoen zes op dezelfde streamingdienst.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert de cast van 'How I Met Your Mother' terug!?
Series / Nieuws

Keert de cast van 'How I Met Your Mother' terug!?

How I Met Your Father zou wat castleden van de oorspronkelijke serie terug kunnen brengen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens de producenten van How I Met Your Father, kunnen oorspronkelijke castleden van How I Met Your Mother ook te zien zijn in de nieuwe serie.

How I Met Your Mother was tussen 2005 en 2014 te zien en met negen seizoenen en meer dan tweehonderd afleveringen een groot succes. Het is dus niet gek dat er een spin-off gemaakt werd, met Hilary Duff in de hoofdrol.

Terugkerende cast?
Tijdens een interview met Screen Rant, vertelden showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dat oorspronkelijke castleden van How I Met Your Mother te zien kunnen zijn in de serie.

"Ja, dat kan absoluut. Ik bedoel, wat volgens mij zo cool is aan deze serie en zijn oorsprong als vervolg is de connectie: we leven in dezelfde versie van New York; hetzelfde televisieuniversum als het origineel," begonnen ze hun opmerking.

"De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Of het nou om locaties gaat waar onze personages mee te maken kregen, of de willekeurige personages op de achtergrond die alleen de meest diehard fans ooit zullen herkennen. Of het moment dat Neil Patrick Harris op een dag door de deuren van Sid's bar loopt. Het kan allemaal."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste echte verhaaldetails 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthuld
Series / Nieuws

Eerste echte verhaaldetails 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthuld

The Lord of the Rings: The Rings of Power is in september op Prime Video te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft de eerste verhaaldetails voor hun aankomende The Lord of the Rings-serie onthuld. De verfilming van de franchise van J.R.R. Tolkien is gesitueerd in de tweede era van Midden-Aarde en heeft de titel The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Sinds 2017 werkt Amazon aan de serie. De showrunners zijn J.D. Payne en Patrick McKay en de acht afleveringen van het eerste seizoen zijn geregisseerd door J.A. Bayona, Wayne Che Yip, en Charlotte Brändström.

The Lord of the Rings-details
Niet alleen onthulde Amazon de titel van de serie, ook is er een nieuwe synopsis van het verhaal. Die laat zien wat we mogen verwachten:

Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt voor het eerst de heldhaftige legendes van de Tweede Era van de geschiedenis van Midden-Aarde tot leven. Dit epische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of the Rings af, en neemt de kijkers mee terug naar een tijdperk waarin grote krachten gemaakt werden, koninkrijken tot glorie rezen en vervolgens ten val kwamen; onwaarschijnlijke helden op de proef gesteld werden, hoop aan het dunste draadje hing en een van de grootste schurken die ooit uit de pen van Tolkien kwam de wereld in duisternis dreigde te dompelen.

Beginnend met relatieve vrede, volgt de serie een ensemble van personages, zowel bekend als nieuw, terwijl zij de lang gevreesde wederopstanding van het kwaad in Midden-Aarde onder ogen komen. Van de duistere dieptes van de Misty Mountains tot de majestueuze elfenhoofdstad Lindon en het adembenemende eilandkoninkrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart: deze koninkrijken en personages zullen een nalatenschap achterlaten dat nog lang na hun dood herinnerd wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett'-fans zijn helemaal wild na de nieuwe onthulling
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett'-fans zijn helemaal wild na de nieuwe onthulling

Fans van The Book of Boba Fett kunnen niet wachten op volgende week!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Book of Boba Fett bouwt op naar een grote oorlog tussen Boba Fett en het Pyke-syndicaat over de beheersing van de onderwereld van Tatooine. De Pykes lijken heel wat hulpbronnen en manschappen te hebben, maar Fett heeft nog een geheime kaart te spelen!

In The Book of Boba Fett zien we in aflevering 4, met de titel The Gahtering Storm, dat Fett een boel mensen al achter de hand heeft. Denk aan Master Assassin Fennec Shand, maar ook aan de straatbende The Mods, de gevreesde Wookiee-huurling Black Krrsantan en de Rancor die hij recent nog kreeg.

The Book of Boba Fett-fans
Maar Fett heeft ook een hele grote berg aan credits ter beschikking. Wat betekent dat hij meer vuurkracht kan kopen.

Shand zegt: "credits kunnen spieren kopen, als je maar weet waar je moet zoeken". Vervolgens horen we de muziek die je kent van The Mandalorian, namelijk het themalied van Din Djarin. En daardoor draaien fans helemaal door!

Check hieronder wat van de reacties:



The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete Netflix-serie wint van Disney+ en Prime Video
Series / Nieuws

Fanfavoriete Netflix-serie wint van Disney+ en Prime Video

The Witcher scoort wederom enorm goed op Netflix en staat nu bovenaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen jaren hebben een paar Netflix-series hun weg weten te vinden in de wereld van grote fantasyprojecten. De verfilming van The Witcher is er daar zonder meer een van.

Het tweede seizoen van The Witcher ging met een groots debuut van start en zorgt voor veel discussie onder fans. Nielsen publiceerde nieuwe kijkcijfers en laat zien dat de serie uiterst populair blijft.

Netflix is de winnaar
Netflix blijkt weer eens te winnen in het gevecht om de kijker. The Witcher seizoen 2 werd maar liefst 2.191 miljoen minuten bekeken in de week van 13 december. Dat is vele malen meer dan Hawkeye op dat moment van Disney+, dat toen 580 miljoen minuten gekeken werd, en meer dan The Wheel of Time met 467 miljoen minuten.

De cijfers van Nielsen komen overeen met de door Netflix zelf vrijgegeven cijfers, waarin geclaimd werd dat het nieuwe seizoen in totaal 462,5 miljoen uur gekeken werd in de eerste 28 dagen na de release. Daarmee was dit het zevende grootste Engelstalige debuut in de geschiedenis van de streamingdienst.

Het tweede seizoen van The Witcher duikt dieper in de oorsprong van Geralt of Rivia, die besluit Cirilla mee te nemen naar zijn jeugdthuis, Kaer Morhen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gigantisch vette 'The Book of Boba Fett'-hint belooft veel goeds
Series / Nieuws

Deze gigantisch vette 'The Book of Boba Fett'-hint belooft veel goeds

Star Wars-serie The Book of Boba Fett hint op een toffe crossover.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett heeft een wel heel opvallende teaser aan het einde van de vierde aflevering. Het wordt wat de komende tijd!

Let op: vanaf hier volgen grote spoilers!

Alles is in The Book of Boba Fett nu in stelling gebracht om de laatste twee afleveringen een keiharde oorlog te laten zien tussen Lord Fett en de Pykes. Nadat de misdaadfamilies van Mos Espa neutraal zeggen te zijn, realiseert Fett zich dat hij meer mensen nodig heeft.

The Book of Boba Fett
Fett weet onder meer Black Krrsantan in te huren, de premiejager en Wookiee die ingehuurd was om hem te doden. En de nieuwe Rancor weet angst te zaaien onder de geharde criminelen. Maar tegen het einde vraagt Fennec Shang hoeveel geld haar baas heeft.

Duidelijk is dat 'ie spierkracht nodig heeft en dat zegt Fennec ook. Waarop we ineens het themalied van Din Djarin uit The Mandalorian horen.

Het moge duidelijk zijn dat hij daarmee wat te doen krijgt in het nieuwe gevecht van Boba Fett over de heerschappij over woestijnplaneet Tatooine en zijn onderwereld. Het biedt ons ook wat inzicht in wat we van de derde rits van The Mandalorian mogen verwachten. Geen wonder dat dit seizoen 2.5 heet!

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Father'-ster durfde de reboot eerst niet te maken
Series / Nieuws

'How I Met Your Father'-ster durfde de reboot eerst niet te maken

Hilary Duff twijfelde wel even voordat ze tekende voor de spin-off van How I Met Your Mother.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hilary Duff speelt de hoofdrol in How I Met Your Father. Ze is te zien als Sophie in de serie, die twee verschillende tijdlijnen 'volgt'.

In een van die tijdlijnen, in 2050, vertelt Kim Cattrall als Sophie het verhaal van hoe ze de liefde van haar leven leerde kennen. Duff speelt in 2020 de rol van een jonge Sophie, die wat jonger is en hopeloos romantisch. Hoewel ze een boel mislukte Tinder-dates achter de rug heeft, gelooft de jonge Sophie in de liefde.

Twijfels over How I Met Your Father
De serie is prima van start gegaan met How I Met Your Father op Hulu en wordt goed ontvangen. En heeft een charmante cast, die naast Duff en Cattrall ook bestaat uit Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran en Tom Ainsley.

Maar tijdens een interview vertelde Duff over het nalatenschap van How I Met Your Mother en gaf ze toe dat ze twijfelde over de reboot. De oorspronkelijke serie was geliefd en 'perfect':

"Ik kreeg een belletje van mijn manager, die vertelde dat er een project was waarover ze het wilden hebben met mij. Toen hoorde ik de titel en zei ik: 'maak je een grap? Wat!?' De oorspronkelijke serie was zo geliefd en zo bizar perfect. Dus ik zei: 'Ik wil geen reboot maken'. Ik was ook wel nerveus over het sitcom-aspect, want ik heb nooit eerder een multi-cam gemaakt, maar ik las het script en zag dat dit alles is wat je wil van een komedie. Er zitten lichthartige momenten in, grappige momenten en soms was het lekker overdreven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'The Boys'-personage zat jarenlang gevangen
Series / Nieuws

Dit 'The Boys'-personage zat jarenlang gevangen

Soldier Boy is belust op wraak als we hem weer zien in de serie The Boys.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jensen Ackles onthult hoe Soldier Boy geïntroduceerd wordt in het derde seizoen van Prime Video-serie The Boys.

Het tweede seizoen bracht The Boys naar heel nieuwe hoogtes. De satirische serie lijkt de boel nog meer op te blazen met het aankomende derde seizoen. Dat zal in juni van start gaan op Prime Video en een recente trailer onthulde onder meer Homelander en Starlight, die allebei weer terug zijn.

The Boys seizoen 3
Het derde seizoen komt met een paar opwindende nieuwe personages. Zo zien we het team Payback het debuut op het kleine scherm maken. Daaronder bevindt zich ook Ackles als Soldier Boy, een van de oorspronkelijke superhelden van Vought.

Zijn komst in The Boys zat er al langer aan te komen, want hij werd gecast nog voordat de serie z'n tweede seizoen had laten zien. Nu vertelt Ackles:

"Dus wat er gebeurt - en ik denk niet dat dit een geheim is, ik geef dus niets weg - is dat ze mij min of meer vinden. In essentie heb ik best een tijdje gevangen gezeten. Dus als ze mij vinden, heb ik een baard en zie ik eruit als Cast Away. Maar ze maken me schoon en ik krijg weer een superheldenpak aan en mag los," aldus de acteur.

The Boys zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.