Bikkelharde gevechten in nieuwe trailer 'Reacher'

Bikkelharde gevechten in nieuwe trailer 'Reacher'

Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf begin februari te bekijken op het Prime Video streamingplatform...

Geoffrey Ketels, 20 januari 2022 15:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste trailer die de wereld in werd gestuurd van de aankomende actieserie Reacher liet reeds het beste vermoeden. Nu is er door Amazon een nieuw fragment uit de reeks vrijgegeven in de aanloop naar de lancering begin februari.
De serie Reacher vertelt het verhaal van Jack Reacher. Hij is een voormalig militair politieonderzoeker die ondertussen terug het leven als normale burger heeft opgenomen. Hij zwerft doorheen het hele land met alleen maar noodzakelijke spullen op zak. Een telefoon? Die heeft hij niet.

Uiteindelijk komt Jack terecht in een kleine stad in Georgia. Meteen na zijn aankomst hier wordt hij echter gearresteerd. De plaatselijke politie verdenkt de man immers van moord. Jack stelt vervolgens alles in het werk om zijn onschuld te bewijzen. Hoe dieper hij zichzelf ingraaft in de zaak, des te duidelijker het echter wordt dat er iets flink mis is...

Killing Floor
Voor het eerste seizoen van de serie Reacher geldt dat ze is gebaseerd op het boek genaamd Killing Floor van Lee Child. Het was de Emmy-winnaar Nick Santora die er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat het boek verwerkt kon worden tot scenario voor een serie.

De cast van de reeks bestaat buiten Alan Ritchson ook uit namen als Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson en Maria Sten.

Het eerste seizoen van Reacher is te bekijken bij Prime Video vanaf 4 februari.Lees meer over: Reacher, serie, series, Amazon, Prime Video

Populair nieuws