Eindelijk laat 'Shadow and Bone' een fanfavoriete groep compleet zien!

De serie Shadow and Bone heeft nu eindelijk z'n Crows helemaal bij elkaar.

Jim Pedd, 22-01-2022 11:54

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Een gloednieuwe foto van achter de schermen van Shadow and Bone seizoen 2 laat voor het eerst alle zes de Crows samen zien!
De serie Shadow and Bone van Netflix is gebaseerd op de bestselling boekenreeks van Leigh Bardugo. De franchise is het verhaal van Alina Starkov, de ongelofelijk machtige Sun Summoner die erachter komt dat haar vermogen zomaar eens haar thuisland zou kunnen redden van 'The Fold', een vreselijke plek die het land in tweeën snijdt.

Shadow and Bone
De serie is gebaseerd op de boekentrilogie Shadow and Bone, maar een subplot volgt de Six of Crows, waarin we vijf van de zes Crows zien: Kaz Brekker (Freddy Carter), Inej Ghafa (Amita Suman), Jesper Fahey (Kit Young), Nina Zenik (Danielle Galligan) en Matthias Helvar (Calahan Skogman).

De Crows zijn een stel slimme dieven en bedriegers. De zesde Crow uit de boeken, Wylan Hendriks, was niet in de eerste serie te zien, waarna fans hoopten dat hij gecast zou worden. Vorige week bleek dat Jack Wolfe de eer te beurt viel en nu zien we hem al op de set.

Check hieronder de foto! Shadow and Bone zie je op Netflix.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Crows, Leigh Bardugo

Populair nieuws