Verrassende terugkeer in trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 2

'Star Trek: Picard' seizoen 2 volledige trailer

Veel bekende gezichten in dit volgende seizoen van de Star Trek-serie.

Bram de Groot, 22 januari 2022 12:59

Paramount+ heeft de officiële trailer voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard in première laten gaan. De serie zal op 3 maart op de dienst verschijnen.
Bovendien is bevestigd dat de serie internationaal uitgezonden zal blijven worden op Amazon Prime, met afleveringen die binnen enkele uren na de Amerikaanse release op de streamingdienst verschijnen. Dus ook in Nederland.

De tien afleveringen tellende nieuwe reeks, die zal duren tot 5 mei, ziet de terugkeer van de almachtige Q (John de Lancie) die een alternatieve realiteit creëert die de Aarde in een totalitaire staat stort.

Alleen Jean-Luc Picard en zijn landgenoten van het eerste seizoen lijken te beseffen dat er iets is veranderd en ze moeten terugkeren naar het 21e-eeuwse Los Angeles om de zaken recht te zetten.

Nieuwe trailer met Whoopi Goldberg
De trailer toont de eerste blik op Whoopi Goldberg die terugkeert als Guinan. Maar je ziet ook Annie Wersching als de Borg-koningin. Andere gezichten komen van Santiago Cabrera, Alison Pill, Michelle Hurd en Evan Evagora, samen met Jeri Ryans Seven-of-Nine en De Romulan-huishoudster Laris van Orla Brady.


Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: Star Trek, Picard, Patrick Stewart, The Next Generation, Star Trek Discovery, John de Lancie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws