search
'The Walking Dead' brengt legendarisch personage terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt legendarisch personage terug

Tales of the Walking Dead lijkt niemand minder dan Tyreese terug te brengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het The Walking Dead-universum lijkt niet klaar met Tyreese Williams. Acteur Chad Coleman speelde de rol van de met een hamer werkende overlever in seizoen 3-5 van The Walking Dead. Wellicht keert hij terug in Tales of the Walking Dead.

Tales of the Walking Dead is de nieuwste serie in de franchise en wordt op dit moment opgenomen in Georgia. De serie krijgt in z'n eerste seizoen zes standalone afleveringen, die zowel draaien om bekende als nieuwe personages. Het kan daarbij ook gaan om personages die al dood zijn in de serie en spin-offs.

Tales of the Walking Dead
Coleman zorgde voor speculatie over een terugkeer in de serie Tales of the Walking Dead, nadat hij "toevallig" franchise-regisseur Michael E. Strazemis "tegen het lijf liep".

Stratazemis maakte zijn regiedebuut in de franchise in seizoen 4, met de aflevering The Grove, die zich focustte op Tyreese en Carol.

Coleman's recente Instagram-activiteit hint er bovendien op dat de acteur zich in en rond Atlanta bevindt, niet ver van de set van Tales of the Walking Dead in Buford, Georgia.

Bovendien deelde de acteur al eens de teaser poster van Tales of the Walking Dead op zijn Instagram-account, nadat AMC de spin-off bestelde.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen