search
Einde in zicht voor megahit 'Sex Education' van Netflix?

Einde in zicht voor megahit 'Sex Education' van Netflix?

De cast van Sex Education begint natuurlijk wat oud te worden voor de rollen die ze spelen.

Jim Pedd
Aimee Lou Wood ging recent in op de toekomst van Sex Education. De serie van Netflix was immens populair en vertelt een coming-of-age verhaal.

Sex Education kijkt uiterst genuanceerd naar de pijnlijke momenten en de leukere momenten van het leven van tieners. Sex Education draait om de leerlingen en de medewerkers van Moordale High. Maar nadat de school verkocht werd aan het einde van seizoen 3, was meteen onzeker waar het heen zou gaan.

Sex Education seizoen 4
Sex Education eindigde zijn derde seizoen met een cliffhanger. En het begint erop te lijken dat we daar niet nog een van gaan krijgen.

Wood sprak met Variety en vertelde dat de serie volgens haar niet eens meer zo heel lang door kan gaan. Immers worden de castleden allemaal snel ouder.

"We moeten wel, want ik ga snel richting de 30. We zouden misschien wel naar de universiteit kunnen, maar eerlijk gezegd zie ik het niet zitten een nieuwe student te spelen op mijn 45ste. Het moet wel tot een einde komen, al vind ik dat wel jammer. Tegelijk denk ik ook dat je moet stoppen terwijl mensen nog meer willen zien. Je moet altijd stoppen op een hoogtepunt en voorkomen dat mensen denken: 'Ik zou echt willen dat ze stoppen'."

Sex Education seizoen 1 tot en met 3 zie je op Netflix.Aanbevolen artikelen