search
Nieuw op Netflix: 'Neymar: The Perfect Chaos'

Nieuw op Netflix: 'Neymar: The Perfect Chaos'

Voor fans van de Braziliaanse voetballer is deze docuserie uiteraard niet te missen...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor voetbalfans! Vanaf vandaag is op streamingdienst Netflix namelijk de gloednieuwe docuserie te bekijken genaamd Neymar: The Perfect Chaos. Dit uiteraard over het succes van één van 's werelds beste voetballers.

De docuserie is een creatie van David Charles Rodrigues. Hij is er in geslaagd om een mooie docuserie te maken over één van 's werelds bekendste voetballers en dat zowel op als naast het veld.

In de reeks wordt onder meer de opkomst van de voetballer belicht bij Santos. Daarnaast komen ook de groeidagen bij FC Barcelona uiteraard veelvuldig in beeld. Finaal wordt er als vanzelfsprekend ook heel wat aandacht besteed aan de transfer die hij wist te maken naar Paris Saint Germain in Frankrijk.

Drie afleveringen
De serie Neymar: The Perfect Chaos bestaat uit in totaal drie afleveringen. Deze afleveringen tonen niet alleen de carrière van Neymar op het veld, daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de persoon naast het voetbalveld. In de reeks komen ook heel wat verschillende andere topvoetballers aan het woord. Het gaat hierbij niet alleen om Messi en Mbappé, maar ook om David Beckham.

Ben jij ook een absolute fan van voetbal en misschien zelfs in het bijzonder van de topvoetballer Neymar? Dan kan dit voor jou beslist een interessante docuserie zijn om te bekijken.

Neymar: The Perfect Chaos is vanaf vandaag te bekijken op Netflix.

Aanbevolen artikelen