search

Ons nieuws van dinsdag 25 januari 2022

Wanneer deze 3 grote series van Netflix verschijnen
Series / Featured

Wanneer deze 3 grote series van Netflix verschijnen

Wie kijkt er niet uit naar deze drie grote nieuwe seizoenen / series van de streamingdienst.

Hieronder staan drie series die komende periode online komen, en het zijn series die eigenlijk iedereen wil zien! Surf naar Netflix om de herinnering aan te zetten zodat je de start niet mist.

Space Force | 18 februari | Seizoen 2
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force. Met rollen voor onder meer Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake en Lisa Kudrow.



Vikings: Valhalla | 25 februari | Seizoen 1
Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd. Het is een vervolg op de serie Vikings die eerder verscheen en ook gewoon op Netflix terug te vinden is.



Bridgerton | 25 maart | Seizoen 2
Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. In het eerset seizoen zijn er rollen voor onder meer Adjoa Andoh, Julie Andrews, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett en Harriet Cains.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend personage van Thundercat op 'The Book of Boba Fett' poster
Series / Nieuws

Opvallend personage van Thundercat op 'The Book of Boba Fett' poster

De Star Wars-serie komt met bekende, maar ook heel wat nieuwe personages.

Na iedere nieuwe aflevering van The Book of Boba Fett krijgen de opvallendste nieuwe personages hun eigen poster. Zo zagen we al affiches voor onder meer de wookie Krrsantan, Garsa Fwip, Lortha Peel, het personage van acteur Danny Trejo en de Twins.

Nu is er een affiche voor het personage dat Fennec Shand (Ming-Na Wen) oplapte. In de vierde aflevering wordt het gemodificeerde personage gespeeld door Stephen "Thundercat" Bruner.

Poster van Stephen "Thundercat" Bruner
Er werden dus geen andere schokkende nieuwe personages onthuld in het vierde seizoen, met de titel "Chapter 4: The Gathering Storm". Wie gaat dat wel gebeuren in de vijfde aflevering die vandaag op Disney+ verschijnt.

Op Twitter grapt Disney+ op het The Book of Boba Fett-account: "Need a modification?" Er verschijnen na vandaag nog twee afleveringen op de streamingdienst. Daarna wordt het uitkijken naar Obi-Wan Kenobi en de Rogue One spin-off.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bebloede heldin op foto nieuwe Marvel-serie
Series / Nieuws

Bebloede heldin op foto nieuwe Marvel-serie

Secret Invasion brengt Maria Hill terug en e moet flink aan de bak.

Een van de volgende Marvel-serie op Disney+ is Secret Invasion, een serie waarin de Skrulls zich zullen onthullen. Deze buitenaardse wezens blijken al jaren op Aarde te zijn, ook tijdens de Infinity Saga. De grote vraag: wie is wel en wie is niet een Skrull?

Actrice Cobie Smulders keert terug als het personage Maria Hill en zij werd gespot op de set van de Marvel-serie. Het blijkt dat ze flink aan de bak moet, aangezien ze opgemaakt wordt met wat bloed op haar gezicht.

Cobie Smulders terug als Maria Hill
Het personage van Smulders zagen we het laatst in Spider-Man: Far From Home (2019). Ze bleek daarin Soren te zijn, een Skrull. Het is niet ondenkbaar dat ze die rol ook in Secret Invasion heeft.

Smulders werd ook gezien met Emilia Clarke's mysterieuze personage. Het zou dus goed kunnen dat zij een link heeft met Nick Fury (Samuel L. Jackson) en de organisatie SWORD.

Secret Invasion wordt op dit moment opgenomen in Engeland en er worden ook opnames in andere Europese landen verricht. Mogelijk nog dit jaar op Disney+.

Tweet verwijderd.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-makers werden boos opgebeld over het einde
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-makers werden boos opgebeld over het einde

Roland Emmerich werd echt niet blij en belde de makers van de serie op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Roland Emmerich had zo'n hekel aan het einde van HBO-serie Game of Thrones, dat hij een van de showrunners erover belde en hem ermee confronteerde.

De fantasyserie van HBO duurde acht seizoenen en werd naarmate de boeken ingehaald werden steeds minder goed ontvangen. Met name het achtste en laatste seizoen kon op veel kritiek rekenen.

Game of Thrones-einde
Aan het einde van de serie veranderde Daenerys Targaryen ineens in een slechterik en werd ze gedood door haar geliefde, Jon Snow. Vervolgens bleek de winnaar van het spel niemand minder dan Bran Stark te zijn en werden Cersei en Jaime Lannister wel heel plotseling en gemakkelijk gedumpt.

Het voelde dus wat lui en dat gevoel trof ook Roland Emmerich. Hij vertelde tijdens een interview dat hij het einde maar niets vond. "Ik ken David [Benioff] behoorlijk goed, dus ik zei: 'what the fuck?'."

Hij ging niet in op de reactie van showrunner David Benioff, die de serie samen met Dan Weiss maakte, in. Maar Emmerich had met name moeite met het feit dat Bran op de troon eindigde.

"Ik bedoel, waarom kwam dit kind, dat niets te maken had met het hele gebeuren, terecht op de troon?" vroeg hij zich hardop af. Hij voegde toe: "Ik heb in elk geval geen idee."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe het grote schokmoment in 'Ozark' seizoen 4 al werd voorspeld
Series / Nieuws

Hoe het grote schokmoment in 'Ozark' seizoen 4 al werd voorspeld

Ozark seizoen vier staat nu op Netflix en deze serie moet je zien!

Netflix zette een paar dagen geleden het eerste deel van het laatste seizoen van Ozark online en gelijk werd het de best bekeken serie op de streamingdienst. En dat is niet gek aangezien de serie gewoon erg vermakelijk is. Maar hoe zit het met die laatste aflevering?

LET OP: SPOILERS!!

In de eerste zeven afleveringen zijn er heel wat kleine en grote ontwikkelingen en het is vaak weer bijzonder knap hoe de personages zich uit bepaalde situaties weten te redden. Maar niet iedereen haalde de seizoenspauze.

Hoe zit het met Darlene en Wyatt
"Wat betreft Darlene en Wyatt. In elk seizoen hebben we een of twee scènes waarin wordt uitgelegd wat het seizoen gaat brengen, maar je weet het niet op dat moment. We vermelden het bijna in de code en dan moet je doorhebben," aldus Mundy tegenover Entertainment Weekly.

"Dus we wilden dat Darlene's dood onvermijdelijk zou zijn, maar, zoals je zei, je vergeet het bijna. Maar het zat er vanaf het begin in verwerkt. Hij zei het, hij ging het doen. En we wilden dat gewoon waarmaken, en het behoort tot Javi's karakter."

Het is helaas nog onduidelijk wanneer Part 2 van de misdaadserie online komt op Netflix. Duidelijk is wel dat Julia Garners Ruth haar wraak wilt. Check de zeven afleveringen van seizoen vier nu op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met bizar veel nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix komt met bizar veel nieuwe series deze week

Het wordt een drukke week op Netflix met heel veel nieuwe series.

Elke week blikken we vooruit op alle nieuwe films die Netflix aan zijn aanbod toevoegt. Deze week kan je een heleboel nieuwe series verwachten, waaronder een paar waar we zeker naar uit kijken. Denk aan de start van het derde seizoen van Snowpiercer, maar ook de interessante horrorserie All of Us Are Dead.

VANAF 25 JANUARI

Neymar: The Perfect Chaos: Neymar. Alom geliefd, maar ook mikpunt van kritiek. In deze docuserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn briljante voetbalcarrière.

Snowpiercer (seizoen 3, wekelijks nieuwe aflevering): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord.

VANAF 26 JANUARI

The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

VANAF 27 JANUARI

Chosen: De wereld van een 17-jarig meisje staat op zijn kop als zij en haar vrienden een verontrustende ontdekking doen in hun rustige Deense stadje.

Soy Georgina: Maak kennis met Georgina Rodrí­guez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

Incastrati: Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

VANAF 28 JANUARI

All of Us Are Dead: Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten "” of veranderen in een van de dolle zombies.

Home Team: NFL-coach Sean Payton is geschorst en hoopt als trainer van het jeugdfootballteam een betere band met zijn zoon te krijgen. Familiecomedy naar een waargebeurd verhaal.

Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

VANAF 29 JANUARI

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-ster op foto 'The Walking Dead' seizoen 11B
Series / Foto's

Marvel-ster op foto 'The Walking Dead' seizoen 11B

Lauren Ridloff is terug als Connie op nieuwe afbeelding voor Walking Dead-aflevering.

Actrice Lauren Ridloff is nog maar kort een bekende naam in Hollywood. De 43 jarige actrice speelde namelijk pas in 2017 haar eerste rol in de film Sign Gene: The First Deaf Superheroes. Daarna ging het hard voor de dove actrice.

In 2017 speelde ze namelijk in het grotere Wonderstruck en na haar geprezen rol in het toneelstuk Children of a Lesser God debuteerde ze in de tv-serie The Walking Dead als het personage Connie.

De afgelopen jaren had ze nog twee opvallende rollen. In 2019 speelde ze het personage Diane in het aangrijpende Sound of Metal die je op Amazon Prime Video vindt en redelijk recent dook ze op als de heldin Makkari in Marvels Eternals.

Terug als Connie
Hieronder zie je nu een nieuwe foto van de actrice. Ze keert terug in The Walking Dead. Op een nieuwe afbeelding uit deel 2 van The Final Season zien we Connie in de situatie dat de Alexandriërs aankomen bij het Gemenebest in de nasleep van de Whisperer War en hun oorlog met de Reapers.

In Nederland volg je The Walking Dead op Disney+ of de zender FOX.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Op zoek naar een leven buiten de trein in 'Snowpiercer' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Op zoek naar een leven buiten de trein in 'Snowpiercer' seizoen 3

Vanaf vandaag is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie Snowpiercer! Vandaag start namelijk het gloednieuwe derde seizoen van de reeks op streamingdienst Netflix!

Voor Layton en zijn vrienden geldt dat ze de controle hebben gekregen over een kleine piratentrein. Met die trein beslissen ze op zoek te gaan naar Melanie. Samen hebben ze als doel om een warme plaats te vinden waar ze kunnen werken aan het opbouwen van een nieuwe beschaving.

Het derde seizoen introduceert ook een nieuw gevonden overlevende. In de trailer voor het derde seizoen welke eerder reeds op de wereld werd losgelaten was te horen hoe Layton en zijn vrienden op zoek zouden gaan naar "New Eden". Dit aldus verwijzende naar de warme locatie waar ze naar op zoek zijn.

Vierde seizoen
De reeks Snowpiercer kan rekenen op een goede ontvangst. De serie wordt goed bekeken, ook al zijn de scores op met name de gespecialiseerde website IMDB met amper 6,9/10 eerder aan de beperkte kant.

Dat er duidelijk nog veel geloof heerst in de toekomst van de reeks mag duidelijk zijn. Het huidige, derde seizoen is namelijk met zekerheid niet het laatste. Eerder werd dan ook bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vierde seizoen zal verschijnen.

Ben jij ook benieuwd hoe het verhaal van Snowpiercer verder gaat? Dat kan je vanaf vandaag elke dinsdag zien op Netflix. Elke week wordt er immers een nieuwe aflevering toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je alvast even een mooi voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van deze serie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Neymar: The Perfect Chaos'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Neymar: The Perfect Chaos'

Voor fans van de Braziliaanse voetballer is deze docuserie uiteraard niet te missen...

Goed nieuws voor voetbalfans! Vanaf vandaag is op streamingdienst Netflix namelijk de gloednieuwe docuserie te bekijken genaamd Neymar: The Perfect Chaos. Dit uiteraard over het succes van één van 's werelds beste voetballers.

De docuserie is een creatie van David Charles Rodrigues. Hij is er in geslaagd om een mooie docuserie te maken over één van 's werelds bekendste voetballers en dat zowel op als naast het veld.

In de reeks wordt onder meer de opkomst van de voetballer belicht bij Santos. Daarnaast komen ook de groeidagen bij FC Barcelona uiteraard veelvuldig in beeld. Finaal wordt er als vanzelfsprekend ook heel wat aandacht besteed aan de transfer die hij wist te maken naar Paris Saint Germain in Frankrijk.

Drie afleveringen
De serie Neymar: The Perfect Chaos bestaat uit in totaal drie afleveringen. Deze afleveringen tonen niet alleen de carrière van Neymar op het veld, daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de persoon naast het voetbalveld. In de reeks komen ook heel wat verschillende andere topvoetballers aan het woord. Het gaat hierbij niet alleen om Messi en Mbappé, maar ook om David Beckham.

Ben jij ook een absolute fan van voetbal en misschien zelfs in het bijzonder van de topvoetballer Neymar? Dan kan dit voor jou beslist een interessante docuserie zijn om te bekijken.

Neymar: The Perfect Chaos is vanaf vandaag te bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende Netflix-serie 'Murderville' krijgt gave trailer
Series / Trailer

Veelbelovende Netflix-serie 'Murderville' krijgt gave trailer

Is dit de volgende grote Netflix-hit? We komen erachter op 3 februari, wanneer je de serie kunt streamen!

Will Arnett en een grote schare beroemde gaststerren doen een poging om zich door een moord-mysterie te improviseren in de trailer voor de veelbelovende Netflix-miniserie Murderville. Je kunt de grappige beelden hieronder bekijken!

In de zesdelige miniserie van showrunner en uitvoerend producent Krister Johnson (Wet Hot American Summer) zien we hoe rechercheur Terry Seattle (Arnett) van de moorddivisie op eigenzinnige wijze onderzoek doet naar een moordzaak samen met een beroemde partner.

Moord en improvisatie
Naast Arnett zien we in de serie acteurs als Haneefah Wood (als Chief Rhonda Jenkins), Lilan Bowden (als Medical Examiner Amber Kang). Phillip Smithey (als Detective Darren 'Daz' Phillips).

Gastrollen zijn er weggelegd voor bekende gezichten als Annie Murphy (Schitt's Creek), Conan O'Brien (Conan), Ken Jeong (The Hangover), Kumail Nanjiani (Eternals, The Big Sick), Sharon Stone (Basic Instinct, Casino)) en voormalig American Football-speler Marshawn Lynch (Seattle Seahawks).

Murderville is vanaf 3 februari wereldwijd te streamen via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-prequel is absoluut geen gok
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-prequel is absoluut geen gok

Peter Dinklage vindt het wel knap dat HBO het risico durft te nemen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bijna een decennium kon het publiek genieten van HBO's Game of Thrones. De serie kwam tot een nogal controversieel einde, House of the Dragon moet ons dat straks doen vergeten.

Tijdens een interview vertelde acteur Peter Dinklage, die de rol van Tyrion Lannister speelde in Game of Thrones, dat hij het project een risico vindt. Maar wel een dat zeker de moeite van het nemen waard is.

House of the Dragon
"Ik heb zeker een mening," deelde Dinklage tijdens de WTF-podcast van Marc Maron toen hem gevraagd werd naar zijn mening over de serie. "Maak iets - nou ja, ik denk dat het een erg goede serie gaat worden."

Hij weet dat vrij zeker: "De regisseur en producent daarvan werkten ook aan onze serie. En ik denk dat het echt fucking goed zal zijn. Maar, ze hebben met onze serie een risico genomen; HBO deed dat. Ze namen een groot risico met onze serie. Hij had een wat trage start, maar waarom zouden ze dat niet nog eens doen? Dat is in die zin geen risico; het is een bewezen ding dat werkt."

Dinklage heeft natuurlijk wel een punt, want naast HBO hebben andere mediabedrijven natuurlijk ook geprobeerd hun franchises flink uit te breiden met spin-offs en nieuw materiaal. House of the Dragon zal vermoedelijk wel een kans krijgen van het publiek; het is alleen de vraag of dit het risico waard was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings: Valhalla' legt hier alle focus op
Series / Nieuws

'Vikings: Valhalla' legt hier alle focus op

De serie Vikings: Valhalla leunt sterk op nostalgie en flinke actie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Vikings: Valhalla wordt toch wat anders dan het origineel, Vikings. Dat meldt showrunner Jeb Stuart in een uitgebreid artikel van Polygon waarin vooruitgeblikt wordt op de aankomende serie van Netflix.

Michael Hirst, die Vikings gelanceerd had, legde prioriteit op de nostalgie en op actie. En dat begreep Stuart wel, wat hij daarom heeft overgenomen.

Vikings: Valhalla-actie
Vikings: Valhalla speelt zich honderd jaar na de laatste aflevering van de originele serie af. De Vikingen bevinden zich nu in conflict met de Engelsen, die de Deense kampen op hun kusten verbrand hebben. Dat heet tegenwoordig de slachting van St. Brice's Day.

Centraal in dat conflict staan nieuwe personages, waaronder de legendarische Leif Erikson en zijn zus Freydis Eriksdotter. Zij vertrekken uit Kattegat met hun eigen doelen en ideeën over religie.

"Als je actieschrijver bent, is dit een goede manier om te beginnen." Hij wilde dat Vikings: Valhalla meer "actie" en ook meer "actie verbonden aan personages" heeft.

"Het komt allemaal neer op de mensen die je kent, mensen die je bekijkt." Dat voelt dan "anders dan wanneer je bij wijze van spreken een komeet ziet die de Aarde gaat raken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-ster over zijn favoriete aflevering
Series / Nieuws

'Supernatural'-ster over zijn favoriete aflevering

Jensen Ackles over z'n favoriete moment in de serie Supernatural. En da's een mooie aflevering!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jensen Ackles, die de rol van Dean Winchester speelde in Supernatural, vertelt tijdens een interview over zijn favoriete verhaallijn uit het vijftien seizoenen durende tijdperk van de serie.

Supernatural werd bedacht door Eric Kripke en debuteerde in 2005. De serie vond een loyaal publiek en duurde tot 2020. Centraal stonden twee broers, Sam en Dean Winchester, die in de voetsporen van hun vader traden om het op te nemen tegen allerlei vormen van het kwaad. Alleen Dean en Sam (Jared Padalecki) waren in alle 327 afleveringen te zien.

Supernatural-verhaal
Tijdens al die afleveringen namen de twee broers het op tegen talloze monsters en kwaadaardige wezens. Zo kwamen ze zelfs tegenover Lucifer te staan, maar ook tegenover engelen en heel passend zelfs tegenover God.

Tijdens zijn verschijning in de Inside of You-podcast van Michael Rosenbaum vertelde de acteur over zijn favoriete verhaallijn in Supernatural.

"Nou, ik bedoel, natuurlijk was er de lange voornaamste verhaallijn van twee broers en wat zij moeten doorstaan, en waar de hele serie omheen gebouwd was. Duidelijk was dat de belangrijkste en meest favoriete verhaal is."

Hij vond andere verhalen ook leuk: "zoals toen Dean in het vagevuur zat met Benny en Cass. Ik vond dat heel anders. Het was anders opgenomen en het voelde anders. Het was een andere wereld waarin we speelden, vochten om te overleven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ozark' seizoen 4-slot gaat je omver blazen
Series / Nieuws

'Ozark' seizoen 4-slot gaat je omver blazen

De serie Ozark komt tot een slot met het tweede deel van 't vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ozark-acteur Alfonso Herrera zegt dat seizoen 4, deel 2 je omver gaat blazen. Herrera voegde zich bij de dramaserie, en was daarmee naast Jason Bateman, Laura Linney en Julia Garner te zien.

Het eerste deel van de laatste reeks was op 21 januari te zien en nu wachten we op nog eens zeven afleveringen die later dit jaar te zien moeten zien.

Ozark seizoen 4
Herrera is te zien als Javi, een nieuwe rol die de status quo van Ozark behoorlijk opschudt. Het personage heeft nu een behoorlijk centrale rol in de climax van de serie.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde de acteur al over de daden van Javi. Zonder spoilers, vertelde hij dat de nasleep daarvan gevoeld gaat worden in de rest van dit seizoen.

"Wat daarna gebeurt, blaast je echt omver. Als je denkt dat Javi iemand is die je niet kunt lezen, waarvan je niet weet hoe hij gaat reageren, nou, wat hierna gaat gebeuren is echt twintig keer zo erg," aldus Herrera.

Ozark seizoen 1 t/m 4a zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bijna was er een andere Negan in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Bijna was er een andere Negan in 'The Walking Dead'

De legendarische The Walking Dead-schurk wordt gespeeld door Jeffrey Dean Morgan, maar iemand anders deed ook auditie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ritchie Coster was op een heilige missie om gecast te worden in The Walking Dead. Voordat hij oorlog voerde tegen Maggie Rhee als Pope in het eerste deel van het laatste seizoen van de serie, probeerde hij gecast te worden als Negan.

Coster vertelde tijdens een nieuw interview dat hij heel erg zijn best deed om gecast te worden.

The Walking Dead-casting
"Ik had al auditie gedaan voor The Walking Dead. Ik denk vier of vijf keer over de jaren heen. Ik had onder meer geprobeerd om gecast te worden als Negan, want die wilde ik heel graag spelen."

Vervolgens: "Ik had gehoord dat ze Jeffrey Dean Morgan in de rol gecast hadden. En dacht toen bij mijzelf: 'Nou, dat klinkt logisch'. En ik vergeet niets. Walking Dead werd gestraft voor 't niet casten! [lacht]."

"Ik dacht alleen maar: 'okay het gaat niet meer gebeuren'. Maar toen ineens, uit het niets, boden ze mij de rol van Pope aan."

Coster deed auditie voor de rollen van Abraham Ford en Bob Stookey, die gingen naar Michael Cudlitz en Lawrence Gilliard Jr. Andere acteurs die auditie deden voor de rol van Negan, zijn onder meer Henry Rollins en Matthew Lillard.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer'-bedenker bedankt boycot-moeders voor al hun werk
Series / Nieuws

'Lucifer'-bedenker bedankt boycot-moeders voor al hun werk

Neil Gaiman weet wel hoe je een mooi sarcastisch bericht moet sturen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Neil Gaiman is dolblij met de vroege pogingen om Netflix-serie Lucifer te laten boycotten. Dat leidde ertoe dat hij er helemaal toe gezet was om van de serie een groot succes te maken. En hoe dat slaagde!

"Ik wil de One Million Moms formeel bedanken voor hun pogingen om Lucifer te verbieden voordat 'ie uitkwam. Hun boycot liet zien dat Sandman gearriveerd was als comic en ik wist dat het goed nieuws betekende voor onze spin-off op televisie," schrijft Gaiman.

Lucifer-succes
Gaiman reageerde daarmee op het nieuws van Nielsen dat Lucifer de meest bekeken serie in de Verenigde Staten van 2021 was. Die trok 18,3 miljoen minuten aan streams met zijn 93 afleveringen op Netflix.



One Million Moms is een website die opgericht werd door de American Family Association, een fundamentalistische, christelijke en activistische organisatie met het doel om "de uitbuiting van kinderen" door de media te stoppen. Wat dat te maken heeft met het uitbrengen van de serie Lucifer is natuurlijk moeilijk te zeggen.

Wel riep de organisatie destijds, toen de serie in 2015 debuteerde op Fox, op tot een boycot omdat de serie "Satan zal verheerlijken als een vriendelijke persoon in mensenvlees". Ook claimde de organisatie dat Lucifer "het christendom disrespecteert en de bijbel belachelijk maakt."

Lucifer zie je in zijn geheel op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.