Nieuw op Netflix: Op zoek naar een leven buiten de trein in 'Snowpiercer' seizoen 3

Vanaf vandaag is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 25-01-2022 17:12

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Goed nieuws voor fans van de serie Snowpiercer! Vandaag start namelijk het gloednieuwe derde seizoen van de reeks op streamingdienst Netflix!
Voor Layton en zijn vrienden geldt dat ze de controle hebben gekregen over een kleine piratentrein. Met die trein beslissen ze op zoek te gaan naar Melanie. Samen hebben ze als doel om een warme plaats te vinden waar ze kunnen werken aan het opbouwen van een nieuwe beschaving.

Het derde seizoen introduceert ook een nieuw gevonden overlevende. In de trailer voor het derde seizoen welke eerder reeds op de wereld werd losgelaten was te horen hoe Layton en zijn vrienden op zoek zouden gaan naar "New Eden". Dit aldus verwijzende naar de warme locatie waar ze naar op zoek zijn.

Vierde seizoen
De reeks Snowpiercer kan rekenen op een goede ontvangst. De serie wordt goed bekeken, ook al zijn de scores op met name de gespecialiseerde website IMDB met amper 6,9/10 eerder aan de beperkte kant.

Dat er duidelijk nog veel geloof heerst in de toekomst van de reeks mag duidelijk zijn. Het huidige, derde seizoen is namelijk met zekerheid niet het laatste. Eerder werd dan ook bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vierde seizoen zal verschijnen.

Ben jij ook benieuwd hoe het verhaal van Snowpiercer verder gaat? Dat kan je vanaf vandaag elke dinsdag zien op Netflix. Elke week wordt er immers een nieuwe aflevering toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je alvast even een mooi voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van deze serie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Snowpiercer, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in