De volgende grote fantasyserie van Netflix begint bijna

De volgende grote fantasyserie van Netflix begint

Kaos van Netflix wordt inmiddels bijna opgenomen en dat belooft wat voor de streamingdienst!

Jim Pedd, 26 januari 2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix is zonder twijfel op dit moment de grootste streamingdienst die er maar is. Met series als You, Dead to Me, Ozark en The Witcher zet de streamer flink in op grote keuzes.
Fantasyseries behoren steevast tot de meest betrouwbaar goed presterende projecten op Netflix. Vandaag blijkt dat er druk gewerkt wordt aan een opvallende nieuwe fantasyserie: Kaos.

Kaos-serie
De serie Kaos is een "duister grappige, hedendaagse draai aan de Griekse mythologie".

Kaos wordt ontwikkeld en geschreven door Charlie Covell, die het best bekend staat om haar verfilming van de graphic novel The End of the F***ing World. De regisseur is Georgi Banks-Davies, die onder meer werkte aan I Hate Suzie en Paper Girls.

Netflix zou bijna beginnen met de opnames van de serie. Kaos verkent volgens de streamingdienst "thema's van geslachtspolitiek, macht en leven in de onderwereld. Zeus heeft een rimpel. Hij is bezorgd dat dit het einde van de wereld zou kunnen betekenen, en wellicht komt het ook echt zover."

"Op Aarde komen zes mensen, onbewust van hun onderlinge connectie en hun belang voor de wereld, erachter dat ze onderdeel van een oeroude profetie zijn. Kunnen ze achter de waarheid van de goden en wat ze de mensen aandoen komen? En als ze dat doen, kunnen ze hen dan ook stoppen?"

Lees meer over: Kaos, Netflix, Fantasy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws