search

Ons nieuws van woensdag 26 januari 2022

Netflix geeft ons een voorsmaakje van tweede seizoen 'Raising Dion'
Series / Nieuws

Netflix geeft ons een voorsmaakje van tweede seizoen 'Raising Dion'

In de nieuwe video die werd gelanceerd krijgen we zomaar een rondleiding in de kamer van Dion...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat er een tweede seizoen komt van Raising Dion was al eerder bekend. Nu heeft Netflix echter wat nieuwe beelden van dat tweede seizoen de wereld ingestuurd.

Raising Dion vertelt het verhaal van Nicole en haar zoon Dion. Voor Dion geldt dat hij plots geconfronteerd wordt met mysterieuze superkrachten. In het eerste seizoen slaagde Dion erin om met die krachten de strijd aan te gaan met het kwaad. In het nieuwe seizoen zal duidelijk worden op welke manier de krachten van Dion zich verder zullen ontwikkelen.

Nieuw gevaar
In het tweede seizoen ligt er (of hoe kan het ook anders?) nieuw gevaar op de loer. Het staat dan ook vast dat Dion opnieuw zijn krachten in de strijd zal moeten werpen. Deze keer beschikt hij echter over een trainer en maakt hij ook nieuwe vrienden.

Het eerste seizoen van Raising Dion kende een goede ontvangst. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB is er op dit moment sprake van een score van 7,2/10.

De nieuwe afleveringen van deze serie zijn te bekijken op Netflix vanaf 1 februari 2022. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan moet je zeker even de nieuwe video bekijken die door Netflix de wereld werd ingestuurd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' verrast enorm met nieuwste aflevering
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' verrast enorm met nieuwste aflevering

De serie The Book of Boba Fett neemt ineens een heel andere wending.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett is terug met zijn vijfde aflevering, die behoorlijk verschilt van wat we tot nu toe zagen. Vandaag vertellen we je over de grote, grote verrassing en waarschuwen je dus even: LET OP! DIT ARTIKEL BEVAT SPOILERS.

Din Djarin is gewoon te zien in deze nieuwe aflevering. We krijgen kort iets te horen over het Dark Saber, dat maakt dat Din zich bij de Coven van de Armorer mag voegen. Maar zij komt erachter dat hij ooit zijn helm heeft afgezet en dat maakt dat hij uiteindelijk geen lid mag blijven.

The Book of Boba Fett-verhaal
The Book of Boba Fett gaat vervolgens verder met Din Djarin die te horen krijgt dat hij vergiffenis kan krijgen door te badderen in de wateren onder de mijnen van Mandalore. Alleen is dat verwoest. Dus vertrekt Din Djarin, de twee Mandalorians achterlatend en hij vertrekt op een schip richting Tatooine.

Daar helpt Peli Motto hem uit de brand. Een bijzonder moment, want ze heeft een vervanging van de Razor Crest voor hem gevonden: een N-1 koninklijke starfighter van Naboo!

Samen zetten ze het schip in elkaar en uiteindelijk gebruikt hij hem om een rondje mee te vliegen. Aan het eind van deze aflevering, The Mandalorian seizoen 2.5, zien we Fennec Shand en Din Djarin samen en vertelt hij nog even naar een kleine vriend te gaan om vervolgens Boba Fett te helpen met zijn grote gevecht.

Kortom! Dat wordt nog wat!

The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zware tegenslag voor 'CSI: Vegas': Hoofdrolspeelster stopt
Series / Nieuws

Zware tegenslag voor 'CSI: Vegas': Hoofdrolspeelster stopt

Jorja Fox stopt met de serie CSI: Vegas en legt uit waarom ze dat doet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CSI: Vegas-ster Jorja Fox laat weten dat ze niet terug keert voor meer in de franchise. Ze zal niet tekenen voor het tweede seizoen van de televisieserie. Dat kondigde ze aan op Twitter.

Oorspronkelijk werd CSI: Vegas aangekondigd als een miniserie en epiloog op CSI, dat in 2015 na vijftien seizoenen tot een einde kwam. Het idee was om CSI: Vegas tot een mooi geheel te maken dat zou draaien om Sara Sidle (Fox) en Gil Grissom (William Petersen). Beide acteurs zijn lang betrokken geweest bij de franchise.

Stoppen met CSI: Vegas
CSI: Vegas volgt Sidle en Grissom die uit hun pensioen kwamen en moesten omgaan met een samenzwering rond het misdaadlab in Las Vegas en dreigde heel wat veroordeelde criminelen vrij te laten.

De serie CSI: Vegas mengt een aanpak van een meer overkoepelend verhaal met een week-voor-week moordmysterie. Nu meldt Fox dat ze niet terugkeert.

De terugkeer van Petersen had grote impact op haar besluit. Het scheiden van de twee personages zou tegen de manier waarop ze Sidle speelt indruisen, vanwege de manier waarop ze samenwerken.

Ook bedankt ze het team voor al hun werk:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson'-fans houden het niet meer
Series / Nieuws

'Percy Jackson'-fans houden het niet meer

Er komt een Percy Jackson-serie naar Disney+ en dat maakt fans enorm gelukkig.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen dinsdag was een topdag voor fans van Percy Jackson. Disney+ kondigde namelijk aan dat men officieel aan de slag gaat met de Percy Jackson and the Olympians-televisieserie.

Die wordt gebaseerd op de Percy Jackson-boeken van schrijver Rick Riordan. De nieuwe serie volgt zijn boeken heel "nauwgezet" en Riordan mag zelf de pilot schrijven. Iets dat hij in samenwerking met Jon Steinberg zal doen.

Percy Jackson-serie
Steinberg zal de Percy Jackson-serie leiding geven samen met James Bobin, Riordan, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell en D.J. Goldberg. Riordan bevestigde het nieuws zelf op sociale media.

Nadat Riordan het nieuws over de Percy Jackson-serie de wereld in hielp, reageerden fans enorm enthousiast. We doen hieronder een greep uit de vele vrolijke reacties.Percy Jackson is volgens Disney een serie gericht op tweens, tieners en young adults. We volgen de twaalfjarige demigod Percy Jackson, die net leert accepteren dat hij bovennatuurlijke krachten heeft, als de god Zeus hem ervan beschuldigt zijn belangrijkste bliksemschicht gestolen te hebben. Percy moet door Amerika reizen om hem te vinden en orde te herstellen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Rebelde' nu al zeker van een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Rebelde' nu al zeker van een tweede seizoen

De reeks is de reboot van de gelijknamige serie die verscheen tussen 2004 en 2006...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ongeveer drie weken geleden verscheen de gloednieuwe Mexicaanse serie Rebelde op Netflix. Nu reeds heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid nog een vervolg zal krijgen.

Rebelde is de reboot van de gelijknamige serie die te zien was tussen 2004 en 2006. De reeks was vooral in Zuid-Amerika een groot succes. In totaal werden er dan ook zomaar even een slordige 440 afleveringen van gemaakt.

Succes
Dat de aankondiging van een tweede seizoen zo snel komt maakt duidelijk dat Netflix een groot succes verwacht voor deze reboot. Toch, tot dusver vallen de scores een beetje tegen. Op IMDB bijvoorbeeld is er slechts sprake van een score van 6,2/10.

Tot dusver zijn er reeds acht afleveringen verschenen van Rebelde. Niet alleen kan de reeks nu al rekenen op de aankondiging van een tweede seizoen, daarnaast werd er ook meteen een nieuw lid van de cast aangekondigd. Het gaat hierbij om Saak Music.

Wie nu al uitkijkt naar het tweede seizoen van Rebelde hoeft daar wellicht niet erg lang meer op te wachten. De verwachting is namelijk dat het tweede seizoen nog dit jaar op Netflix zal verschijnen.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze Mexicaanse serie? Dan geeft de onderstaande trailer je alvast een aardig voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegt deze toffe series nieuw toe in februari
Series / Featured

Prime Video voegt deze toffe series nieuw toe in februari

Februari wordt een leuke maand op Prime Video als we dit zo zien!

Elke maand blikken we vooruit op de nieuwe series die je mag verwachten op de grote streamingdiensten. In dit artikel zetten we de toevoegingen die Prime Video alvast heeft aangekondigd voor je op een rij.

Veel series zijn dat niet, maar we hebben ten minste weer een preview!

Phat Tuesdays (4 februari): Phat Tuesdays vertelt het ongelofelijke verhaal van hoe Guy Torry bergen verzet heeft om een volledig zwarte comedy avond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in Los Angeles veranderde in een niet te missen, hilarische ervaring, die zwarte stemmen de kans gaf om op het podium te staan.

Reacher (4 februari): Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

The Marvelous Mrs. Maisel (seizoen 4; 18 februari): Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak - en de plaatsen die het haar brengt - creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse serie alweer gestopt na 1 seizoen
Series / Nieuws

Grootse serie alweer gestopt na 1 seizoen

Het gaat soms hard met nieuwe series die eigenlijk een grote toekomst moesten hebben.

Door de komst van de vele streamingdiensten lijken er ook wel steeds meer series te worden gemaakt. Het gevolg is dat er ook steeds meer series gecanceld worden. Nu is het doek gevallen voor The Lost Symbol.

En dat doek valt al na één seizoen. De serie verscheen eerder op de streamingdienst Peacock, zelf ook nog niet eens zo lang in de lucht.

De serie van tien afleveringen liep van september tot november vorig jaar en is gebaseerd op de derde roman van de auteur van The Da Vinci Code in de Robert Langdon-serie. Het eerste, tweede en vierde boek werden films met Tom Hanks, geregisseerd door Ron Howard.

Stekker uit The Lost Symbol
De tv-serie volgde de vroege avonturen van de jonge Harvard-student Robert Langdon, die een reeks dodelijke puzzels moet oplossen om zijn ontvoerde mentor te redden en een wereldwijde samenzwering te dwarsbomen.

De reden van het cancelen heeft te maken met vermoedelijk zwakke kijkcijfers en de situatie dat het eerste seizoen het derde boek heeft verfilmd en dat er nu een compleet origineel verhaal bedacht zouden moeten gaan worden.

Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp speelden de hoofdrollen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie blijkt een gigantische hit te zijn
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie blijkt een gigantische hit te zijn

Archive 81 worstelde in eerste instantie met het aantrekken van veel kijkers, maar heeft nu alle momentum.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft zijn wekelijkse overzicht met kijkcijfers onthuld, wat laat zien dat een van de nieuwste televisieseries van de streamingdienst, Archive 81, enorm scoort.

De serie Archive 81 is gebaseerd op de gelijknamige podcast. Hij debuteerde op 14 januari op de streamingdienst en kwam al snel hoog in de dagelijkse top tien te staan. Volgens de eigen metingen was Archive 81 echter slechts de zevende serie in zijn eerste week, met 22,22 miljoen uur aan streams. Dat is nu verdrievoudigd!

Archive 81-kijkcijfers
Archive 81 blijkt nu 70,98 miljoen uur gestreamd te zijn. Daarmee is het aantal kijkers enorm gestegen. Maar vermoedelijk komt dat ook doordat de serie in de eerste week slechts drie weken in het aanbod stond.

De serie Archive 81 kon daarna veel extra kijkers trekken en ziet dus zijn kijkcijfers enorm groeien. Echt de norm is dat trouwens niet, want zo leverde Cobra Kai seizoen 4 elf procent kijkers in en zag The Witcher seizoen 2 slechts 16 procent meer kijkers.

Kortom: de serie Archive 81 doet het erg goed! De belangrijkste test komt natuurlijk nog, in week drie.

Archive 81 volgt Dan Turner die het werk aanneemt om een verzameling beschadigde videotapes uit 1994 te restaureren. Het is het werk van een documentairemaker genaamd Melody Pendras. Zij blijkt onderzoek gedaan te hebben naar een gevaarlijke cultus bij het Visser-gebouw.

Archive 81 zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megasucces 'Yellowstone' verandert alles voor Paramount
Series / Nieuws

Megasucces 'Yellowstone' verandert alles voor Paramount

Yellowstone is als serie zo erg succesvol dat Paramount zijn plannen heeft gewijzigd. En flink.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het grote kijkcijfersucces van Yellowstone maakt dat Paramount Network voorlopig niet het Paramount Movie Network gaat heten. Dat was eigenaar ViacomCBS wel van plan.

Yellowstone is mede bedacht door Taylor Sheridan en John Linson en een neo-western dat draait om de familie Dutton. Zij zijn de eigenaars van de grootste ranch in Montana. Yellowstone verkent het drama binnen de familie en hun conflicten met het aangrenzende Broken Rock Indian Reservation, nationale park en landontwikkelaars.

Yellowstone-hit
De serie Yellowstone blijkt een behoorlijk grote hit te zijn. Vandaag meldt Deadline dat het plan van ViacomCBS daardoor veranderd is.

Eigenlijk wilde men het kabelnetwerk 52 originele films per jaar laten uitzenden en hooguit 1 miniserie of scripted series per kwartaal. De western en het succes van Yellowstone maakt dat die plannen helemaal van de baan zijn.

In eerste instantie leidde het besluit om Paramount te veranderen al tot grote vragen bij de fans. Yellowstone seizoen 4 brak namelijk heel wat records sinds de serie van start ging in november, en werd door meer dan 8 miljoen Amerikanen bekeken.

Er wordt gewerkt aan meerdere spin-offs van Yellowstone.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie brengt fanfavoriete Marvel-personages voor het eerst samen
Series / Nieuws

Disney+-serie brengt fanfavoriete Marvel-personages voor het eerst samen

Setfoto's van de serie Secret Invasion laten Cobie Smulders en Ben Mendelsohn samen zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Marvel Cinematic Universe gaat de komende jaren een aantal interessante richtingen in. Een daarvan is zonder meer Secret Invasion, een live-action Disney+ serie die de iconische verhaallijn uit de comics verfilmt.

Secret Invasion wordt op dit moment opgenomen en nieuwe foto's laten een van de samenwerkingen tussen personages zien waar fans op zaten te hopen bij de serie. De foto's laten voor het eerst Ben Mendelsohn's Talos en Cobie Smulders' Maria Hill samen zien, waarmee de personages voor het eerst samenwerken!

Secret Invasion-foto's
Secret Invasion draait om MCU-veteranen Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Mendelsohn), die moeten omgaan met een invasie van vormveranderende Skrulls, die elk aspect van de samenleving op Aarde geïnfiltreerd hebben.

Nieuwe castleden omvatten onder meer Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Carmen Ejogo, Christopher McDonald en Killian Scott. De serie wordt geschreven en geproduceerd door Kyle Bradstreet, en geregisseerd door Thomas Bezucha en Ali Selim.

Bekijk de foto's op Twitter.


Wanneer je Secret Invasion kan zien is nog niet zeker, maar gemikt wordt op begin volgend jaar.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde van de serie 'Ozark' gaat de je nog verrassen
Series / Nieuws

Einde van de serie 'Ozark' gaat de je nog verrassen

Netflix-serie Ozark komt bijna tot een einde en niet direct hoe je dat denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter ging showrunner Chris Mundy in op het behoorlijk chaotische plot van het eerste deel van seizoen 4 van de serie. Mundy ging ook in op de laatste zeven afleveringen die je nog te zien krijgt.

"We kwamen er behoorlijk snel achter," aldus Mundy over het besluit van Netflix om de veertien afleveringen in twee delen online te lanceren. "Oorspronkelijk dachten we er misschien tien te maken. Dat werden er 14. Dus we kregen deze zeven, hopelijk zijn ze bevredigend, en dan de volgende zeven die ook op zichzelf staan. Hopelijk is het logisch en past het goed in elkaar als het klaar is."

Ozark-einde
Mundy onthulde dat er veel op het spel staat in de laatste afleveringen.

"Ik heb altijd gemikt op een goed en passend einde. Ik wil niet het gevoel hebben dat iemand met mij heeft zitten rommelen. Ik wil het gevoel hebben: 'Okay, dat was het einde'. Dus hopelijk voelen mensen dat straks als het voorbij is. Of ze het nou leuk vinden of niet, ik weet het niet."

Qua toon wordt "dieper gekeken in de familie en hun banden. Is familie de ultieme band? Of is dat vriendschap, een huwelijk? En op welk punt is het ongezond om te blijven, zelfs als je van iemand houdt? We gaan dieper duiken in Marty en Wendy. En hopelijk wordt het einde leuk en opwindend en ook heel emotioneel voor de Byrdes en Ruth."

Ozark zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Godzilla'-serie onthult eerste en veelbelovende details
Series / Nieuws

'Godzilla'-serie onthult eerste en veelbelovende details

Apple TV+ werkt druk aan een Godzilla-serie en die belooft wel heel tof te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Recent kwamen we erachter dat Apple TV+ druk werkt aan een grootschalige Godzilla-serie. De opnames zouden mogelijk al heel snel van start moeten gaan!

De Godzilla-serie is de nieuwste toevoeging aan het MonsterVerse en wordt ontwikkeld in een samenwerking tussen Legendary Pictures en Toho, de Japanse studio achter de hele franchise. Murphy's Multiverse gaat nog dieper in op wat we mogen verwachten.

Godzilla-serie
De werktitel zou Hourglass zijn en naar het schijnt is de serie met name gefocust op Monarch. Er zouden al castleden gezocht worden, en de opnames moeten naar verluidt in mei van start.

Het verhaal gaat dat die dan tot november in beslag nemen en zich onder meer afspelen in Tokyo, Vancouver en Hawaii. De serie rond Godzilla speelt zich verder af na het gevecht van Godzilla met de MUTO in de film uit 2014.

Een familie komt achter hun connectie met Monarch, terwijl de geheime organisatie in actie komt zodra het geheim van de Titans aan de wereld onthuld is.

De serie wordt gemaakt door Chris Black en Matt Fraction. Er is nog geen releasedatum bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De volgende grote fantasyserie van Netflix begint bijna
Series / Nieuws

De volgende grote fantasyserie van Netflix begint bijna

Kaos van Netflix wordt inmiddels bijna opgenomen en dat belooft wat voor de streamingdienst!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is zonder twijfel op dit moment de grootste streamingdienst die er maar is. Met series als You, Dead to Me, Ozark en The Witcher zet de streamer flink in op grote keuzes.

Fantasyseries behoren steevast tot de meest betrouwbaar goed presterende projecten op Netflix. Vandaag blijkt dat er druk gewerkt wordt aan een opvallende nieuwe fantasyserie: Kaos.

Kaos-serie
De serie Kaos is een "duister grappige, hedendaagse draai aan de Griekse mythologie".

Kaos wordt ontwikkeld en geschreven door Charlie Covell, die het best bekend staat om haar verfilming van de graphic novel The End of the F***ing World. De regisseur is Georgi Banks-Davies, die onder meer werkte aan I Hate Suzie en Paper Girls.

Netflix zou bijna beginnen met de opnames van de serie. Kaos verkent volgens de streamingdienst "thema's van geslachtspolitiek, macht en leven in de onderwereld. Zeus heeft een rimpel. Hij is bezorgd dat dit het einde van de wereld zou kunnen betekenen, en wellicht komt het ook echt zover."

"Op Aarde komen zes mensen, onbewust van hun onderlinge connectie en hun belang voor de wereld, erachter dat ze onderdeel van een oeroude profetie zijn. Kunnen ze achter de waarheid van de goden en wat ze de mensen aandoen komen? En als ze dat doen, kunnen ze hen dan ook stoppen?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings: Valhalla'-bedenker vindt dit het interessantste aan de serie
Series / Nieuws

'Vikings: Valhalla'-bedenker vindt dit het interessantste aan de serie

De vrouwelijke personages van de serie Vikings: Valhalla worden veel groter en belangrijker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vikings: Valhalla-bedenker Jeb Stuart kijkt enorm uit naar de twee contrasterende vrouwelijke personages van de serie. Vikings: Valhalla is een vervolg op Vikings, dat zes seizoenen duurde en gemaakt werd door Michael Hirst.

Netflix bestelde deze vervolgserie, die gemaakt wordt door Stuart in samenwerking met Michael Hirst. De serie Vikings: Valhalla is in februari 2022 te zien op Netflix.

Vikings: Valhalla-vrouwen
Deze nieuwe serie begint met de St. Brice's Day slachting, toen de Engelsen de kampen van de Denen in brand staken. Vanaf dat moment volgt Vikings: Valhalla Leif Ericksson, de eerste man uit Europa die volgens de overlevering op Noord-Amerika aankwam.

Ook volgen we zijn zus Freydis, en Emma of Normandy, die in haar leven koningin van drie landen werd in Noord-Europa. Stuart vertelde tegenover Polygon dat de twee vrouwen met conflicterende achtergronden hem zo trok in Vikings: Valhalla:

"Ik hield wel sterk vast aan Freydis, die voor mijn gevoel een spectaculair vrouwelijk personage was. En een van de dingen waar ik zo van houd in dit tijdperk, vanuit het perspectief van een schrijver, is dat vrouwen in de Deense cultuur eigendommen konden hebben, koninkrijken konden besturen. Emma van Normandië was gewoon een onderdeel van het bezit van haar vader en werd in de twintig al een van de rijkste vrouwen in Europa. Hoe kreeg ze dat voor elkaar?"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.