Deze 5 series kijken we naar uit in februari

Deze 5 series kijken we naar uit in februari

We zetten toffe series op Netflix, Prime Video en Disney+ voor je op een rij.

Jim Pedd, 27-01-2022 07:15

Februari wordt een drukke maand op de grootste streamingdiensten, Netflix, Disney+ en Prime Video. We zetten de vijf series waar wij het meest naar uitkijken voor je op een rij.
Pam & Tommy (1 februari op DISNEY+: Pam & Tommy speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James, "Yesterday") en Tommy Lee (Sebastian Stan, "The Falcon & the Winter Soldier"). Nadat een ontevreden aannemer (Seth Rogen, "Long Shot") de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS- nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen.

Reacher (4 februari op PRIME VIDEO): Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7; 6 februari op NETFLIX): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

The Walking Dead (seizoen 11B; 21 februari op DISNEY+): In februari keert 'The Walking Dead' terug. Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.

Vikings: Valhalla (25 februari op NETFLIX: Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd.

Lees meer over: Netflix, Prime Video, Disney Plus, Pam and Tommy, Reacher, Brooklyn Nine Nine, The Walking Dead, Vikings Valhalla

Populair nieuws